don't forget to fly

jobbig kväll, fastnade i telefon i en timma så inget skolarbete blev gjort. har inte heller packat idrottskläderna tills imorrn eller tagit fram kläder, känner på mig att det blir en sen kväll.
soma lla vet så är det tisdag imorrn, och som ni säkert också redan vet så gillar jag tisdagar. mycket! och imorgon blir nog också en bra tisdag, vi slutar nämligen kvart i två istället för halv tre. chill.
ska plugga med martina efter skolan, kommer nog gå bra. eller nej, vi kommer inte plugga någonting även fast vi måste. osis alltså, men det är nog värt det ändå.
nu ska jag inte sitta här och dega längre, ska bli effektiv nu så jag kan somna innan halv två inatt..
hörs imorgon då!


280811

mätt och glad tjej som skriver! har bara spanska läxa som ska göras, rätt många ord men det löser sig nog. känns som allting löser sig, vi får ju lov på fredag! och det börjar säkert grymt med konsert med oskar linnros, vet att jag skrivit det säkert tvåhundra gånger men det är för jag tycker det ska bli grymt! även fast jag är hyfsat opepp på det i nuläget..
dagen har varit bra, ganska iallafall. började med att svettas ihjäl på bussen med min stackars dunjacka som bov i dramat, imorrn blir det fan skidjackan till skolan!
påtal om imorgon, vi ska åka skridskor på idrotten. inget jag ser fram emot kan jag meddela, skrillor är nämligen inte min starkaste sida.
nu tillbaka till min dag. efter jack-incidenten hade vi handledartid, engelska och slöjd. jag stickade klart mitt pannband, stolt tjej! dagen rullade på med lunch, no och spanska. drog på staden och träffade matilda, isabelle och martina. vi hängde i badhusparken och svullade på, härligt!
drog sedan till kyrkan. väl där kladdade vi med lim, ballonger och garn. sedan spelade vi twister.
snart ska jag rulla ut i köket och stilla mitt sötsug med en enorm muffins som jag bakade igår, tänkte att ni ville veta det.
pusss!

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför

top model.
tycker det är roligt att se alla bråk i huset, det är riktig underhållning för mig! jag tycker också om att se när modellerna bli sminkade, fixade i håret och vilka kläder de får på sig på fotograferingarna. det är även roligt att se resultatet av deras bilder, bli lite avundsjuk sådär.

tjugosjunde februari tvåtusenelva

har precis kollat på solsidan och laddar nu upp inför wallander, tvekis om jag orkar kolla på den. jag är galet trött! jag har verkligen ingenting att skriva om, tänkte bara göra ännu ett tråkigt inlägg.


förstärker mitt onödiga inlägg med en onödig bild.


fem random tankar i mitt huvud just nu

- jag vill ha en one piece.
- jag har bara ätit en varmkorv idag och inte druckit någonting.
- jag känner mig fri
- jag är otroligt stark i mina biceps. ironi
- jag längtar tills ikväll då jag kan baka scones och kolla på solsidan.

kände för att skriva av mig även fast jag vet att ni inte alls bryr er.

Dag 27 – En låt som får mig att gråta

låtar får mig inte att gråta. så vet inte vad jag ska skriva här?
äsch, delar med mig av min spotifylista istället.



baby, i was born this way

ligger just nu i sängen och dunkar musik och känner att livet leker! har plugg som jag borde göra, men det tänker jag inte göra och jag tänker inte ha dåligt samvete över det.
har haft besök av 'y' idag, mysigt! ja, jag vet att jag kanske är lite wannabe de såkallade fjortisbloggarna men vet ni?
i don't care!
en sak jag care about är att det är galet varmt ute, seriöst! jag gick i min dunjacka som jag hade uppknäppt och jag dog nästan av överkokning, fast det kan ju berott på mitt heta sällskap.
hihi, men nu ska jag ta och kolla på backhoppning, bara för att det är en av de tråkigaste sporterna som finns.
vi får ta och höras lite senare denna fina söndag!


Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

"wow, vem är den där snyggingen?"

nejdå, men ibland kan jag vara helt nöjd. vissa dagar känner jag för att spy.
så ja, det varierar.

allt blir inte som man tänkt sig, tro mig.

musik direkt var inte så roligt som jag trott, men de som uppträdde var bra! jag och lisa drog i pausen, när hälften uppträtt. hängde på donken ett litet tag innan vi åkte hem. just nu sitter jag och lyssnar på dålig musik och har ont i magen, kunde varit bättre.
ska nog ta och lägga mig i sängen och kolla igenom gamla skolkataloger, nostalgi liksom!
orkar inte blogga mer ikväll, eller jag måste skriva dag tjugosex men annars kommer det vara hyfsat stilla här.
hörs imorgon!



kool brud.

260211

haft en härlig dag med sköna brudar och svull på stan. snart blir det musik direkt, bussen går om cirkus tio minuter så jag vet itne riktigt vad jag kan tänkas göra tills dess. har noll inspiration om vad jag ska blogga om, kan ju ta och skriva dag tjugosex. bara för att få något gjort.

you make me feel like i am living a teenage dream

jag hade det riktigt trevligt i ås, bakade chokladbollar och pratade. mycket bra! hämtades av mamma runt halv sex, åkte hem och åt. snart får jag sällskap av mina fina vänner martina och lisa som kommer och sover med mig. känner på mig att detta kommer bli en riktigt trevlig dag!
har inte mycket mer att säga nu, pusshej!

egopic.


Mot ås!

drar till ås och hänger med en underbar brud vid namn elin! så bloggen kommer vara ganska död i eftermiddag, hörs ikväll!

Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan



kry bild.

dag 24- min favoritfilm

åh, vad svårt. jag har ingen riktig favoritfilm, men vissa filmer går alltid hem. till exempel clique, älskar verkligen den filmen. en typisk tonårsfilm, precis som det ska vara. det kan också vara mysigt att kolla på barnfilmer ibland, som hitta nemo. den filmen är bara föör underbar!
gråtfilmer går också hem ibland, my sisters keeper är underbar men jävligt jobbig.
så en liten sammanfattning, tonårsfilmer, animerade barnfilmer och vissa gråtfilmer faller mig i smaken.

förändring

kände för en förändring på bloggen, var äckligt trött på min gamla header. slängde ihop en bild med lite text på, det får duga tills jag kommer på något mer fantasifullt.




gammal vs ny.




en ängel utan vingar

dagen har varit bra, känner mig dock helt frånvarande. kan sitta nere i mina tankar i flera minuter utan att veta vad som händer runt omkring, konstigt men mysigt..!
fick sluta tidigare på spanskan för vi har målare på skolan som fixar korridorerna, någon öppnade dörren mellan korridoren och spanska rummet så vi blev nästan höga på den starka doften. nästan alla fick ont i huvudet så tjugo minuter tidigare fick vi knalla hemmåt. fast mamma kom och hämtade mig, hon är allt bra snäll hon.
nu sitter jag och knåpar på min reflektion, ska ju vara inne imorgon men känner mig inte alls stressad. skönt!
påtal om imorgon så känner jag på mig att det kommer bli en bra dag, det är ju fredag! om då är det bara en vecka kvar till linnros intar scenen på folkets hus, åh jag längtar!
nu blev jag sugen på att baka, slänger nog ihop några goa muffins. hörs sen!



sitter och myser i vardagsrummet med min stora halsduk på mig, som jag förövrigt har stickat helt själv!

@ school

tjaaa! sitter på skolan och gör absolut ingenting, tänkte jobba men så blev det inte. får inte skriva, reidar dödar mig om han ser mig nu. så, hörs sen!
pussssss

i would take a bullet for you

skulle skrivit dag 23 nu, men orkade in springa upp och ta kort på min dextrosol som var mitt senaste köp. antar att jag får ta både dag 23 och 24 imorgon.
jag har en spegel i mitt rum så om jag sitter i min säng, alltså precis som att jag ska sova fast jag sitter upp, så ser jag mig. så jag slängde nyss en blick på min spegelbild och insåg att mina kinder är galet röda. antingen beror det på att jag är generad, och har varit det de senaste timmarna, vilket inte låter jätte troligt. så jag tror bannemig att solen har gjort avtryck på mig idag, jag har fått färg! det känns underbart kan jag säga!
ja, det var väl allt jag hade att säga. nu måste jag verkligen slagga, hörs imorgon!



hyfsat sne fjortisbild.

20:49

efter en mysig kväll orkar jag inte alls blogga, får ta och höras imorgon!
pussss


hyfsat skakis..

dagen har varit chill och grymt jobbig. först bara vanliga lektioner, efter lunch hade vi skidklassikern. tog för fasen guld! åh, stoltare tjej. dock så var det inte helt ostraffat, har så sjukt ont i kroppen och mina ben är nästintill ur funktion. mys.
ska snart pallra mig upp från soffan och stappla in till mitt rum, måste städa det. kul. sen blire mat, sen kommer linnea hit och vi drar på träning med 'y'! trevligt!
har absolut inte tid att skriva nu, hörs ikväll!




vi vet att vi är galet snygga!


230211

nyvaken, ihjälfrusen, svintrött, en hyfsad träningsverk i låren och axlarna, galet nervös och helt opepp på att åka skidor i arton minusgrader. känner på mig att detta blir en bra dag. aa, fast näe.

min första dag som femtonåring har varit briljant!

ja, min dag har varit bra, blev ett himla röj i mitt rum med två asgrymma b-rudar som nu lämnat mig. dagen har bjudit på en massa skratt, för mycket mat och gött sällskap. har inte mycket mer att säga. har skidklassikern imorgon, ska försöka åka guld. alltså en komma sju mil, tveksamt om jag klarar det med min superbra kondition. men nu ska jag inte babbla på mer, ska nog slockna i sängen snart och längta lite tills imorrn hihi.
kan ju också meddela att jag fick otroligt fina presenter av mina fina vänner, kanske vågar visa någon bild senare.
men nu blir det sängen för mig, någon som vill sällskapa mig..?
bara att slänga in en kommentar isåfall!



martina blir kåt när en kamera kommer fram, alltså kåtare än vanligt..

Dag 22 – Min favorit plats

jag gillar göteborg, jag älskar tillochmed göteborg. jag gillar danmark också, det landet ligger mig nästan närmre om hjärtat en staden där alla heter glenn. så ja, danmark får det bli!

Dag 21 – Vad jag åt idag

frukost- en smörgås med smör
lunch- falukorv, potatis, ketchup, morotsstuvningssås
mellanmål/middag- två smörgåsar med smör, ost, marmelad
chokladmuffins

om fem timmar och nio minuter får jag ligga lagligt

dagen har varit bra, saknar dock lisa som är på prao den jäveln. men förutom det har det varit bra. började med elevråd, hade besök av toffeln. okej, vet att det är dumt att driva med folks namn men detta var så sjukt roligt!
han heter sandal i efternamn, alltså sandal med betoningen på första a;et. men när man väl kommit in i att säga sandal, altså sån man har på fötterna blir det fel. så mycket skratt blev det.
efter det var det dags för engelska, sen syslöjd. hade ingen lärare men jobbade ändå. stickade ett pannband på en lektion på sjuttio minuter, jag är awesome!
sen lunch, no och spanska. fick sluta tidigare på spanskan för vi var för stökiga, bus! drog på stan i en kvart, sen kyrkan. åkte hem och åt och nu har jag fastnat framför datorn, helt okej ändå. ska skriva på min so reflektion, okej jag ska försöka. ska även baka chookladmuffins proppade med choklad till den stora dagen imorgon.
jag vet att jag har skrivit det sisådär tusen gånger, men ni förstår inte hur mycket jag längtar!
tog en bild på mitt pannband förresten, blev lite fail med tanke på att det ser ut som en mössa. men det slutar ungefär precis där bilden slutar, bara så att ni vet.





och angående sista bilden, nej jag tycker verkligen inte att den blev bra. men jag fick ett såkallat skrattanfall mitt i fotografitagandet och tänkte visa upp att jag faktiskt är glad. det är en bra dag. vet inte heller vad jag håller på att göra med mina ögon, fail.

jag idag.



hahahaha, jag tänkte ta en cool bild när jag hoppade ner från sängen. resultaten blev ganska mycket ocoolt.


200211

har gått och lagt mig med fjärrkontrollen, mobilen, handkräm, hudlotion och läppsyl som sällskap. mysigt. det som underhåller mig en söndags kväll som denna är självklart wallander, trevligt! funderar på att jag ska slagga snart, ska gå upp halv sju imorgon för att plåga mig iväg till skolan. har inte mycket att skriva nu förutom godnatt. imorgon är det min sista dag som fjortonåring, awesome!

nöjd nu?

åh, jag är så oerhört uttråkad! har absolut inte gjort någonting idag, suttit i soffan och kollat på slalom och skidor. fyfan vad segt! inte orkar jag städa rummet heller, inte duscha, bakat har jag redan gjort, matten är klar, so'n måste jag verkligen skriva på men har noll motivation. kan inte göra någonting utan att få ångest eller bli uttråkad, fml. åh, nu går jag och slänger ner mig i sängen i hopp om att somna. hejdå!

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

förut kunde jag tänka att jag skulle vilja byta liv med alla, men nu är jag säkrare i mig själv och helt okej nöjd med mitt liv. men för en dag skulle ju vara lite intressant. svårt att säga vem jag skulle välja, men någon superkändis skulle ju vara rätt fränt. och vara kille för en dag skulle ju också vara coolt. jag tänkte att jag inte skulle vara förutsägbar och välja justin bieber, men jag skulle nog välja han ändå.
liksom en dag som superkändis med miljontals fans skulle ju vara helt amazing!





moa or justin..?

when nothing goes right, go left.

jahapp, då var det söndag idag då. snart slut på helgen och jag orkar inte pallra mig iväg till skolan imorgon! men de är bara två veckor kvar till sportlov, galet!
har förresten oerhört ont i halsen, som alltid nu för tiden typ..? får bli en hemma-och-friskna-till dag idag. mYs.
har noll inspiration på vad jag ska skriva om, kommer antagligen bli en hel del inlägg idag där jag skriver massa onödig skit bara för att skriva. inte för det är nån skillnad mot vad det brukar bli för inlägg men skitsamma!
eftersom jag inte har något på hjärtat att meddela så får jag helt enkelt återkomma.
see you later guys!





eg0 girl, as always.

usa, here i come!

asså gud, att säga att jag är lycklig är en enorm underdrift! nu är det bestämt! ingen utlandsresa i år, förutom till danmark då,  men däremot bli det usa nästa år! fatta lycklig jag är. det jag drömt i så många år kommer bli verklighet, jag spricker snart!
med denna lycka sätter jag mig och kollar på melodifestivalen snart, hört att eric saade är med ikväll. spännande att se hans nummer som varit så omtalat!
förövrigt så har dagen spenderats hemma framför datorn, när jag inte fikat och ätit och firat alfred såklart. lite skolarbete har också blivit gjort, stolt tjej!
oj, nu börjar snart melodifestivalen. bäst att jag sliter mig från datorn för att rulla in i vardagsrummet.
peace out!


kvällens facelook & frisyr



all the boys love mandy lane..

.. hette filmen vi kollade på igår. tänkte bara skriva lite om vad jag tyckte om den och så, bara för att jag inte har något annat att skriva om.
vi trodde att det skulle vara en tonårsfilm slash skräckfilm. det visade sig att det var typ bara skräckfilm, en rätt ruggig sådan också. gömde mig bakom filten en hel del.
den började bra och var värsta spännande och så. men så förstörs den i slutet, kändes rätt meningslöst.
jag kan inte berätta vad den handlar om utan att avslöja allting som händer, ni får helt enkelt kolla på den om ni är nyfikna.
rekommenderar den, men kolla inte på slutet om ni inte vill bli besvikna!





*meningsfullt inlägg..*

kör på en liten hiss & diss grej

+ jag vaknade och trodde att det var söndag, lättnaden var enorm när jag kom på att det bara är lördag!
+ vi ska äta massa gott idag!
+ jag fyller år om tre jävla dagar, jag gissar på att den dagen kommer äga!
+ jag är galet lycklig!

- det är svinkallt ute!
- jag har en massa skolarbete som måste göras.
- jag åt en äggmacka till frukost, vilket jag ångrar starkt nu. jag hatar ägg!!!
- jag måste tvätta håret, men är oerhört opepp på att duscha. mYs

Dag 19 – Innehållet i min väska

jag änvänder ingen väska dagligen, jag har allt jag behöver i jackfickorna. man får ju plats med allt i dom! så där har jag oftast hårsnoddar, hårnålar, tuggummi (såklart stimorol strawberry/lime), busskort, nycklar, mobil, läppsyl och hörlurar. ja, det var allt.

baby you're a firework

kom hem för ett tag sen, underbart bra kväll! kollade på fotbollsträning, åt popcorn, kollade på en störd skräckfilm, sprang runt i torvalla och var livrädd. men det var bra. nu är jag dock väldigt trött, antar att jag slocknar snart. kanske bra med tanke på att jag ska upp tidigt för att ta ton för min bror. snälla döda mig nu istället..!



i got the magic in me

sitter i köket och dunkar musik medans jag väntar på mat, kebab blir det denna fina fredag! dagen har varit bra, har inte jobbat ihjäl mig kan meddela. blev lite hög på no'n, vi höll på med gasolbrännare. tröttheten sitter fortfarande kvar..! drog och gjorde stan osäker med mamma efter skolan, hängde på akademibokhandeln, gallerix och biblioteket. hur coola är inte vi då? 
när jag fått i mig kebaben som min mor nu står och tillagar drar jag upp till torvalla, där ska det hängas med coola b-rudar. känns gött! är dock oerhört nervös men det kommer nog gå bra. okej, jag hoppas det iallafall.
imorgon fyller min bror alfred sjutton år, helt sjukt! sjutton jävla år, kommer ihåg när vi var minisar och sprang runt och lekte haha. känns fan som igår..! och på tisdag fyller jag femton, då får jag ligga!
den goda nyheten får avsluta detta inlägg, nu ska jag gör något. höres!





skara 2010, awesome!

Dag 18 – Min första kärlek



s e b a s t i a n p a r r a l o p e z.

Dag 18 – Min första kärlek



s e b a s t i a n p a r r a l o p e z.

jag på 200-lappen? ja, varför inte..



vad tror ni?
det skulle funka va..!

when i get older, i want to get a life

sitter här i min ensamhet och funderar på om det är värt att slita sig från datorn för att välja kläder inför morgondagen, tveksamt alltså. martina åkte nyss hem, vi kom inte framåt i pluggandet. istället tänkte vi baka men martina var för flum så vi kollade på film istället. inte illa det heller, tusen gånger starkare hette filmen vi kikade på. ganska bra faktiskt, tror jag rekomenderar den! ojdå, tror att min mor och bror snart anländer till vårt hus. bäst att tvinga sig från datorn, skriver antingen imorgon eller ikväll. det återstår att se..!



@ my floor

hänger fett med martina nurå, awesome! vi skulle plugga, men det sprack ju. har mest pratat om killar och annat mys, snart blire middag. makaroner och köttbullar, härligt! sen ska vi antagligen ta oss i kragen och sätta igång med pluggeriet, men antar att vi bakar något smarrigt först! har inte mycket mer att komma med nu, imorgon är det fredag. det är härligt! skriver när jag har något vettigt att meddela.




kul att mitt öga blått, gult, grönt och brunt.

Dag 17 – Någonting jag ångrar

det är massa småsaker som jag ångrar, inget jag behöver ta upp i bloggen. men det är ju egentligen ett otroligt slösande på energi att gå omkring och ångra saker, det spelar ju ingen som helst roll hur mycket jag ångar något eller hur dåligt jag mår över det. det kommer aldrig göras ogjort. gjort är gjort liksom.

never regret anything that made you smile.

i'm in love


naturel tout simplement.





bara för att liksom.

omg, i'm really good

har nu en reflektion om religion på drygt en och en halv sida, känner mig hyfsat nöjd då! var tvungen att dela med mig av min glädje och få skryta lite.
har precis ätit middag, en äcklig sådan bestående av en halv korv och två potatisklyftor. får frossa i mig lite kladdkaka, som jag och lisa bakade igår, som kompensation för middagen. vet också att vi har lite kvarbliven grädde i kylskåpet, åh livet leker! nej nu ljög jag, det gör det inte.
förövrigt så kan jag berätta att imorgon ska jag varken ha smink eller utsläppt hår, bara för att en viss person tycker att jag är ful så. kör på en liten demostration för att visa att jag skiter i vad denna person tycker, visst är jag stark?
okej, jag fattar inte varför jag skriver sån här skit. ingen bryr sig ju ändå?
när jag ändå håller på så kan jag fortsätta på samma spår och skriva en till ointressant sak, jag trodde att jag skulle ha världens träningsverk efter att ha avverkat sex komma sex kilometer i skidspåret igår (stolt, jag vet..) men det har jag inte. lite bekymrande. det beror antingen på att jag är otroligt bra tränad (vilket jag faktiskt tvivlar starkt på). andra alternativet är att jag inte tog i bra, vilket låter konstigt med tanke på att jag var helt slut. jag får fortsätta klura på det medans jag trycker i mig kladdkaka.
tänkte även ta lite ego pics så ni får se hur fin jag är i myskläder, inget smink och uppsatt hår. bilderna kommer antagligen upp ikväll om jag pallar ta några (förvänta er inte för mycket..).



nytagen cam-bild. nu svaret på eran fråga; ja, det är tillåtet att garva så tårarna sprutar efter en titt på denna bild.

i'm alone and i need you now

har panik, måste plugga järnet!
skriver när stormen lagt sig..



bild i repris


Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen

nästan två år gammal bild. från mars 2009.


bjuder på min grymma spellista, allt för mina fans..



klicka på bilden för att hämta listan


sitting here alone with my memories




~ vi gör alla misstag som man ångrar när man kan tänka klart igen.


v i n t e r d e p p

orkar inte mer, ge mig sommar!


150211

vem bryr sig om att det var alla hjärtans dag igår? idag är det förfan pannkaks dagen, självklart firas den med pannkakor i massor, grädde och jordgubbssylt! jag är nöjd!

Dag 15 – Mitt drömbröllop

i en vit kyrka en solig sommardag vid en liten sjö kanske. inne i kyrkan ska det vara fullt med ljusrosa och vita blommor, allt ska vara ljust. men det viktigaste är ju inte vart man är och hur det är, utan vem man är med. så mitt drömbrollop ska vara med min drömkille.

please, baby please..

tankarna kom ikapp mig, ikväll igen. går och lägger mig i hopp om att sova bort allt..


tell the world i'm coming home

känner mig hurtig, har cyklat! orkade dock bara i femton minuter, det kändes som att cykla i öknen. nästa gång ska jag öppna dörren innan jag sätter igång..! skolarbetet är lika ogjort som det var igår, känns inte helt okej. får ta tag i det imorgon, som jag tänker varje dag..

idag är jag osminkad, ingen mascara iaf. kändes bra tills jag blev ifrågasatt varför jag inte sminkade mig, dom tycker tydligen att jag behöver det. härliga komplimanger man får av klassen!
jag kan lugna er med att säga en sak, jag hade inte denna frisyr idag. satte på mig hårbandet när jag skulle smörja ansiktet så ni kan andas ut.



imorgon är det tisdag, den bästa skoldagen tror jag nog. idrott, no, svenska, lunch, slöjd och slutar halv tre! ja, det är en härlig dag.
lite ohärligare blir den med tanke på att jag antagligen ska redovisa min nyhet om justin bieber, kommer inte alls gå bra kan jag meddela.
men nu ska jag snart slagga. *slänger en blick på klockan och inser att den bara är lite över halv nio*. okej, om ett tag ska jag sova men jag skriver nog inte mer ikväll utan vi får höras imorgon istället.
kom på en sak nu, lite konstigt att jag (och typ alla andra bloggare..?) skriver hörs när vi avslutar ett inlägg. vi hörs ju inte, ni läser vad jag skriver men inte fan svarar ni..?
haha, ojoj jag bara skriver på massa skit när jag är trött. bäst att jag sliter mig ifrån datorn, sov gott söta bloggläsare!

helt ointressant fakta om moa andersson

- jag fryser alltid om händerna.
- jag blir "deprimerad" på vintern när det är mörkt.
- jag pluggar hela tiden men tiden räcker ändå inte till.
- jag umgås mer med min familj än med mina vänner.
- jag tycker om att springa.
- jag klär mig nästan bara i vitt, grått och svart. det är så jag trivs.
- jag tycker att bdb är bland de sämsta sidorna som finns.
- jag känner mig playig.
- jag har svårt att avsluta saker, börjar hela tiden på något nytt när jag tröttnat. vilket jag gör väldigt fort.
- jag har varit i nio länder, år 2010 besökte jag sju av dem.
- jag tycker att jag är finare på kort än i verkligheten.
- jag gråter till nästan alla filmer.
- jag tänker för mycket.
- jag har typ varit fjortis, nästan iaf.
- jag blir aldrig brun, men i somras lyckades jag lite. jag saknar det..!



jag är alltid glad på bilder, vilket denna bild verkligen bevisar.

we are who we are

dagen var lite seg, var otroligt trött och piggare blev jag ju inte precis utav all sega lektioner. när jag kom hem bakade jag scones, mys! blev ingen tur till kyrkan idag, orkade verkligen inte. får vara hemma och ta det piano istället, ladda upp inför en hård skoldag imorgon. ska åka skidor på idrotten, inte kul. nu ska jag laga mat, tjingeling!
haha, allt verkar handla om mat i mitt liv. men så är det inte, nästan iallafall.

Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.



b r y s s e l . ♥

140211

jag är klar och jävligt trött. sitter nu i min skrivbordsstol och kämpar för att hålla mig vaken, får ju se hur bra jag lyckas.. Idag är det alla hjärtans dag om ni hade missat det, jag tycker det är lite överskattat. varför vara extra snäll och romantisk en dag om året? man borde ju vara det varje dag. aja, vissa tycker säkert att det är bra. nu tror jag att jag ska kila ut i köket och invadera hönökaka-påsen. hörs när jag kommer hem från skolan!

mobilblogg utan bra rubrik

kollar på wallander, har stängt av ljudet och lyssnar på musik istället för det är sjukt läskigt! ska snart försöka sova, ska upp tidigt imorgon. chill! en lite rolig sak av att jag hittade min gamla iPod, laddade den och nu har jag lyssnar igenom den och sjukt vilken nostalgi kick man får av att höra alla gamla låtar , mysigt är det! nu vågar jag sätta på ljudet och kolla vidare, hörs imorgon!

how will i survive wihtout you at my side..?

förut var det du och jag, det var så det skulla vara.
vi sa att det alltid skulle vara vi, att vi aldrig skulle få glida isär.
men allt har tydligen ett slut, vår vänskap också börjar det se ut som.
vi ses aldrig mer och när vi väl ses känns det verkligen inte som förut.
allt är så förändrat, jag saknar verkligen våran tid.
sommaren tvåtusentio med dig var oslagbar, det kändes som våran höjdpunkt.
det var du och jag och ingenting annat spelade någon roll.
jag saknar det, jag saknar dig.


g a r v

- vad glor du på?
- dig
- har du ingen tv hemma eller?
- jo, men jag har inte animal planet


Dag 13 – Någonting jag oroar mig för

2012. jag är livrädd för det. jag försöker tänka, händer det så händer det och det är inget vi kan göra åt, men det lugnar mig inte alls. filmen har jag aldrig sett och kommer absolut inte att göra det innan 2013 börjar, om det nu gör det..?
klarar inte av att skriva om det mer nu.


i'm so sick of love songs

mår inte alls bra, halsen känns som taggtråd, mår illa, ont i kroppen, huvudet sprängs snart och jag fryser. härligare söndag kunde man ju haft. får bara vara hemma idag då och kurera mig så jag kan knalla iväg till skolan imorgon. skriver när jag mår bättre.

g a m m a l  b i l d .


Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

hyfsat ful bild, skulle prova fjärrutlösaren..




mamma tog kort när vi var ute och rörde på fläsket, jag ser otroligt tjock ut på bilden. men det behöver ni inte bry er om.



seriöst, jag fattar inte att jag lägger upp den här bilden. snacka om att jag bjuder på mig själv!

a great day with my family

tag en liten bloggpaus idag, har haft fullt upp hela dagen. vaknade runt nio och drog på staden vid tio med familjen. fick jackan, kollade på skor, fikade, fick fjärrutlösare till kameran, köpte present till alfred som fyller år om exakt en vecka! jag har också varit ute och gått och sprungit med mamma, känns underbart härligt! städat iordning garderoben där jag haft massa pysselgrejor och annan skit, fyllde en hel sopsäck med bråte som ska slängas. fick också ihop en ikea kasse med kläder som ska skänkas. nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen, är egentligen helt ointresserad av det programmet. ska skriva dag 12 snart också, h ö r e s!

märklig dag med märkliga händelser

äntligen fredag! som jag har gått och väntat på denna älskvärda veckodag, nu är den äntligen här! dagen började med snöstorm när pappa skjutsade mig till skolan, kallt. började skolan med so, engelskaprov och matematik. sen hade vi lunch, då har nån okänd människa skrivit ut bilden i detta inlägg på cirkus 20 papper och spridit i skolan. låg bilder på mig vart man än gick, scary! dagen rullade på med svenska och no'prov, grjet. sen blev det stan med mor, fick med mig en ring hem. hittade en jacka som jag skulle beställa från hemsidan, men så finns den inte. d a m p! så mamma slog en pling och sa att dom skulle hänga undan den, så imorgon blir den min!
om sisådär fyrtio minuter ska jag kolla på skidskytte och äta tacoos. fyfan vad härligt!
nu funderar jag på att baka något, skriver maybe mer ikväll.


Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän

lite klurigt nu, jag har nämligen inga bästa vän. känns som att man hade bästisar när man var liten, nu har man nära vänner. och en nära vän till mig är inte helt otippat martina. vi har roligt tillsammans, förut var vi fjortisar men nu har vi växt upp.
bilden är från vår första dag på stan, det var då allt fjortishäng på stan och donken började.


en förfärlig snöstorm härjar i staden vår

dagen har varit bra, tror jag. böjade halv tio med svenska, hade vikarie så vi gjorde ingenting. fortsatte dagen med idrott och skridskor, spelade bandy. skoj! lunch, matte och spanska fortsatte dagen med. drog sedan hem, kollade på harry potter och sov nån timma. åt middag, kollade på skidskytte och nu är det hög tid att plugga! har två prov imorgon och en svenska inlämmning, härligt! tror inte jag skriver emr ikväll, är otroligt tröött så det blir snart sängen för mig! får höras imorgon när jag är lite mer peppad på att blogga!


Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

känns som att det inte alls finns mycket att skriva om här. jag ville att det skulle vara personligt typ. kommer inte ihåg hur jag tänkte när jag skapade bloggen, det är ju liksom ett tag sedan. men jag antar att jag först provade med moaandersson, sen mooaandersson och fick sedan napp på moooaandersson haha. ja, det var väl det.


för trött för allt

herregud, jag orkar verkligen inte blogga! hoppar ner i sängen och kollar på film så får vi höras senare!


s ö t a s a k e r



orkade inte ta en bra bild. bakade chokladbollehjärtan (?), till mammas stora glädje haha. hon blev stormförtjust.
dom lär ju ta slut ikväll typ, härligt!

when are you gonna live your life right..?

fyfaan vad kallt det är!
den meningen är nog den jag använt mest under kvällen, för det var precis vad jag gjorde. mötte linnea och johanna utanför öphallen, stod sedan med linnea och förfrös samtidigt som vi kollade på fotbollsträningar. all denna smärta bara för att linnea skulle uträtta sina "behov". men nu är det gjort och jag är hemma i värmen och säkerheten. har pluggat litegranna idag, lägg betoning på ordet lite! och imorgon har vi sovmorgon till halv tio om vi vill, vette fan hur jag ska göra! vill nämligen inte åka buss med skridskorna, som jag måste om jag väljer att ha sovmorgon. jaja, det är ett bekymmer jag måste lösa.
dagen på gården var långt ifrån chill kan jag meddela, fick springa fram och tillbaka med juiceglas och nycklar hit och dit. och matteprovet, det har jag redan nämnt. men nu går jag från deppigheter till glada nyheter, måste bara få skryta lite!
so provet, som  jag verkligen kände hur jävla piss det gick när jag gjort det, fick jag mvg på! sjukt lycklig, tre poäng från full pott. lyckligare tjej alltså! spanska provet också, det kändes bra men visste att jag inte skulle få alla rätt. men när vi idag fick se det visar det sig att jag spikat alla svar, härligare känsla med två mvg på en dag! ååh, nu ska jag fira ännu mer!
bakade sötsker idag också, ska visa bild sen. ni har något att se fram emot kan jag lova!
nu ska jag springa och leta rätt på kameran, brb!


don't bring flowers after i'm dead

drar till öphallen och förfryser, förstår inte varför jag gör det här!


s w e e t !


even if the sky is falling dowm

orkar inte skriva, ska fira mina provresultat med att baka en god kaka och sedan tröstäta den eftersom matteprovet gick som det gick.
höres!

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

ojojoj, vart ska jag börja..?
nejdå, så dåligt är det inte. eller jag vet inte. lite konstigt nu, känns som att det finns en massa saker jag skulle kunna skriva. men det kommer liksom inte upp en enda grej i huvudet nu.
för liksom jag tränar inte för mycket (verkligen inte!!!), jag spelar inte för mycket dataspel, jag mobbar ingen, jag äter inte för mycket godis, jag shoppar inte för mycket, jag kanske tränar lite för lite men wft, jag är glad och mår bra ändå!, jag går till skolan när jag ska. ojdå, skrev visst upp allt jag inte skulle skriva på denna dag. och jag bara babblar på utan att komma till saken. nu vet jag hur jag gör, jag springer och borstar tänderna (ja, detta är ett tidsinställt inlägg som skrivs tisdag den 8 februari klockan 21.58, skönt att ni vet det också nurå) och när jag gjort det har jag säkert kommit på något att skriva här! brb.. i'm back!
kom på en sak att skriva faktiskt. på tiden tänker ni nu, har skrivit nästan tio rader utan att skriva det jag skulle.
men min dåliga vana är att jag lägger mig på tok för sent, ja det var väl det. okej, jag tycker att det är ganska bra att lägga sig mellan tio och elva på vardagarna.. men det spelar ingen roll nu för nu måste jag sluta skriva!

090211

Ja, här sitter jag och äter frukost. Som varje morgon numera. Mamma är snäll och tänker skjutsa mig till skolan. Ni undrar säkert hur jag mår idag, med tanke på gårdagens incident. Och jag kan säga er att jag mår bra, fast jag har ont i magen. Jag har också den väntade träningsvärken i mina triceps (stavning?) Och så har jag fått om i den vänstra halskörteln, fyfan säger jag bara. Nu ska jag inte babbla på mer, hörs senare!

it's like a hiss-and-diss list

+ pappa har bakat übergott bröd
+ jag har börjat få en del besökare på bloggen
+ jag älskar mina nya jeans
+ jag fyller snart år, vilket betyder chinamat!
+ det känns som att skolan rullar på bra, men kommer nog ändra uppfattning om det när jag får reda på provresultatet på so;n.
+ vårterminen kommer gå fort, alltså är det snart sommar

- det är länge kvar till sommaren
- jag hatar so, och jag är rädd för reidar
- att kajsa inte rättat spanskaproven
- jag får inte använda mina nya converse
- jag är alltid hungrig, vilket också kan vara härligt för då kan jag äta när jag vill
- åka buss, usch!
det största minuset; HANDLEDER, seriöst så spyr jag nästan bara jag tänker på det..


i wish i stand at the purple carpet tonight

dagen har varit bra, ganska bra iallafall. började med skidor på idrotten, åkte klassikskt och jag förväntar mig en otrolig träningsvärk i mina stackars armar imorgon! påtal om imorgon, då hänger jag på gården hela dagen. både bra och dåliga känslor från min sida. ett matteprov ska också göras imorgon, vet att det kommer gå fail.
tillbaka till dagen nu då, efter idrotten hade vi no. gjorde bara nåt övningspapper till provet på fredag, som också antagligen kommer gå f1 dåligt. dagen rullade på med svenska, lunch och slöjd. var ofattbart trött på slöjden, men jag kämpade på med mitt stickeri (?) och fick sluta en halvtima tidigare. hyfsat chill detdå.
drog på staden, träffade martina, hängde med till metropolen, fikade på törners. ojojoj så mycket skratt det blev, kladdkaka blev det också! vilket resulterade i ett ohärligt illamående, som tyvärr var anledningen till att vår stan-runda blev kortare än tänkt. hann hämta ut min klocka innan hemfärden, känns otroligt bra att den är tillbaka!
nu ska jag göra nytta, vilket är lika med skolarbete..
skriver antagligen något mer ointressant ikväll!

slumpad bild från eg0mappen, moa goes egogirl!


Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det

jag har två andranamn, hur cool är inte jag då?
moa anna linnea anderssron heter jag, nu vet ni det och kan sluta bekymra er över det. härligt va?
vad tycker jag då om mina andranamn? jo, jag är nöjd.
anna- kommer från mamma som heter anna-karin. tycker att det är ett helt okej namn.
linnea- min farmor hette linnea i andranamn, på den vägen är det. tycker faktiskt att det är ett otroligt fint namn! stolt tjej som heter det!

ja, det var väl det.

ny dag, nya möjligheter

hola! förstår inte hur jag hinner sitta vid datorn på morgonen, men jag är klar! okej, nästan klar. sitter med cirkus tjugofyra lager kläder och fryser ändå ihjäl, inte okej. jag har som vanligt inget att skriva om på mornarna. jag gör såhär, skriver ikväll istället! höres då!

juste, om exakt två veckor fyller jag år! awesome


a bientot mon amour

bonjour, stavade säkert fel och allt? life goes on (typ det enda jag skrivit de senaste dagarna..?). men det var lite nära att det inte gjorde det, iallafall för några personer i östersund. det har nämligen varit bombhot i centrum idag, ja faktiskt. tänk att det tillochmed händer spännande saker i denna stad. känn på den! nu har vi både parasiter, våldtäkter och bombhot. härliga östersund! ojdå, så kanske man inte ens får skriva..?
min blogg, mina regler.
kan berätta kort om dagen. lite skoljobb blev gjort i skolan, har varit trött hela dagen. drog på staden efter skolan, det var trevligt. sen kyrkan, drygt. åkte hem och skulle träna på engelskan, satte mig vid datorn istället.
om jag ska hålla mitt löfte, alltså att gå och lägga mig innan klockan tio, är det bäst att jag börjar packa väskan tills imorrn!
skidor står på schemat på idrotten, är tvungen att både låna skidor och svettiga pjäxor. ryser av bara tanken på pjäxorna, ååh. fml (coola martina lärde mig den förkortningen idag, klura på ni..)
haha, kom upp nåt meddelande om att jag inte kommer att kunna blogga nånting mellan 24.00 och 01.00 inatt. himla tråkigt tycker jag eftersom jag alltid brukar vara så aktiv då. herregud, vad tänker dom med?
nu ska jag sluta babbla, höres imorgon!

förstår inte varför jag lägger upp denna bild, den var otroligt ful!


p l u g g t i m e !

låter rubriken tala för sig själv, hörs senare!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

jag ska vara tråkig och säga att jag skulle spara en hel del. men jag skulle också shoppa loss! typ dra till sthlm och köpa allt jag vill! jag skulle skänka massa pengar till alla som har det dåligt, fatta härlig känsla att ha hjälpt nån till ett bättre liv! mina vänner skulle självklart också få ta del av det!

Det bästa med måndagar är att det är en hel vecka kvar till nästa

åh, hade skrivit sjukt långt inlägg. och så försvinner det..! skriver när jag kommer hem ikväll istället då!

solsidan

herregud, kollar på solsidan! typ första gången ever? asballt tycker jag iallafall! ska försöka slagga snart, fast jag vill kolla på wallander! åh, livet är hårt ibland. på tal om det, imorrn är det skola. helgen har gått alldeles för fort! men lite kul att jag ska på stan efter, sen kyrkan. fränt.
nu blire fika, sen sängen. grejt!



Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

utséendemässigt är jag svag för halvmörka killar, mörkt hår, stora bruna ögon med långa svarta ögonfransar. helst ganska vältränad också, magrutor och snygga biceps.
men utsidan är inte allt, så förutom det ovanstående ska han vara snäll. riktigt snäll, omtänksam, gullig, inte så ego men ändå tänka på sig själv och lite beskyddande! jag gillar också romantiska killar. och dom får absolut inte röka eller snusa, då är dom ingenting för mig. inga datanördar heller för den delen.
haha, jag känner mig rätt kräsen men detta är ju drömkillen så jag förväntar mig inte att jag kommer hitta just den perfekta. ingen är ju perfekt, men drömma kan man ju alltid.


asså shiiiet, jag vann!

http://sarakring.blogg.se/2011/february/vinnare-i-dagens-blogg-d.html

ingen kan göra allt, men alla kan göra något

oj vad jag känner mig hurtig! har precis varit ute med mamma, vi gick runt lillsjön. härligt! snart blir det duschen för mig, sen ska jag parkera mig i soffan och glo på skidskytte. mys! ska också skriva dag 6, så den kommer väl upp inom kort. blir nog lite ansiktsmask och sånt grejs under dagen, fräscha upp sig inför skolveckan!
men nu springer jag in i duschen, hörs snart!

okry nytagen cam-bild.


en helt vanlig söndag i februari

godmorgon! tog en lång och välbehövlig sovmorgon, sköönt! hänger i vardagsrummet med mamma framför tvn där storslalom visas. här i östersund är vädret underbart så senare idag drar jag ut och motionerar, ja det är planen iallafall. får ju se hur det går. nu tror jag att jag ska ta och göra mig lite brunch. ha det gött!




catch a falling star and put in your pocket

kollar på hipp hipp med pappa och alfred, kulkul. aa, fast näe. melodifastivalen var rätt dryg, kollade på skidskytte samtidigt. så himla mycket bättre! men bra att danny gick vidare till final iaf! imorrn måste jag verkligen plugga, tråkigt att behöva ägna helgerna åt de. men aja. kanske drar ut och åker skidor också, det är väl för kallt för att ut och springa..?
har inte så mycket att skriva nu, bloggar nog inte mer idag. får höras imorrn!

hittade en bild på vårt lilla träd på baksidan, tror bilden är från några veckor sedan. sjukt mycket snö..!


life goes on..

nyss ätit en otroligt god middag bestående av potatismos+kött+sås+planka. plankstek i mitt hjärta! nu ska jag kolla på melodifestivalen, har noll koll på vilka som är med. blir trevligt att se! kan visa en bild på dagens fail;



ja, jag råkade ta på mig en rosa och en grön strumpa. fick en del blickar när jag stod utan skor på jc. menmen.
jag visste att ni ville veta det här, det var liksom därför jag visade er!

when you're gone

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you.

fyrahundra kronor fattigare - ett par jeans rikare



vet att bilden är skev, kunde inte hänga upp dom så jag la dom i sängen och tog kort ovanifrån haha.

shopping idag igen

kom hem från staden för ett tag sen, fick med mig ett par jeans hem denna gång. detta har varit en riktig shopparhelg från min sida! ska ta kort på dom nu så visar jag er sedan. vi skulle fixa min klocka som gått sånder på stan också, men det kunde dom inte ordna så det får vi göra hemma istället. fuck ur&penn! but the life moves on. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske hoppar upp i sängen med massa kuddar och filtar och kollar på nån film. åh, det lät härligt! okej, springer och letar upp en film nu. sen tar jag kort på jeansen. hörs!



Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu

antar att detta inte kommer som någon översakning, men sommar är det jag allra helst vill ha! eller ja, sommarlov. ååh. jag mår typ dåligt när jag tänker på hur länge det är kvar..! men tiden kommer att gå fort om vi fortsätter att ha såhär mycket i skolan, så snart är det sommarlov. men jag har roliga saker inplanerade innan sommaren också. som igår var det exakt fyra veckor kvar tills vi ska rocka loss på oskar linnros konsert, det är också första eftermiddagen på sportlovet. sen har vi påsklov också, då blir det antagligen en färd till skara. kan ju hoppas att den blir bättre än förra året..! och på tisdag, då är det två veckor kvar till jag fyller år. det firas med gött häng och kina mat, gud så jag längtar! okej, haha jag känner att jag kom bort från ämnet lite. så ja, sommarlov är det jag helst vill ha! 

åh, jag älskar verkligen bilden! maltahomies


we all heart it

godmorgon bloggen! hänger f1 på facebook nurå, kul att typ ingen är inloggad? har liksom inget att göra, tänkte snart skriva dag tre så den kommer väl upp vad det lider. sen blir det stan och ikväll är det melodifestivalen, men kommer typ inte palla kolla på det haha. jaja, skriver när jag har något vettigt att meddela er.



omegle- det bästa tidsfördrivet

skaffar mig lite nya vänner på omegle, en perfekt sysselsättning när man inte har något annat att göra. har egentligen inget alls att skriva.. hm.. jo, kan ju berätta att jag ska på stan imorgon. min klocka har nämligen gått sönder så vi ska byta den, men först ett litet problem (väldigt stort problem rättare sagt). kvittot är borta, alltså garantin också. får ta och leta som tokar imorgon då. men ja, nu ska jag väl snart gå till sängs. ska försöka komma upp halv nio imorgon, känns som att det inte kommer gå så himla galant. menmen, det är ju värt ett försök. lika bra att sluta skriva och pallra mig ivåg to the bed, hörs imorgon eller senare ikväll/inatt om jag inte kan sova!

skidåkarN


detta är vad jag spenderat mina pengar på idag

jeansskjorta- monki 300 kr



t-shirt med ficka- gina tricot 129 kr




vitt baslinne- gina tricot 99 kr




vit/blå randig tröja med ficka (som typ inte syns på bilden)- monki 150 kr 60 kr




dubbelring- gina tricot 99 kr (?)





två skärp (likadana)- h&m 50 kr styck



det var sjukt svårt att ta kort på skärpen, så det fick bli en närbild.

kan någon säga mig vad som hänt..?

fick helt plötsligt oerhört många besökare (okej, ovanligt många för att vara min blogg..)! riktigt kul, men skulle någon vänlig själ vilja vara snäll och berätta vad detta kommer sig? haha, alltså om jag är länkad eller vad som helst?
kul men mysko!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

mitt mål är att klara skolan, med bra betyg. hoppas självklart på mvg i alla ämnen, men det kan jag ju bara fortsätta drömma om. sen spelar det inte så stor roll vad som händer efter det, bara jag är lycklig och gör det jag vill. så mitt mål, min dröm och min önskning är väl att vara lycklig?

l y c k a .


do you ever feel like a plastic bag?

helgen är kommen! precis i rättan tid också, helt jävla underbart. har ju som sagt haft två prov idag, egentligen tre eftersom vi hade hörförståelse grej på engelskan. no comments om hur det gick. so provet behöver jag inte heller nämna så mycket om, svenska däremot kändes bra! lunchen var också bra, det gjorde min dag bra typ! okej näe, det var nog fäktningskillen. han var helt random och satte upp lappar på skolan, han sa även att man får döda varandra ute på gatan om ingen såg och om man sa att man inte hade anknytning till honom. antog att ni ville veta det! matte lektionen var också bra, vi kollade på när martina hypnotiserade/hjärntvättade sexorna. underhållande! efter skolan drog jag på staden med min snälla mor, traskade omkring ett bra tag. fick med mig lite saker hem som jag kanske visar sedan. åkte hem och svullade pizza och kollade på skidskytte, chill kväll med mor och bror. nu blir det på spåret tittande och kladdkake ätning!


@ skuuuulan

lisa gästbloggar här, inte varje dag, jag vet :)
menmne, nu sitter vi på skolan och har no, riktigt riktigt tråkigt kan jag medge :)

aja, men nu ska jag hoppa till en annan sak, dagens citat:
marcus: lisa, du e kort
lisa: du marcus, jag sitter faktiskt breve moa....

haha moa, det va inte menat att vara taskig ;o

haha ja, det här va sjukt tråkigt så jag ska ta o dra nu :)


kyss å smek knull o lek
lisa

040211

hola! sitter nu och äter frukost, fyfan vad jag är bra! snart drar jag till skolan för att faila på mina prov. härlig känsla! aa, eller hur vare..? nu måste jag borsta tänderna, hörs!

i can't belive what you said to me

jag är slut, helt slut. snacka om att skolan tar död på en! jag längtar som en tok tills imorrn när jag får helg, jag ska dra hem direkt, slänga mig i soffan och inte resa mig förutom när jag ska ut till köket och hämta mat. lockande tanke..!
men resten av denna kväll ska jag försöka komma fram till något att ha på mig imorgon, det är ett stort frågetecken än så länge. har nämligen inga hyggliga kläder att använda, fuck life! får tvinga med mor på stan snarast möjligast, men det hinns inte med nu. lika bra att jag slutar skriva och traskar in i min garderob. hörs imorgon om jag överlever två prov på samma dag! tveksamt.

ska inte nämna hur äckligt mycket jag vill ha sommar i detta inlägg också. ojdå, det gick bra.


Dag 3 – Min favorit årstid och varför

s o m m a r ' n !

wtf, det är ju uppenbart varför?
ssc, värme, jeansshorts, sommarlov, härliga sommarkvällar med vänner, häng vid storsjön, semester, chill, regninga dagar som man fyller med film och massa svull, bli brun, äta jordgubbar, sitta på torget och ha det gött i solen, yran (MED DANIEL ADAMS RAY, O M G !!!). listan kan göra längre men tycker att detta räcker!

åh, saknar..!


tredje februari tvåtusenelva

herregud vad tiden går, januari har bara flygit förbi! inte mig emot, bara sommaren kommer snart är jag nöjd.
och på tal om nöjd, idag hade vi spanska prov. jag var äckligt nervös innan, men det kändes sjukt bra när jag gick därifrån. men när det känns som det gick bra, då är det helt fel. när jag nu ändå snackar prov kan jag berätta att jag har so prov imorgon som jag måste plugga till. går och gör det nu!
okej där ljög jag, tror jag bakar chokladbollar först så jag har något att äta medans pluggandet är i full gång!
höres lite senare då!

dagens facelook.


kvällsblogg + oerhört rand0mbild

har precis kikat klart på eclipse, mysigare film alltså! nu ska jag slagga och ladda upp batterierna för en ny dag imorgon, hörs då!

haha, känner att alla mina inlägg så är otroligt intressanta!



Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

lisa salomonsson!
det var så himla längesedan vi var med varandra känns det som? okej, vi träffades idag haha. men liksom utanför skolan själva. åh, jag saknar verkligen dig! du är underbar!


asså shiiet vilken cool bild jag hittade, snart två år sedan..! 


i will never do the same mistake that you did

hähä, fick ett brev från banken och insåg att jag var rik. härligare känsla! förövrigt så har dagen varit som jag förutsåg imorse, seg. kom till skolan tjugo minuter innan vi började, med skidorna i högsta hugg! började dagen med no, eget arbete och matematik. sedan fortsatte den med engelska och so. blev inte studiegården för min del, orkade verkligen inte! åkte hem och skulle plugga istället, men landade självklart framför datorn. inte helt smart med tanke på att jag har spanska prov imorgon och so prov på fredag. på fredag har jag också media förhör på svenskan. bara dags att sätta igång då, skriver dag två lite senare!




ååååh, ge mig sommar! storsjöcupen, killar, värme, tårar, skratt, minnen for life..


020211

sitter här och äter frukost! disgusting. känns som att detta kommer bli en seg dag, ska hänga kvar på studiegården efter skolan! coolt. men nu ska jag springa och sminka mig lite snabbt, hörs!

mobilblogg

kom hem från martina för ett tag sen, trevlig kväll med gött häng! nu måste jag plåga mig igenom mitt so häfte om religion, hörs imorrn!

dag 1- En nytagen bild på mig + 10 fakta om mig

den nytagnaste bilden..



- jag heter moa anna linnea andersson
- jag bor i östersund
- jag går i åttan på torvallaskolan
- jag gillar att vara med mina vänner
- jag tycker också mycket om att baka
- jag shoppar nästan aldrig
- jag har svårt för att bli kär
- jag äter inte chips eller godis, däremot är jag otroligt svag för mat och bakverk
- jag tränar ungefär 0 gånger i veckan, illa
- jag har ingen förebild, tycker det är bättre att köra sitt eget race 



btw, det här är mitt 600;e inlägg!
how cool liksom..?

dag 10- en bekännelse

bekännelse?

det låter som man avslöjar något värsta stort som att man egentligen är kille, eller att man är en 40åring som numera är uppbggd av botox. ni fattar grejen?
men jag är varken kille, 40 år eller botoxfylld. åh, det här var svårt. hoppar över den här dagen och kör igång med en annan lista bara för att jag har äckligt tråkigt!



Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför. 
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det. 
Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Dag 18 – Min första kärlek.
Dag 19 – Innehållet i min väska.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Vad jag åt idag.
Dag 22 – Min favorit plats.
Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 24 – Min favorit film.
Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln. 
Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 29 – Min favorithögtid.
Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

första februari tvåtusenelva

ingen skola för mig idag, fuck min cp mage. men mamma lovade mig att jag skulle få gå på mrtinas partaj ändå om jag mår bättre, g ö t t ! ja, dagen ska gå åt att plugga gärnet. får ju se hur det går? har faktiskt läst lite so, men somnade pågrundav att set är äckligt tråkigt. lyckat. men nu ska jag nog gå och få i mig lite frukost, härligt! haha, precis när jag skrivit det kom jag på att jag redan ätit frukost. fail, men får la ta mellanmål då. hörs sen!

och grattis till min underbara syster martina som fyller år idag, hon får nu cykla utan hjälm och ligga runt som bara den!



RSS 2.0