jag är högt över molnen

har precis käkat lunch och nu sitter jag och dunkar musik. dagen kommer spenderas med martina, blir nog grett det.
min lilla tur på staden gav inte mycket, fick tillbaka klockan som varit på lagning och bokade klipptid. stort! har inte mycket mer att meddela er nu, skriver sedan när det kommer upp något!

moa idag. sliten, trött, osminkad, opepp, frusen, oglad.



vackert! jo men visst.

mot the city

hej stalkers! nu drar jag på stan med mamsen (okej, det där lät mesigt men ni fattar grejen liksom.). jag visste att ni skulle bry er, vi hörs senare!


just fall asleep and don't wake up until the summer is here

jag pallar inte detta längre, är så förbannat trött. förkylningen tog död på mig, nästan iallafall. tror jag går och lägger mig och slagga nu så jag är pigg imorrn när det är valborg och allt. vi hörs imorgon!

let me love you

yeeeey, snart blir det middag, och inte vilken mat som helst. det blir grillat! åh, så gott! första gången för i år, nu känns det som sommar!
förövrigt så har jag bara legat i sängen och kollat på varining för barn i eftermiddag, chill och otroligt kul!
men nu vankas det mat, så vi hörs sen!

tjugonionde (!) april (!) tvåtusenelva

nu har yousif precis åkt hem, tråkigttråkigt! men vi hade det f1 med mys iaf. och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan fråga när vi ska äta haha. är galet hungrig!
yeey, kom precis på att jag har en muffins i skafferiet. kilar ut i köket på direkten nu yao!
resten av dagen är nästintill oplanerad, får helt enkelt se vad som händer.
vi höres!

satan i gatan

ja, jag gör väl som alla andra då. skriver om veronica maggios nya album 'satan i gatan' alltså. ska jag bli den första som inte skriver 'ååh, jag älskar det', 'det är underbart', 'helt storslaget'..?
nej det blir inte jag som bryter mönstret för jag tycker nämligen att det är perfekt, precis vad alla andra också verkar tycka!
dock så har jag inte hört alla låtarna ännu, men de jag har hört är grymma ju!
tänkte bara berätta detta och uppmana er alla att lyssna på det, såå värt det. 
om du har spotify, klicka på bilden för att lyssna!



allting var så enkelt då

har legat och snoozat (stavning?) sedan halv tio, men nu är jag uppe på benen iaf! dock så mår jag inte bra, men kilar nog ut i köket och trycker i mig en alvedon så blir det förhoppningsvis bättre snart.
jag slängde mig en blick utanför fönstret och blev glatt överraskad, himlen är klarblå och solen steker! hoppas bara att det är varmt också, håller tummarna för det.
har inget mer att skriva nurå, i'll do that later!


my mama told me when i was young 'we are all born superstars'.

hola bloggen, tänkte bara säga godnatt. jag går och lägger mig med min bok i min nybäddade säng. mysigt! morgondagen kommer till viss del spenderas med yousif, det blir grejt det! fast innan det ska jag ta tag i mitt rum som är i stort behov av städning, inte lika roligt men ack så nödvändigt. 
men nu ska jag kila ut i köket och dricka vatten, ett försök till att få bort huvudvärken.
hörs imorgon!


and the reason is you

dagen blev verkligen inte alls som jag trott. jag hade ställt in mig på en tråkig hemmadag för att bli frisk, men blev istället en underbar utedag på jämtkraft. fick världens ryck vid ett-tiden och hoppade in i duschen och fixade mig på nolltid. tog bussen halv två till staden, sedan gick jag från tennishallen till arenan. känner mig asduktig! väl framme på arenan hängde jag med yousif och kollade på fotboll, trevligt det! åkte hem vid fem, då lagade jag mat med mamma haha. duktig moa!
men nu ska jag nog göra något så jag inte somnar haha, är så otroligt trött! tror att jag tar och städar rummet, skojigt avslut på dagen. yeey!


280411

vaknade halv tolv av att jag blödde näsblod, härlig start på dagen! sen kände hur sämst jag mådde. min förkylning är inget att leka med, så det blir inte att vara med yousif idag. jag ska bara vara hemma och kurera mig. roligt. men eftersom det är så fint väder ute så går jag nog ut och steker på lite och hoppas på en bränna. grejt!
vi hörs för lägesrapport senare under dagen!

wtf?

- dom gjorde reklam för hamburgebröd med tacosmak på tv'n, är inte det lite väl överdrivet? om man käkar hamburgare vill man väl att det ska smaka det, och inte någon jävla taco. usch säger jag bara!

- matchen tog slut bara sådär, jag hängde inte alls med i svängarna. dom sa bara 'nu blåste domarn av matchen' och så lämnade alla planen. konstigt!

- cristiano ronaldo. vad fan höll han på med ikväll? jag är inte bra på att veta hur man spelar fotboll, men detta var inte bra enligt mig. känns jobbigt att säga det, det tar emot men detta var inte okej!

- vart tog sommaren vägen? värmen är som bortblåst och det är påväg att bli vinter igen, hur ska detta sluta? vi kommer nog få gå med dunjackorna en bra bit in i juni om det fortsätter såhär!

you make me smile baby

hola! sitter och kollar på fotboll, barca vs real madrid. grymt! min dag har också varit rätt så grym ska jag säga, drog på staden med martina. vi hängde först på törners med en brakfika, gött det! sedan satt vi i österängsparken eller vad fan det heter. efter en promenad därifrån till willys landade vi i något bostadsområde där vi hängde f1 med massa läsk och prat. vi tog bussen hem till martina, var där till sju ungefär. gick då till sportfältet där jag mötte yousif, vi gick till ica och köpte cola. knallade sedan hem till mig och tänkte kolla på matchen som vi trodde började klockan åtta, men i själva verket började kvart i nio. så vi väntade och väntade och till slut började den. men nu har yousif den tönten dissat mig och åkt, fuck you alltså. nejdå, du är grym!
nu ska jag fortsätta kika på matchen och heja på ronaldo bby. ha det gött!


270411

nu drar jag på staden, helt osminkad! känns grymt. jag känner för att bränna pengar, men inte att prova kläder så vi får se hur detta slutar. vi hörs senare!

vilket missöde

kul, nu har man sprungit omkring och letat efter mitt enda par användbara jeans. men det var dom jag hade på mig igår och eftersom vi hängde i gräset så är inte de byxorna vackra längre. om man inte tycker att det är fint med stora brun-gröna fläckar vill säga. så nu har jag lite panik, jag vet liksom inte vad jag ska ha på mig. ååh, fml!

mysko inlägg..

kom nyss ut ur duschen och nu sitter jag och lyssnar på min kurrande mage. skojigt! ska snart fixa mig också, om jag orkar.. känns ganska tveksamt i nuläget! men jag kan ju berätta en rolig sak som jag upptäckte när jag duschade, okej det där kanske lät lite mysko men så är det inte. det jag upptäckte var nämligen att mitt huvudhår har blivit långt! nej, asså det här låter helt fel. skiter i det.
so, here we go again. men först ska jag sitta vid datan, bomba martina med sms så den sömntutan vaknar hon vaknade precis när jag publicerat, hallelujah! och sen ska fixa mig. nu vet ni.
puss babes!

f m l !

ja, så är det. fml! tusen gånger om.
jag mår skit, jag gör verkligen det. visst, jag är 'bara' förkyld. eller det är en allergisk reaktion på pollen för att vara riktigt. men herregud, det känns så mycket mer!
jag fryser, jag svettas. jag är törstig, jag vill inte ha någonting att dricka. jag är så trött att jag inte orkar göra någonting, inte sova heller. ja, som ni märker så har jag det inte helt lätt.
funderar på att strarta någon film, som jag skrev i förra inlägget också men aldrig fullföljde. men nu tänker jag nog göra det, men snart måste jag sova också! ska träffa martina imorgon innan tolv så då får jag se till att gå upp tidigt. men wtf, ni bryr er ändå inte om ifall jag kollar på film eller inte. varför skriver jag om det då? ingen aning.
brist på liv, hejdå.

idag sjönk jag lågt, lägre än jag någonsin trott och lovat mig att jag inte skulle. nästan.

med det sagt säger jag godnatt, kommer antagligen inte kunna somna nu. men startar någon film som jag kan tröttna framför, jag gör allt för att jag ska slippa ligga i flera timmar och försöka somna med denna äckliga förkylning.
- peace out.

i just use my 'manvoice'

yeey, nu har jag precis bakat muffins. jag gör allt för att min familj ska gilla mig, muffins funkar nog ganska bra.
min dag har sett ut som följande, vaknade tio i sex (!!!!!) för att klockan kvart i sju lämna skara bakom oss i våran färd hem mot östersund. jag är äckligt förkyld och jag mådde verkligen skit när vi åkte, mådde illa och kunde knappt andas. inte bra, men hem kom vi till slut. klockan tre närmare bestämt. då tog jag en dusch och ungefär tio över fyra tog jag cykeln ner till sportfältet och mötte yousif. vi hängde där och stekte i solen, mys! sedan blev det kallt och vi gick in i storsjöskolans matsalshus och hängde f1 där i korridoren haha..
sedan åkte vi åt varsitt håll, jag hem för att äta.
nu har jag som sagt bakat muffins, ska nog ta och provsmaka en snart! påtal om det så kan jag berätta att detta är nog första gången som jag har kommit hem från mormor och gått ner i vikt. inte illa det med tanke på alla tusentals kakor och flera ton glass som jag har tryckt i mig. menmen, klaga ska jag inte göra!
nu ska jag nog krypa ner under täcket med datorn och en muffins, mysigt!
vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon, ha det gött!

home sweet home

kom hem för ungefär en timma sedan, snart cyklar jag och träffar yousif! hinner som sagt inte skriva mer nu, gör det ikväll. pusss!

helt ointressant egentligen

nu är jag hemma efter en sväng på citygross, chill. nu tänkte jag smälla i mig några göttiga kakor och slå mig ner framför tv'n. ska gå och lägga mig oerhört tidigt idag, förmodligen runt nio så jag kommer upp tidigt imorrn så vi kommer hem tidigt så jag kan träffa min yousif så snart som möjligt!
men nu; kylskåpet ska tömmas på kakor!

i was born this way



ja, det är såhär jag har sett ut idag. under dagen har jag också lyckats bränna mig, men det har jag lyckats sminka över. iaf i ansiktet. lika bra det så man slipper massa tjat om att jag skulle använt solkräm, även fast dom vet att jag inte gör det. sist jag gjorde det var under ssc 2010 och då blev resultatet detta;



riktigt snyggt bevis på att jag inte kan smörja mig.

haha, nu spårade verkligen detta inlägg ur. skulle bara visa en facelook och berätta hur glad jag var innan jag fick ännu ett samtal från pappa. denna gången meddelades det att våran favoritpizzeria är stängd. så nu får jag nöja mig med en vanlig vesuvio, men det funkar väl det med.
aja, vi hörs haha!

250411

kom nyss in, plågade mig runt i en timma på skaras gator. i linne, jeansshorts, converse och pilotbågar med svetten strömmandes ner. ovärt kanske, men lite skönt var det ändå. jag tror att det var runt 25 grader i solen, inte hel fel det! 
är fortfarande själv, familjen kommer väl hem om nån timma. eller jag hoppas det iaf, börjar bli förbannat uttråkande att vara själv. innan dom kommer ska jag väl slänga mig in i duschen för tredje gången idag och få på mig lite kläder. ikväll blir det väl att äta middag, och packapackapacka. åker nog runt åtta imorgonbitti, skönt!
fick nu ett samtal av pappsen min som sa att vi skulle käka pizza, åh vilken bra kväll det kommer bli! sitta ute i solen och tugga på en johnson's special, den godaste pizzan som finns!
nu blev jag helt plötsligt lite gladare, tänk vad lite mat kan göra.
nu hoppar jag in i duschen så hörs vi antagligen ikväll!

såhär roligt har jag i skara

Namn: moa andersson
Piercingar: en i varje öra
Tatueringar: zero

Längd: 163

Skostorlek: 36-37-38

Hårfärg: brun

Fräknar: nu har jag hela fejan full

Motto: no idea

Kär? yes!

Önskar du att du bodde någon annanstans? hade ju inte varit helt fel att bo i gbg, men jag är nöjd ändå

Tycker du att du är attraktiv? nejdu!

Dricker du? nej

Röker du? nope

Vilket schampo använder du? sunsilk om jag inte missminner mig

Vilken parfym använder du? alyssa ashley vanilla
Vad är du rädd för? mörker, höjder, hundar

Gillar du att tvätta? nej

Gillar du berg- och dalbanor? absolut inte!


Senaste...

Filmen du hyrde? ingen aning, var typ flera år sedan

Filmen du köpte? no idea

Låten du hörde: jag gråter bara i regnet

Låten du laddade ner? minns inte

Personen som ringde dig? mami!

TV-program du såg? nåt random igår, minns inte vad det var

Person du tänkte på? yousif såklart


Favorit...

Låt: just nu är jag väldigt inne på bruno mars låtar

Sak att göra: va med vänner, yousif, glida runt i jeansshorts på sommaren.

Dryck: vatten tror jag

Kläder: jeansshorts!

Film: ingen aning

Bil: jag bryr mig inte om bilar, men volvo är grejt!

Serie: no idea


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? yes

Gråtit över en flicka? det har jag säkert

Ljugit för någon? aa

Varit i slagsmål? inget stort, bara något töntigt bråk på mimer

Blivit arresterad? nejdu

Träffat någon från internet IRL? det har jag


Antal...

Gånger du varit kär?  två gånger på riktigt

Gånger ditt hjärta brustit? -

Hjärtan brustet på grund av dig? hoppas på inget
Tjejer du kysst? haha, vet inte..

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? jag går väl fortfarande i grundskolan..?

Gånger ditt namn varit med i tidningen? några haha


Senaste...

Boken du läste? av jord är du kommen

Personen du fick e-mail av? wix team (?)

Personen du fick brev av? ingen aning haha

Personen du fick sms av? yousif

Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår

Saken du köpte? minns inte


glider runt i skara

kom nyss in, och kommer nog stanna här resten av dagen. på något konstigt sätt har jag blivit förkyld (!?!), i denna värme.. förstår inte riktigt hur men så är fallet iallafall. och med tanke på att jag har varit ute sedan klockan elva imorse så kan jag behöva lite 'innetid'.
jag är hemma själv och känner mig ensam, finns liksom ingenting att göra här. kanske skulle ta mig en tur till ica munken och köpa smör så jag kan baka chokladbollar, det vore något det!
problemet är bara att jag inte kan gå med skor, känns ju inte helt okej.
okej, jag tror jag tar en dusch nu. känns som att det skulle behövas efter värmen här. nice.
ha det gött!

en stekig måndag i mitt liv

hejdu, hur lever livet? här i skara så skiner solen, imorgon åker vi hem och jag ska snart ut, livet leker alltså helt okej här. idag ska jag bara ligga ute och steka, resten av famljen drar till morfar. men det dissade jag, karlsborg blev också dissat av mig. illa. menmen, nu har jag inte mycket mer att skriva. jag antar att dagens outfit blir densamma som igår, alltså bikini!
vi hörs!

hahah. lycklighetstest. nostalgi!

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa väldigt nära vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[?] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan texten från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person. -om jag får säga det själv haha, sen vet jag ju inte vad andra tycker om mig.

resultat: 25

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
11-25 - Du är inte jättelycklig men det duger.
26-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


nu sitter jag i 'mitt' rum och dunkar musik från spotify även fast jag vet att jag borde lyssna på min bmusik på mobilen för det drar så otroligt mycket på internet att ha igång spotify. men wtf, dom tvingade med mig hit till fittskara så då kan jag allt få lyssna! jag har verkligen längtat efter att få dra igång count on me och somewhere in brooklyn med bruno mars på full volym och känna glädjen sprida sig i kroppen, helt fantastisk känsla!
dagen har somsagt spenderats ute i solen, en del av den iaf. och jag ljög för er förut när jag sa att jag inte har fått färg, det har jag. dock inte mycket, men lite iaf. tänkte bara berätta det.
nu har jag nyss ätit middag och snart blir det förhoppningsvis efterrätt, glass och hallon. hur gott?
när jag ändå är igång med skrivandet nu tänkte jag bara berätta att jag har världens hemlängtan, ni förstår inte hur piss jag mår av att vara här nere! saknaden till alla där hemma är för stor. speciellt när jag och martina sitter och smider planer om hur vi ska steka på och glida runt i värmen när jag kommer hem, eller när jag chattar med min ängel. jobbiga tider. åååh, jag vill bara hem!! tur att det bara är morgondagen kvar här, på tisdag drar vi hem. guud så jag längtar!

men under tiden jag är här så får ni känna min närvaro genom att titte på bilder, yeey egotrippade moa!
denna slumpade bild från idag är tillägnad min ängel yousif, jag saknar dig! ♥



asg, bjudarN.

stek @ mormors gård

har legat ute och stekt hela förmiddagen, men helt utan resultat. har fått no färg liksom! illa. men nu ska jag bara hänga inne framför datorn och tare chill, mys!
har inget att skriva så jag bjuder på en nytagen bild!



tjugofjärde maj tvåtusenelva

tog en sovmorgon och slog upp mina ögon för någon halvtimma sen. skönt! påtal om skönt så skiner solen ute också, jag ska försöka vara ute hela dagen och steka på, gött! så mycket bloggande blir det nog inte om vädret håller i sig, men vi hörs när vi hörs!

glad påsk!

är nu hemma från en trevlig göteborgstur! kom dit runt tio imorse, gick runt i nordstan och kikade och så. köpte skor till skolavslutningen, leggings och strumpor. storshopping haha. nejdå, men får hoppas på att det finns kläder att köpa i östersund när jag kommer hem igen. sedan käkade vi och efter det gick vi ut på staden, och fy fan vilken värme det var! jag gick i linne, jeansshorts och leggings som var uppdragna till knäna. och det var föör mycket! men på värmen ska jag inte klaga, den är helt underbar!
nu sitter jag inne (!!!!) vi datan (!!!!!) och önskar att jag kunde gå ut på altanen och steka på. men solen har inte kommit dit än, och lär inte göra på ett bra tag heller. tråkigt alltså.
men ikväll kommer linus, viktor och josefin hit. kan nog bli kul!
innan dess får vi se vad som händer, men vi hörs!

favorit i repris

- tänker du ofta på gud?
- nej det har jag inte tid med, jag samlar på frimärken istället.

 
källa; ett inslag från skavlan där dom intervjuar småbran om gud.

solen steker livet leker

herregud vilken dag det har varit! jag har inte kunnat haft skor på mig pågrundav blåsorna så jag har knallat runt i strumpor, jobbigt! vi åkte somsagt till morfar, hängde där. jag satt ute på hans balkong ungefär hela tiden och stekte på, jag trodde att jag hade fått en rand men tydligen inte. attans liksom! när vi hade varit hos morfar ett tag åkte vi till min syssling och hans familj, där satt vi bara och pratade och fikade. jobbigt!
sen åkte vi hem och nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. jag har fruktansvärt ont i huvudet så jag orkar varken vara ute eller inne, jag orkar inte heller sitta vid datorn eller läsa. och spela piano skulle jag kunna göra, om det inte hade låtit så mycket. mina öron klarar inte av ljud när jag har ont i huvudet.
jag får väl ta och baka något, det skulle ju vara hyfsat gott sådär! vi får se hur det blir också hörs vi ikväll!


okej då, en liten rand blev det ju iaf på axeln..



..nejdå, det är en gammal bild från förra året.
torr humor á la moa.

@ mormors place

yess, jag har nyss kommit in från hettan. det är ungefär nitton grader här i skara nu, det är varmt det! jag tog en härlig promenad nu på förmiddagen, en svettig promenad blev det. och jag gick riktigt långt, lite för långt för mina stackars fötter tror jag nog. jag skådar en blåsa på min stackars häl, jag antar att jag har fler än den också. illa!
men det var skönt att röra lite på sig iaf, och snart blir det käk! jag ska också nyttja möjligheten att förbättra mina piano-kunskaper genom att klinka lite på mormors, det blir grett det!
men nu ska jag hoppa in i duschen, vi höres!

just stop up and smile

hej alla fans! förlåt för den obefintliga bloggning igår, det var fullt upp. men nu är jag framme i skara, en soligt skara tillochmed! och gissa vad? jag har internet! fuck vad glad jag är.
jag har ju inte direkt bloggat bra sedan i onsdags så jag kör på att jag skriver om min onsdagskväll och min gårdag haha, bara för att liksom.
såå i onsdags, jag och martina åkte ut till lövsta . då var det någon annan match som hade blivit förlängd med dryga trettio minuter, vilket resulterade i att yousifs match också blev det. och det i sin tur gjorde att vi inte fick kolla klart på den, fml liksom. tyvärr så blev det en förlust men dom var grymma ändå!
och nu gårdagen, jag cyklade till skolan för första gången i år. hur skönt? dock så var det otroligt jobbigt, jag hade väntat mig en rejäl träningsvärk nu idag men den kom inte. tur det! iaf, väl uppe på skolan var det innebandyturnering. min klass spelade grymt och när dom spelat klart i sin grupp cyklade jag till ängsmon och hängde f1, hey gangsta yao! nejdå, men var väl där en och en halvtimma ungefär. fick då panik eftersom min klass skulle spela semi om fem minuter, så jag cyklade till torvalla igen som en galning. såklart vann dom matchen och gick till final. i finalden mot 9b blev det kaos och det slutade med att dom fick bryta matchen för det blev fight!
när vi slutat kom papibooi och hämtade mig och cykeln, vi drog hem och sedan när mor min och bror min kommit hem påbörjade vi våran biltur ner till skara som slutade runt halv elva igår kväll.
idag ska vi till falköping till morfar, men först ska jag nog ta mig en promenad eller joggingtur i det vackra vädret! vi hörs!

nitton:femtiosju

sitter här med världens leende och skriver! livet leker, det gör det verkligen!
snart drar jag och martina som sagt ut till lövsta, kommer bli som grett så!
ja, det var väl allt vettigt jag hade att skriva.. haha, jag skriver antagligen inte mer ikväll så vi kanske hörs imorgon om jag hinner skriva då!
ha det gött!


keep on dancing till the world ends

påsklov nurå! eller ja, en innebandyturnering imorgon återstår men inga lektioner! hur skönt liksom?
dagen har varit chill, började dagen bra med fika på no'n. sedan ea, skolkarN haha! matte, vi var otroligt busiga och stack inann vi slutade bara för att det var så god lunch. åt som en ko men var hungrig redan nästa lektion som var so. hängde i biblioteket och läste skönlittaratur (nu fick jag till det!) med linnea, petra och felicia. sedan hade vi svenska, chill lektion med massa lek.
sedan tog jag min väska som vägde några hundra kilo och traskade till martina, vi åt och pratade och hade det trevligt. som vanligt alltså.
mor kom och hämtade mig och nu sitter jag här och skriver som ni kanske märker. jag borde verkligen packa med tanke på att jag drar imorrn och jag inte har börjat, illa moa!
lite efter åtta drar jag och martina till lövsta så vi får se om jag orkar skriva mer idag, det återstår att se!



random bild från påsken förra året i skara.

en ängel utan vingar

tjaa, klockan är inte ens halv elva och jag har redan gått och lagt mig! dock så är jag inte det minsta trött, eller lite kanske. okej, nu la jag av världens största gäsp haha. men ändå..
jag packade ingenting nu ikväll, för göra det imorgon istället. fast det kan jag inte.. såååå det lär ju sluta med att jag panikpackar tio minuter innan avfärd. men värt är det!
imorgon kväll ska jag och martina nämligen ut till lövsta för att kika på fotboll. inte vilken match som helst utan det är yousif som spelar, otippat ellerhur?
ååh, ni förstår inte hur mycket jag längtar tills imorrn! det kommer bli en asgrym dag, jag vet det! skolan kommer säkert vara galet chill eftersom det är sista dagen med lektioner innan lovet, efter skolan ska jag hänga med yousif som jag förövrigt saknar som en took! och på kvällen blir det ju fotboll, och dagen är fulländad.
men nu måste jag välja ut en bra alarmsignal som jag förhoppningsvis kan vakna till imorrn, känns ganska lönlöst men försöka skadar ju inte.
vi hörs antagligen imorrn om jag har tid att uppdatera, det blir lite mycket med all packning och så.. men vi för se hur det blir. ha det gött!




hundra procent random bild som absolut inte känns passande nu, men nu blev det som det blev.



nittonde april tvåtusenelva

idag hade vi somsagt påskvandring på skolan, fast vi var i kyrkan. det sög, det gjorde verkligen det. men som tur var så slutade vi efter något som kändes som en evighet! jag tog då bussen till järnvägsstationen som ni kan läsa om i inlägget innan. var där någon halvtimma och sedan mötte jag upp martina och matilda, vi tog bussen till willys. jag och martina hängde på affärn och shoppade loss, tog sedan bussen till mig och svullade på som alltid. trevligt! sedan tog vi en promenad i det vackra vädret till någon random lekplats där vi gungade och sjöng haha, riktigt vackert. nu har martina åkt hem och jag borde verkligen börja packa, lite brådis sådär!
jag skriver mer sen haha!


hänger f1 i östersund yao!

ja, som rubriken säger hänger jag i östersund. det är inte alls ovanligt, men att jag just nu i skrivande stund sitter på en vit parkbänk utanför järnvägsstationen är däremot mäkta ovanligt. anledningen till denna udda placering är att jag inte hittade till metropolens nya lokaler där martina nu håller hus, så jag sitter här och väntar på hon. det känns lite fult med tanke på att jag sitter ungefär en meter från vägen där det kör bilar fram och tillbaka, jag får hyfsat många oroliga blickar från vuxna som antagligen tror att jag är hemlös eller något i den stilen. och det faktum att pressbyrån bara ligger ett stenkast härifrån gör det inte situationen lättare direkt, men här sitter jag kvar på parkbänken med tom mage och drömmer om en bulle.. fan, livet är hårt när man inte vill att det ska sluta med att man får rulla fram. men nu fryser mina händer snart ihjäl, vi hörs när jag kommer hem!

en kniv i hjärtat..


ååh, fan vilka lena ben

kom nyss (okej, en halvtimma sedan haha) hem ifrån öphallen och kylan. tog cykeln, första cykelturen för i år. inte helt bra genom att mitt framhjul var hyfsat skevt och körde lite som det själv ville. men kvällen blev bra ändå, som alltid med yousifbooi. en hel del snack om ben har det också blivit, lite läskigt men ack så roligt!
nu ska jag försöka övertala mina päron om att få hånga ute på lövsta till klockan tio på onsdag för att kika på match. känns som att de inte kommer att vara så jätte pepp på det. men det för vänta tills imorrn. nu ska jag ta fram kläder till morgondagen som kommer spenderas i kyrkan på påskvandring, känns inte så himla roligt. speciellt inte när det är lax till lunch heller, att sådana småsaker kan förstöra en hel dag. jobbigt liv.
men herregud, här sitter jag och skriver om att mitt liv typ går under för att jag inte gillar lax medans folk svälter ihjäl. fy moa!
med detta dåliga samvete går jag och tar fram kläder, som jag egentligen skulle gjort efter halva inlägget.
vi hörs imorgon!




deprimerande bild? nej inte alls.

show me the meaning

tar mig en spontan promenad ner till öphallen, skönt!


msn

snälla, adda min msn och skriv något skoj. jag är uttråkad till hundra!

[email protected]



okej, jag har ingen aning om vad där blev för mysko länk nu.
men bara kopiera och klistra in, det vore trevligt!


man kan dö eller dö nykter

oj så trött jag är, ni anar inte! det kom som en våg bara, helt sjukt. jag har mina aningar om vad det kan komma sig, men det kommer senare i inlägget så det inte blir så himla rörigt.
jag vaknade denna måndag lite väl sent för att jag skulle kunna ta det chill, fick kuta som attan till bussen men jag hann! kom till skolan och hade handledartid, inget speciellt hände. allt var som vanligt alltså. sedan hade vi engelska, satt bara i studiegården och pratade på. hade sedan so, skrev lite bara. lunch och lunchrast, hängde f1 i soffarna på gårn med felicia och plågade oss sedan upp för att gå till no'n. väl där övertalade vi kent om att vi bara skulle ha en chill lektion utan massa snack, det gick vägen. spanska sen, k a t a s t r o f ! det tog hela lektionen att tillsammans läsa igenom och översätta en text som sammanlagt var en a4 kanske, illa.
när vi äntligen slutat kom yousif till torvalla, vi gick tillsammans ner till kyrkan vid travet. det, förutom skolan som tar kol på mig, är nog anledningen till min trötthet. där i kyrkan hängde jag f1 och han åkte hem.
så idag har jag både bränt kalorier och näsan. ja, det är sant. jag har faktiskt fått lite färg i ansiktet idag, awesome!
det här håller inte längre, jag måste göra något så jag blir pigg. herregud vi hörs sen!

ännu ett inlägg..

herregud så jag bloggar idag, trevlig. nu tänkte jag bara meddela att arbetet som ska in imorrn äntligen är klart och utskrivet, fan vad skönt det känns! något som inte känns lika skönt är att jag precis har ställt in en ny alarmsignal som jag förhoppningsvis kan vakna till imorrn. okej, jag vet att det inte kommer funka men eftersom det låter förjävligt så finns det hopp iallafall. fast en bra start på dagen får jag ju absolut inte.. men nu ska jag försöka slagga, jag berättar imorrn huruvida alarmet funkade. godnatt mina änglar!

känns som att det kan bli ganska bra i skara ändå..


:')

jag antar att ni börjar tröttna på mitt 'jag-lever-på-små-rosa-moln'-snack. men ni fattar inte hur jävla lycklig jag är!
livet är inte perfekt, men wtf.. det är ju bara småsaker och orka lägga ner energi på sånt skit!
skolan rullar på hyfsat bra, mina vänner är underbara, det är snart sommar, snart lov, min pojkvän är den underbaraste som finns och jag spricker snart av glädje och kärlek!

your eyes make the stars look like they're not shining

vilken underbar eftermiddag jag haft! har somsagt varit med yousif och vi i våran tur har varit ute och vandrat runt i kära odensala. när min ängel åkte hem slängde jag ihop en kladdkaka som precis blev klar, nu ska jag och mamma dra på ica och köpa grädde i stora lass! kladdkaka + grädde måste ju vara bland det bästa som finns,
k ä r l e k !
vi hörs lite senare!




mon amor,

it gets closer every day

har precis tagit ett långt bad. vilket nu resulterar i huvudvärk och illamående, som alltid. men värt var det, jag har nu skrubbat bort all brunutansol från kroppen och det resulterade i ofantligt len hud. mina ben är rena drömmen nu, jag lovar er. dock så är det övertäckta med plåster, klumpiga moa alltså!
men nu ska jag slänga på mig lite kläder och sedan hjälpa till med maten så den blir klar någon gång och sedan ska jag ut med yousif, myyyyys! åh, jag skulle kunna döda för att komma bort från huset så fort som möjligt. riktigt uttråkande här kan jag meddela!
ikväll ska jag försöka att bara ta det chill och ladda upp inför de sista dagarna innan lov! gud, så jag längtar! det kanske ni redan har märkt med tanke på att jag skriver det i varje inlägg haha.
men justefan, kläder var ju vad jag skulle fixa nu. vi höres ikväll!




bilden skriker sommar!


i'm in love with my life

- jag har ingenting att klaga över som spelar så stor roll, ingenting!
- jag skulle vilja vara skribent.
- rubriken.

money for nothing

okej, det här är illa. jag vaknade halv elva idag när jag hade satt klockan på nio. förstår inte vad det är med mig, jag är helt oväckbar. så nu har jag sovit bort min dag känns det som, jag som verkligen behövde de här timmarna på morgonen för att göra mycketmycket på hemkunskapen. fml.
nejdå, så illa är det inte. känns bara som att det kommer bli en hyfsat lång natt nu inatt då jag kommer få sitta och skriva som en tok för att inte få ig eller nåt. härligt avslut på veckan och bra start på den nya. påtal om nästa vecka så kommer den nog bli ganska chill så jag tänkte berätta vad som händer då.

måndag- skola, stan, kyrkan
tisdag- påskvandring, alltså inga lektioner.
onsdag- skola
torsdag- skola, innebandyturnering så inga lektioner den dagen heller. efter skolan drar jag till fucking skara.
fredag- ska hälsa på morfar i falköping.
lördag- göteborg! ska shoppa loss på dagen och på kvällen ska jag äta så jag spyr!
söndag- inga planer än så länge.

herregud, jag kan inte fatta att vi snart har lov! helt galet alltså!!
nu känns allt ganska bra faktiskt,
1, vi åker antagligen hem från skara på måndagen, yesssssssss!
2, min farbror är inte hemma så jag slipper träffa han, yesssssssssssss!
3, min mormor ska inte bo i sin lägenhet så vi  får den för oss själva, alltså får jag sova själv, yesssssssss!

barca vs real madrid

yesssssss, sitter och kikar på matchen nu! min underbara älskling berättade att det fanns en hemsida där man kunde kolla live, så nu hänger jag f1 där framför matchen. dock så är det halvlek nu.
ska nog gå och lägga mig med datorn i sängen och kika klart på matchen därifrån, känns ganska lockande alltså! problemet är bara att jag verkligen inte orkar borsta tänderna eller tvätta bort sminket, jobbigt läge!
men nu börjar den igen tror jag, vi får höras imorgon!




hyfsat överredigerad bild från idag

-/+

- jag vill verkligen kolla på matchen mellan barca och real madrid, men så sänds den på nån b-kanal som vi antagligen inte har.
- jag kommer att gå upp cirkus tio kilo efter denna helg, illa!
- det är otroligt kallt på mitt rum.
- jag vill verkligen inte åka till skara på torsdag!

+ det är bara två vanliga skoldagar innan vi har påsklov.
+ det är bara 31 skoldagar kvar innan sommarlovet.
+ jag ska hänga med yousif imorgon.
+ det är nästintill sommar ute!

some new stuffs



(försökte mig på en snurrbild.. resultatet blev ju lite sisådär..)
klänning- 149 kr- h&m




byxdress- 199 kr- bikbok




tubtopp (?)- 80 (!!) kr- monki




bikini- 99+99 kr- jc




smygtitt på klänningen min- 299 kr- jc


ja, det var väl det. den svarta klänningen och byxdressen köpte jag dock i torsdags, men dom fick komma med här ändå.

man tar och man ger

faaaan vad duktig jag är! idag har jag både jobbat med skolgrejs och städat mitt rum som verkligen såg ut som ett bombnedslag! dock så är skolarbetet inte klart på långa vägar, menmen. nu tänkte jag prova lite kläder bara för att liksom, kaaanske visar sen om det blir någon hyfsad. vi lär la höras, pusssss.

jag bjussar på en nytagen bild sålänge.




hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, asg.

carpe diem

hola, sitter i köket nyss hemkommen från en runda på stan med famljen min. fick med mig lite smått och gott hem, kanske visar bilder senare.
nu kommer jag låta som världens tråkigaste människa utan liv, men jag ska faktiskt ta tag i lite skolarbete nu! hemkunskapen måste vara klar på måndag om man inte vill ha betygsvarning, hyfsat stressad! så dagen kommer väl i största del gå åt det, ska fösöka vara ute litegrann också. det är ju för fan tretton grader! helt sjukt. dock ingen sol, men varmt är det.
okej, nu ska jag ta tag i arbetet. hörs väl någon gång under dagen!


helikopter

sitter och kollar på en asball gangsta film, känner mig f1 cool. kul att jag absolut har ingenting att skriva, tänkte väl bara säga godnatt innan jag sommar. so here we go, godnatt!

i don't want to fall asleep because the reality is better than my dreams

tjaaaaaaa, vaknade ganska nyss. låg i sängen och kollade på film och råkade somna från filmen. s k ö n t .
det var exakt vad jag behövde faktiskt, det blir alltid på tok för lite sömn på nätterna under veckorna. men ikväll ska jag gå och lägga mig galet tidigt bara för att. asså jag är otroligt trött, därför blir inlägget väldigt osammanhängande. bara sa'tt ni vet.
min skoldag har varit bra, riktigt bra faktiskt. började med hemkunskap, jag och wahab var grymma på att göra vegetarisk lasagne. fast den blev inte så god. sen hade vi so, satt och lyssnade på musik och pratade om sjukdomar och telefonkataloger. lunch, det var italienskt och riktigt gott. sen kom yousif och gjorde min dag, dock så blev han utslängd från skolan så då gick vi ut och hängde istället. satt ute i solen, glömde tiden och kom försent till matten. men vad gör det om hundra år?
efter matten hade vi no, segt as always. det enda bra var väl att vi fick sluta tidigare. då kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem, jag åt och gick sedan och lade mig tittandes på hannah montana. mysigare film alltså!
nu tänkte jag förflytta mig ut i köket för att kika hur det går med matlagningen, jag är hungriiiiiiig!



y o u s i f s a a d ♥




hello, my name is moa and i am very busig right now

MÅSTE BARA SÄGA EN SAK, JAG ÄR GALEEEEEEEEET BUSIG!
ni förstår inte!

moa goes blue

hääääänger fett på facebok och känner mig galet cool och busig! min kväll har spenderats i ängsmon med gött häng på gården, perfekt! orkar inte riktigt skriva om min dag, är lite väl hyper för det. bakade nämligen chokladbollar idag när jag kom hem runt halv tio, socker på kvällen är inte bra för mig..
kommer antagligen inte att kunna somna på något århundrade eller så, drog ju en ganska skön försövning idag. vaknade kvart i tio och en halvtimma innan bussen gick, med cirkus elva missade samtal från moder min, men till skolan hann jag i tid! hur grymt?
men nu ska jag fortsätta hänga f1 på facebook,
du e bra ja e bra allting bra hare bra hejdå!


trettonde april tvåtusenelva

nu lämnade yousif mig nyss, alltså åkte hem. jag måste bara säga att jag har blivit helt kär i hans brorsas cykel, kärlek till den alltså! jag har också hunnit trycka i mig en glass nyss, så nu är jag laddad inför hårdträning av spanska! hörs antagligen inte mer ikväll, kanske skriver imorgonbitti! det återstår att se!




charmigt! joru, om man tänker bort mitt otroligt vackra ansiktsuttryck.

gör mina läxor, annars gör jag dina

yo, hur mår ni? jag mår inte bra. jag har förfärligt ont i huvudet, men annars är allt bra! tänkte att ni kanske skulle bry er.
jag är ganska nyss hemkommen från skolan, den var väl helt okej men pallar inte skriva. för att skryta lite lagomt så kan jag ju berätta att jag fick mvg på matteprovet, kändes ju helt okej alltså!
för att göra denna dag ännu bättre ska jag träffa yousif, har inte riktigt koll på när men jag skriver nog mer ikväll!
under dagen måste jag också plugga spanska som attan, prov imorgon! illa.
men nu ska jag ta mig något att äta eller sova en stund, hörs!




hyfsat gammal bild sådär.

en underbar månad med min ängel yousif. ♥


when i see your face
there's not a thing that i would change
cause you're amazing
just the way you are
and when you smile,
the whole world stops and stares for awhile
cause yousif you’re amazing
just the way you are. ♥


denna dag är oförglömlig

- kan inte ni hångla?
- haha, men vad vet ni om sånt?
- att man stoppar tungorna i varandras munnar!

åh, skönare ungar!

jag förstår inte..

jag fattar inte, varför blir man taggad på porrbilder på facebook?
vem är det som taggar?
varför?
jag förstår inte.



19e bilden: En person som är snygg.




här snackar man snyggt alltså!

roligblogg.se

DAGENS VILL HA: just nu, sällskap av yousif
DAGENS KLÄDSEL: för lite kläder för vädret
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: just the way you are
DAGENS PLANER: sova
DAGENS SAKNAD: värmen
DAGENS DUMMASTE: a n o n y m t .
DAGENS MISSLYCKANDE: inget jag kan komma på just nu
DAGENS DROG: tuggummi
DAGENS KÖP: nada
DAGENS GODIS: nada
DAGENS HUMÖR: awesome!
DAGENS CITAT: 'kan ni pussas och kramas samtidigt?'
DAGENS ROLIGASTE: mitt besök i ängsmon!


bara för att


i don't need you anymore

jomen detta var ju bra. internet funkar som vanligt igen och allt är frid och fröjd. jag är precis hemkommen från gangsta-stället number one, nämligen ängsmon. men innan jag berättar om min händelserika vistelse där ska jag bara meddela er om hur min dag har sett ut och varit.
jag vaknade lite väl sent, men kung som jag är så hann jag till skolan i tid iallafall. väl där hade vi idrott, först kordinationsträning och sen innebandy. det var skoj det!
sen hade vi no, allt detta prat om atomer.. det låter bara otroligt orimligt! men som tur var så varade inte lektionen för evigt. efter hade vi matte, bara genomgång och då passade strömmen på att gå. vilket resulterade i strömavbrott, mysigt. sedan lunch, finns inte mycket att säga om den. mat är gott liksom!
sen hade vi svenska, hade genomgång på något som börjar på a som jag verkar ha förträngt. skoldagen avslutades med engelska, chill lektion! ingen jobbade, sen kom polisen och tog några knarkare (förmodligen) utanför skolan och det var helt klart intressantare att titta på än att försöka jobba. så vi hängde framför fönstrena ett tag, då tyckte läraren att det var lika bra att vi fick sluta. kändes ju helt okej!
tog första bästa buss till ängsmon där jag hängde fett med yousif och folket på hans skola.

den absoluta höjdpunkten idag, förutom att jag fick träffa yousif såklart, var i idrottshallen på ängsmon. det var fullt med småbarn som hade något som antagligen var idrott, vi satte oss och kikade lite på dom. det blev en liten puss där också (jag skriver puss bara för att det är det ord jag hört flest gånger idag) och det gick verkligen småbarnen igång på. vi fick helt plötsligt alla blickar på oss och otroligt mycket publik. speciellt fem-sex-sju tjejer som bara kom närmre och närme och helt plötsligt stod dom bara några decimeter från oss. heey publik liksom!
dom var verkligen otroligt söta, konstiga och kåta. det hela slutade med att vi blev 'utslängda' därifrån för alla barn stod framför oss och skrek ord som 'pussas och hångla' och det resulterade i att de inte hjälpte till att städa haha. vi fick en hel del frågor också, 'kan ni kramas och pussas somtidigt' 'vad heter din pappa' 'kan ni hångla' 'kände du hans tunga' 'vad heter din mamma' 'kan ni pussas i en minut' 'vart bor du'. ja, det var bara en liten del haha.
när vi inte fick hänga där längre gick vi till nåt annat rum och chillade f1. sen tog jag bussen hem, startade datorn och blev lycklig av att internet startade som det skulle. nu har jag ägnat drygt en halvtimma till att skriva detta inlägg, så jag hoppas verkligen att det är någon som läser detta nu.
men nu ska jag käka lite, vi hööööööörs!




dumbom

roligt, min dator funkar inte. eller själva datorn funkar ju men jag kan inte gå in på bra sidor som facebook och bloggen, säkert nån virusskit! så ni kommer inte direkt bli bortskämda med bra uppdatering tills vidare. har noll koll på hur länge det tar att fixa och vad man måste göra, men ni märker när jag är tillbaka! ha det gött så länge!

18e bilden: En bild på din fritid.


min helg i ord

fredag
skola, ointressant. drog på stan, kollade på match, åkte ut till arenan och kikade när yousif sopade banan. grymt! jag och martina åkte hem till mig och slaggade.

lördag
konfaläger, var förfärligt opepp innan och ville verkligen inte åka. det blev bättre den och det kändes helt okej, gick runt lite i åre och shoppade loss på åre chokladfabrik. hängde på hållandsgården och slocknade runt halv fem på morgonen.

söndag
vaknade runt åtta, hyfsat trött. hängde och städade där vi bodde. åkte hem runt ett och kom hem typ två. var hos mig med martina och sen kom yousif hit. vi gjorde väl inte så mycket. sen åkte yousif hem och jag och martina pluggade. roligt.
nu hänger vi fett i köket.

jag har liksom ingenting att skriva nu, hööööööööörs!


17e bilden: En ovanlig bild


16e bilden: En till bild på dig själv.


drar på konfaaaaa!

tjaa, jag och martina vaknade nyss, om ungefär en timma drar vi till hållandsgården på konfaläger! ingen av oss är sädår vidare pepp.. menmen, det kanske kan bli bra.. okej, det tror jag inte. idag ska vi på holiday club, men det verkar inte som att någon tänker bada. fail.
jag åker somsagt idag, kommer hem någon gång på eftermiddagen imorgon. jag längtar!
jag har inte mycket mer att skriva nu, är rätt stressad så vi får helt enkelt höras imorgon! 

nu ska jag och martina bli bruna, yeey!



kry bild såhär på kvällskvisten. vi köpte lite brun utan sol idag på stan så nu ska den testas!

15e bilden: En person som du vill vara med.



fräsig bild hahahaha!

min otroligt vackra och saknade ängel, som man kan skåda nånstans på bilden, får helt klart stå för denna dags bild. ♥


you can count on me cause I can count on you

åh, nu känns nästan allt bra. känns som att helgen kommer bli okej och jag oroar mig inte för på måndag, allt kommer gå bra! kom hem från martina för ett tag sedan, skulle pluggat där men som alltid slutar det med att vi bakar och pratar. men det är inte helt fel det!
jag känner på mig att morgondagen kommer bli grym, det ju fredag liksom! kan ju berätta lite om min kommande dag ifall ni skulle bry er. börjar med hemkunskap, känns bra nu när vi ska byta grupper! sen so, hoppas på att få kika på klass 9A. sedan lunch, bara att hoppas på något smarrigt. dagen avslutas med matematik och no, lite tråkigt att få avsluta dagen med två tråkiga lektioner men det funkar det med.
efter skolan drar jag förhoppningsvis på stan en snabbis, har inte varit där på evigheter!!!!
sen ska jag packa klart och sedan blir det att kika på match i öphallen ett tag med martina, sedan åker vi in till stan och möter upp elin. vi åker sedan upp till arenan för att kika på mer fotboll, yousif som spelar. känner på mig att det kommer bli grymt!
sedan åker jag och martina till mig och slaggar och laddar upp inför lägret. det kan nog bli bra, det känns så iallafall!
men nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp imorrn, hörs!




en söt bild på mig och martina,  s w e e t ♥



bara för att


jag idag



vad tycker ni? borde jag kanske starta en modeblogg?

morgan t-shirt- ullared
mjukisbyxor- lindex

i heart you

dagen har inte varit så händelserik, har mest suttit i min säng med mobilen och datorn. det funkar det med.
senare idag ska jag vara med martina, antar att vi kommer packa eller nåt. jag borde göra det iallafall.
har inte mycket mer att berätta, ni får ha det bra så hörs vi när vi hörs!
tänkte bjussa på en outfitbild lite senare också, ni kommer svimma när ni ser hur glamoröst jag gått klädd idag!




såhär snygga blev mina och elins vaniljhjärtan, vi är riktiga proffs! dock så var det ingen kräm kvar, den hade liksom åkt in i degen men wtf, dom var goda iallafall!

.

jag vet att ni antagligen skiter i det här, men jag tänkte bara meddela om att inte drog på skolan idag. inte bra.


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


i'm weak, i know

har varit med om en otroligt jobbig natt.. vaknade några gånger varje timma och kände mig helt borta, världens konstigaste drömmar har jag också haft.
funderar på att stanna hemma från skolan också.. mår inte alls bra. magen gör ondare än vanligt. fan vilken sämst dag!
vi har ju ändå inga viktiga lektioner idag. idrott, svenska och då ska vi kika klart på filmen och dagen avslutas med spanska, det kan jag jobba hemma.
asså åh, vad jobbigt! det är ju nu jag ska vara stark, det är jag inte om jag stannar hemma. beslutsångest.se..
men kul att jag skrev ett helt inlägg bara om jag ska gå till skolan eller stanna hemma.. nolifer.


.

jag tror inte på gud, men hoppas för hela mitt liv att han eller hon finns och står vid min sida nu.♥

tillbaka till ruta ett, tillbaka dit där jag började

skolan var bra, väldigt dryga lektioner bara.. efter skolan hängde jag på studiegården med linnea och petra, roliga samtal där. sen kom martina och vi gick ner till hon och snckade packning till helgen då vi drar till hållandsgården på konfa. sen gick vi till mig och åt och hon åkte på träning, jag började då skriva om franska revolutionen och bröt totalt ihop. jobbigt läge där. seriöst, skolan kommer att ta död på mig.
nu sitter jag och lyssnar på darin, och ska väl snart slagga. imorrn har jag sovmorgon, huuuuuuuur soft?
men nu ska jag väl slita mig från datorn och fixa mig osv, vi hörs väl imorgon!




glad tjej? ohyess!


it's unfair

en uppsats om franska revolutionen ska nu skrivas, det har gått fyra-fem veckor utan att jag ens börjat på den. men nu har jag iallafall något att sysselsätta mig de kommande dagarna och veckorna, kul.
om jag lägger ner tillräckligt mycket tid på skolan så kommer uppdateringen inte bli den bästa (vänta er ungefär femton inlägg per dag..) så vi får se hur det blir. men nu ska jag ta tag i det här så får vi höras sen.
pusss!




bild från sjuan tror jag, sjukt vad allt och alla har förändrats på ett och ett halvt år..
töntmartina har täckt över hennes ansikte också.. mes.


13e bilden: Du och någon klasskompis



vi alla har väl varit små..

morgondagen ser ljus ut..




jag hälsar sommaren välkommen till vår stad.

.

torvalla kan ju bara gå och dö.

would it be the same if i saw you in heaven?

hej, hola, hello, bonjour. ja, i fattar grejen.
har haft en grym dag med grymt sällskap! dagen började med en sovstund med hårtorken, det var mysigt. dagen fortsatte på skolan med idrott, no och matte. fick sedan finbesök av yousif! åt lunch, hängde med yousif och sen hade vi svenska. en av de drygaste lektionerna på länge! hängde ännu mer med yousif och hade sedan engelska, tompa var vikarie så ingen jobbade. den lektionen däremot var helt grym!
drog hem, tog en springtur i för stora skor för att möta elin. vi hängde här hos mig och bakade vaniljhjärtan. det tog ungefär två timmar, stek. sen har va bara hängt framför datorn och skolkatalogen, det funkar det med.
nu tänkte jag få lite skolarbete gjort, men skjuter nog upp det tills imorgon istället. eller nej, det kan jag inte.
fan, JAG MÅSTE SLUTA SKJUTA UPP ALLT!
känner på mig att det kommer bli en sen kväll med mycket studerande, fml.


känner inte för att bjussa på någon bild så jag gör inte det

femte april tvåtusenelva

kom nyss hem från skolan, hade en riktigt bra dag faktiskt! snart kommer elin hit och gör den ännu bättre. såå.. vi får väl höras senare då jag har tid. hare gött sålänge!

12e bilden: En bild på din vardag



hej jag heter moa och jag har inget liv

rubrik

tiden är för knapp, måste slagga ungefär precis nu!
vi får höras imorgon!

waaayhooooo

herregud, jag är så lycklig att jag nästan spricker. min dröm kommer äntligen att gå i uppfyllelse, den artonde april smäller det! jag, martina och eventuellt yousif ska dra till polen! där kommer vi att se CathyMay15 uppträda live, hur underbart alltså? som det ser ut i nuläget verkar det bara komma ungefär tio personer på konserten så jag kommer säkert att kunna prata lite med hon och om jag har tur kan jag nog få en autograf också.
jag dör snart av lycka! kan inte skriva mer nu, jag skakar av glädje. vi för höras sen!

let me hear you say wayhoo!

pokerface



11e bilden: En person du kan berätta allt för


fjärde april (!!) 2011

yeeeeeey, det var tio minusgrader imorse. jag fryser nu så jag har hoppat ner i min nya tröja (som är otroligt tjock och varm..) problemet är dock att jag kommer att svettas ihjäl om jag bär denna idag, jag får slänga med en t-shirt i väskan. ja, så får det bli!
ett till litet problem, eller vad man nu ska kalla det, är att jag inte orkade tvätta håret imorse. nu inser jag att jag borde gjort det.. usch och fy, får försöka göra en boll så det inte syns. men jag kommer absolut inte att lyckas med någon som ens ser hyfsat okej ut, jobbiga i-landsproblem jag har idag.

ungefär tjugo minuter senare:
ojdå, glömde att jag skrev haha! men nu har jag iallafall fått till en boll @mitt huvud. dock så ser den inte okej ut, men vad gör man inte..? snart ska jag göra iordning lite frukost till mig, kommer antagligen slänga det mesta sen. hoppas det är god mat idag på skolan! haha det kom random. men nu måste jag kila iväg och fixa mig lite, vi hörs ikväll!




random bild från i somras, frankrike.

kan inte detta bara nå slutet någon jävla gång..?

herregud, jag ligger i sängen och försöker sova. det är omöjligt kan jag säga, en person (eller flera hundra låter det som..) ligger nämligen och snarkar så förfärligt! det kanske mest irriterande ljudet i världen måste jag ligga och lyssna på nu.. jag tackar gud för att det finns hörlurar, mobil och musik i detta läge! men det värsta är att inte ens det stänger ljudet ute, fan det här är illa! nej, nu pallar jag inte detta längre. jag får gå upp ur min otroligt sköna säng för att ta reda på vem det är som för oljud och eventuellt slå ihjäl den personen. okej, så hårt ska jag inte gå på.. inte ikväll iallafall..

money for nothing, money for nothing

efter en chill dag går jag nu till sängs, eller snart iaf. ska borsta tänderna, beställa hem bilder och lite sånt först.
jag känner på mig att morgondagen kommer bli otroligt seg, eller skolan kommer det. har bara dryga lektioner, illa.
jag har liksom ingenting att skriva, tänkte bara säga godnatt. vi för höras imorgon!
~sweet dreams.

detta är ett bevis på tråkigt liv

Hur bor du: i ett rött hus med vita knutar
Brukar du komma i tid: jarå
Hur lång är du: etthundrasextiotre ynka centimeter
Kan du laga mat: att jag kan
Vad jobbar du med/pluggar du: jag pluggar på tok för mycket
Vad har du på dig just nu: det sexigaste jag kunde hitta i min garderob. rosa mjukisbyxor, linne och grå tjocktröja.
Har du någon fobi: handleder och blod, och de två kombinerat med varandra är bara för mycket!
Hade du en bra kväll igår: helt okej
Vilket är ditt senaste inköp: tröjan jag köpte igår
Din favoritdryck på morgonen: vatten
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma eller pappa antar jag
Har du sovit i din egen säng inatt: si
Vad hade du sönder senast: ingen aning
Vem snackade du med senast: mi padre
Varm favoritdricka: nada
Favoritdricka när du är riktigt törstig: water
Alkoholhaltig favoritdricka: hb 80. nejdå, jordgubbsvin är inte helt fel.
När gjorde du senast något riktigt dumt: jag gör inget dumt, värsta ängeln ju.
Saknar du någon just nu: att jag gör
Vad ska man göra för att få dig irriterad: det kan jag ju inte skriva ut här, om någon ond människa läser detta och kommer på att dom vill göra mig irriterad så står ju facit här. det går bara inte.
Någon jag stör mig på: kör på samma svar här som på frågan innan!
Intressen: vara med nära och kära
Senaste person du kramade: yousif
Senaste person du ringde: mamsen
Senaste person som ringde dig: mamsen
Vad drack du senast: vatten
Vill du ha barn: inte än..
Längtar du till din nästa födelsedag: nejdå
Har rakat dina ben någon gång: att jag har
Är du sugen på något nu: sällskap och sommar skulle inte sitta helt fel
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: zero
Använder du hudkräm: nej
Attraheras du av män med skägg: haha att jag gör! alqaida style, det är bara för läckert! okej nej, seriöst nu. jag tycker det är snyggt med lite så att det ser 'manligt' ut haha, men inte flera centimeter, decimeter eller meter.
Micro-pop eller poppa själv: micro
Brukar du baka: händer väl då och då
Röstade du i det senaste valet: jag röstar inte
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: just nu känns allt underbart, men om fem minuter lär ju allt kännas sepe.
Vilken låt lyssnade du senast på: stjärnan i det blå
Har någon annan sovit i din säng inatt: inte vad jag vet..?
Vad tycker du är äckligt: lax
Har du pengar på mobilen: tror det

ser du stjärnan i det blå, ja den lyser för oss två

yess, mamma bakar bullar! som jag har längtat efter nygräddade bullar, den här dagen kan inte bli annat än bra! jag hade det mys med yousif och när jag följde han en bit när han skulle hem hade det plötsligt blivit sommar. nästan iallafall. jag gick utan jacka i samma kläder som igår (haha, mysig tjej..) och svettades nästan..! det är sjukt!
tror att det är runt tio plusgrader.. awesome! synd bara att snön fortfarnade är kvar.. annars hade jag direkt dragit ut på min uteplats och stekt på. men det är bara en tidsfråga innan det är möjligt!
nu ska jag nog välja ut lite kort att skriva ut som jag ska ha till helgen på konfan, är dock ungefär hundra procent osäker på vad jag ska välja för bilder. jobbigt.
haha, nu började förortsungar låten spelas och jag måste bara berätta en helt jätte random grej som hände idag. min data var på och jag hade spotify uppe men jag hade stängt av musiken. jag och yousif satt i sängen och pratade eller nåt och helt plötsligt började låten spelas. hur sjukt?
men nu ska jag kila ut i köket och kolla hur det går med bullbaket, hörs!





idag är jag såhär snygg

det bästa med söndagar är att det är en hel vecka kvar till nästa söndag

tog en rejäl sovmorgon idag och vaknade nyss. ganska ovanligt för mig som annars brukar vilja vakna runt nio, men skönt var det! nu ska jag väl snart fixa mig och så, om några timmar ska jag träffa yousif. ja, det är väl vad denna dag kommer bestå av. ikväll ska jag som vanligt sörja över att det inte är solsidan och att det är skola imorgon.
en helt vanlig söndag alltså.
har inte mycket att skriva, tänkte bara ge er ett livstecken. vi får väl höras senare under dagen eller ikväll, ha en bra söndag allihopa!

10e bilden: Någon du tycker är snäll


tvåhundranittionio ynka kronor på stadium, det kallar jag bra!





min dag i ord

ja, i förmiddags åkte vi (jag, mamma, pappa och broder alfed) somsagt iväg i våran fina blåa bil med järpen som mål. väl framme där hängde vi på lundhags, hittade ingenting. drog in till åre och käkade på max. fick vänta nån halvtimme (?) på vår mat, när vi väl fick den fick vi också två strips extra. alltså inte två ynka strips utan två "påsar" med strips, how cool liksom?
mätta och glada vandrade vi runt lite i åre, som förövrigt är helt förstört. jag tycker att det har blivit alldeles för mycket hus och shit, dom är ju nästan på varandra. illa.
men fick iallafall med mig världens mysigaste tröja hem, bild kommer! sen åkte vi hem och ikväll har jag väl mest tagit det fett med chill. nu har jag inte mycket mer att skriva, imorn ska jag vara med yousif. vi firar tre veckor, sweet!♥

hej dåligt samvete liksom..

igår på skolan när jag stod och tog mat i 'allergi rummet' kom bader (han är ganska ny i klassen och kan inte så mycket svenska..) dit för att hämta mat.
våran konversation var som följande;

b- moa, kan jag fråga dig en sak..?
m- eehm, aa..
b- vart kommer du ifrån?
m- asså vart jag är född..?
b- vart kommer du från?
m *ger han en omedveten fjortisblick* - eeh, sverige..?

också gick jag därifrån.. jag tror att jag råkade såra han eller nåt.. illa! 
tror att det var därför han inte pratade med mig resten av dagen och gav mig samma blick som jag gav han när jag tänkte bjuda han på tuggummi..
det värsta är att jag kom att tänka på det här nu när jag läste en lapp där jag skrivit ordet 'gick' fast det som ut som det stod 'grek'..
herregud, vad har hänt med mig..?!


och ja, jag är helt medveten om att ni fullkomligt skiter i det här. men nu skrev jag det ändå, jag får ju det eftersom det är min blogg. haha suckers!

jag idag



från topp till tå,
svart linne- gina tricot
jeansskjorta- monki
halsband- fått av elin
svarta leggings- lindex
tjocksockar- mormor


FaCel0ok.


@ åre

tjena! just nu sitter jag på max i åre, väntar på mat och hungrar ihjäl. efter vi fått något i magen ska vi ut och göra stan osäker, hoppas på att hitta något roligt som kan följa med mig hem. asså mina fingrar är isbitar så det gör galet ont att skriva på mobilen, smärtan är olidlig! jag skriver när jag kommer hem.

when you say nothing at all

godmorgon! jag är nu ofixad och stressad, ska till åre typ nu..! skulle egentligen först till storulvån (?) och steka på, men det satte vädret som tur var stopp för. då skulle jag vart med martina men så blev det inte, så istället drar jag till åre med min familj. har noll koll på vad vi ska göra där, typ bara gå runt och shoppa loss. awesome!
okej, jag ska vara ärlig. det kommer suga.
menmen, that's life. vi hörs när jag kommer hem!
-take care.

9e bilden: Någon i din släkt.



kusinvitamin och jag.
det tar emot att lägga upp denna bild, men vad gör man inte för er. vill bara säga att den är fruktansvärt gammal, bara så ni vet!

.


she will be loved

hola guapos! har nyss ätit, china maaaat! gott men fy så svull! innan maten sov jag någon timme, det var behövligt kan jag säga. fast jag känner mig inte ett dugg piggare nu, funderar starkt på ifall det är någon som har smugglat in en hel burk sömntabletter i min kropp. det vore en bra anledning till min trötthet. senare under kvällen kommer jag antagligen hämta min glassburk och svulla på medans jag kikar på någon film. mysigt.
eftersom jag ändå sitter och skriver om allt och inget så kan jag ju berätta om min dag, började tio minuter över åtta med hemkunskap. jag och bader gjorde franska rårakor och failade totalt, men det var trevligt ändå. sedan hade vi so, pratade om reidars farfar. oerhört intressant. sedan hade vi lunch, matlusten var inte direkt på topp..
sedan var det dags för matteprovet.. gick bättre än jag väntat mig, men det gick ändå inte bra. nu är det bara att hoppas på det bästa.
under eftermiddagen har det hänt mycket, vi har provkört en bil och vi har även köpt den. så nu står en blå ny ford mondeo utanför vårt hus istället för den gamla svarta mondeon. kul med variation.
nu gick humöret från nästan toppen till absoluta botten, härligt att vara tonåring med alla problem runt omkring en..


levande död

ville bara säga att jag fortfarande lever, eller lever och lever vet jag väl inte.. jag lever på utsidan men är död på insidan om man säger så. jag orkar verkligen inte alls blogga nu, ni anar inte hur trött jag är. skolan tar verkligen kol på mig, jag hör av mig senare idag!

8e bilden: En person som du saknar.

kör på något jag saknar istället.


RSS 2.0