allt som var dött växt till liv

blev en hemmadag för lilla moa idag, skönt det med! har legat ute och degat i några timmar nu, har dock behövt gå in en sväng ungefär varje kvart för att inte dö av värmen. det är helt galet varmt!
när mamma och brorsan slutade jobbet svängde dom förbi donken och köpte med sig mat, så snällt!
så nu tänkte jag ta mig ut på en promenad, ska bara ladda ur mobilen på allt batteri och sedan ladda upp det igen. för att det ska gå fort sätter jag mig och spelar angry birds och dunkar musik, livet leker!

sista juni tvåtusenelva

sitter ute på min altan, tänk vilken lyx att ha en egen haha. iaf, här sitter jag och steker med datorn i högsta hugg och väntar på besked om hur dagen blir.
ingen idé att jag försöker skriva mer, har suddat ungefär fem gånger för det låter asmysko.
haha, men vi hörs!

'titta en papegoja!!!!' 'det där är en fiskmås..'

har haft en bra dag i ett stekhett östersund, äntligen är sommaren här! drog in på stan för att träffa martina, vi åkte på ica och köpte sallad som vi åt vid storsjön. runt halv sju drog jag upp till ängsmon för att hänga med pojken min, vi drog ner till storsjön. doppade mig faktiskt i det svinkalla vattnet, galet!
under kvällen hängde vi hemma hos mig och bara myste på, måste ta vara på varje tillfälle nu..
så imorgon blir det förshoppningsvis en tripp till staden med yousif och ahmed, känns bra!
men nu ska jag byta om till något lättare (har redan bara t-shirt på mig men fy så varmt det är..) och sedan göra mig en smarrig smoothie. grejt!

would you run and never look back?

vaken nu och uppe med tuppen, jo eller hur vare?
nejdå men jag vaknade faktiskt halv elva idag, hur grymt?
dagen kommer jag tillbringa jag-vet-inte-vem och kvällen med yousif, blir en tripp till storsjön då också, gash vad pepp jag är på att bada haha!
men vi får ta och höras någon annan gång då jag har mer att skriva, pusselipuss.

papegoja

dagen har spenderats @ marre's jordgubbar. hängde med martina på hennes sommarjobb, roligare än väntat faktiskt. dock lite ont i ryggen av att stå och sälja jordgubbar i nästan fyra timmar. men med fint sällskap funkar det bra.
när martina slutat drog vi hem och bara hängde.
imorgon ska jag nog vara med yousif, tror att vi ska ta oss ett dopp i storsjön. eller det är vad jag vill iaf. det vankas finsväder så jag tvingar väl ner pöjken min till vattnet även om han vill eller inte, biff som jag är vågar han inte säga emot!
men nu ska jag chilla ner i sängen med datorn och mobilen i högsta hugg, vi hörs!




görsnygga brudar!

habibi noor al ein

drog på en grov chansning på rubriken.. grovmoa ni vet.

tänkte tillägna detta inlägg till mitt livs ljus. ja, ni förstår säkert att det är yousif jag menar.
du är bäst, du är verkligen det.
första gången jag såg dig tänkte jag bara 'jahapp, där är en ursnygg kille som aldrig kommer lägga märke till mig'. jag hade verkligen inget hopp. tills den dagen du skrev med mig,
galet vilken känsla! 
och nu när jag verkligen har dig så känns det helt overkligt. jag lever helt klart i en dröm, det är underbart.
jag lovar, jag har aldrig varit lyckligare än jag är nu. och har varit i de fyra månader vi känt varandra.
herregud, fyra månader.. det känns som att vi har känt varandra hela livet men bara varit tillsammans i någon månad. jag var tillochmed tvungen att kolla i kalendern, fyra månader kändes för lite men så är det.
fyra månader med världens finaste person, fyra månader fulla med lycka.
ni som läser det här tänker säkert 'okej, hon är lycklig' och ja, det är jag verkligen. men att säga att jag är lycklig är en fruktansfärd underdrift, det är sååå mycket mer. jag kommer aldrig kunna förklara med ord hur jag känner mig, ingen skulle förstå.
men spela roll om ni vet hur jag känner, huvudsaken är väl att jag vet om det iaf? och självklart yousif också.
så yousif, jag vill bara tacka dig för att du pallar mig och för att du gör mig till den lyckligaste varelsen på hela fucking jorden.
jag älskar dig alby.




kör på en söt bild i repris.


jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen

nu har jag precis slagit mig ner i sängen efter en skön dag. yousif kom på spontanbesök runt halv två snåret skulle jag gissa på. vi hängde f1 tills han drog någon timma senare. cool som jag är så åkte jag på biblioteket med mamma och alfred, känn på den ni!
vid femtiden tog jag mig en promenad, mina fötter är hyfsat döda efter min långa lökiga runda, som såg ut så här.
odensala-torvalla-ängsmon-torvalla-odensala.
känner mig duktig iaf. när jag lökat av mig åt jag och tog en dusch, när jag var mitt uppe i duscandet kom yousif igen. vi gick ner på sportfältet och spelade fotboll och hade vattenkrig, roligt men oj så kallt vattnet det var!
vi gick upp till mig igen och här har vi hängt tills nu, eller han drog för några minuter sedan.
imorgon blir det till att umgås med martina, blir nog bra det!
men nu kilar jag ut i köket för att göra en smoothie, hejdåå lovers!



gillar denna bild starkt om jag får säga det själv. tack martina för bra fotograferande, med iphonen och allt.., och tack till mig själv för bra modellande!


baby, om det ändå var så enkelt.

med en telefon med massa nya underbara låtar drar jag ut och går, dras nog uppåt torvalla eller så.
höres senare, puss!


e l i t .

bjuder på några enstaka bilder från min och martinas lilla roadtrip.






270611

ligger i sängen med halsont och magont. upptäckte precis att en långben (alltså en jättemygga) har flugit in i mitt rum också, sommarlovet kunde ju helt klart börjat bättre.
vet inte riktigt vad dagen bjuder på, hade tänkt att vara med yousif´, blir nog grett det.
men nu ska jag iaf kila upp och tvätta ansiktet i hopp om att bli lite piggare, simma lugnt.


vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit.








som bilderna kanske visar har jag haft en bra dag. firade lite med släkten direkt efter konfan med mat i stora lass och kladdkaka på det. tog sedan en fin roadtrip med martina på cykel, landade i torvalla där vi hängde med yousif. när martina skulle in drog jag och pojken min till mig och myste på.
nu ska jag snart sova, eller nej det ska jag ju inte. jag har ju sommarlov! det började på riktigt för mig idag när vi gick ut ifrån kyrkan, galeeeeeeeeeet!

avslutar med en vacker hoppbild på vi konfirmander.


trying to make his way home

sitter just nu i sängen och lyssnar på musik, har under eftermiddagen och kvällen hängt med yousif plus min släkt. en himla trevlig combo, vi satt väl och åt mest hela tiden. jag klagar då inte.
när min baby åkte hem runt halv tio började jag fixa lite smått inför konfirmationen imorgon, nu känner jag mig redo!
ska väl snart försöka sova, ska trots allt upp klockan halv sju imorgonbitti.. samling kvart i nio. hard life.
men som sagt, nu ska jag coola ner och somna.
höres imorgon yao!

friends are superheroes - they'll catch u when u fall

tjenis, hänger f1 i martinas säng medans hon duschar. har haft en bra dag på konfan, började tio och hade genrep typ tre gånger och vi slutade runt två.
när marregooii är klar ska vi sminka oss, kolla hur vi ska se ut imorgon då vi konfar oss! galet, snart är vi fria!
men ikväll blir det grillpartaj med släkten @ my place, kommer bli f1 yao.
vi höres senare!

swagga!

hellooo, martina aka marregoiii här!
moa står i mitt kök och steker pannkakor så jag kör på att våldgästa hennes blogg, soft.
ni har redan läst om dagen hennes men inte eftermiddagen sen, hon kom hit och efter ha kommit hit så cyklade vi hem till henne och hämtade ögonfransar, woopwoop. cyklade vidare till skogen och plockade blommor - se bild!!!! xDD :PP <'33333
nu som sagt steker hon pannkakor, lunch på konfan here we come!
xoxo marregoiii

glad midsommar, eller nåt sånt.

har precis hängt med yousif, riktigt trevligt om jag får säga det själv. lite släkt har även anlänt till vår fina stad, bland annat mormor. känns gött!
påtal om gött så blir det snart middag, sen drar jag till martina och slaggar där. imorgon har vi genrep på konfan, börjar tio (!!!) på en lördag liksom.. jobbigt men skönt att få det gjort.
i brsit på annat att göra så kan jag ju skriva om min gårdag. konfa först, tog kort och allt. när vi slutat drog jag och martina på staden, köpte tre 'skal' till iphonen, drog sedan vidare till nyöppnade dollar store där vi gjorde sällskap med ohm och linnea.
vi drabbades av världens trötthet och orkade inte åka buss hem så mamma kom och hämtade oss. käkade middag med farbror och hans fru @ our place. fick också spontan besök av yousif, tack för att du räddade min kväll älskling.
men nu ska jag inte skriva mer, har annat att göra.
pusss!

i forever keeping my angel

känner mig så konstig, kluven. vet inte vad jag vill, om jag vill eller inte. allt kändes så bra, för bra för att vara sant. jag levde min dröm helt enkelt, nu känns det dock som jag är påväg att vakna upp ur den. saker och ting förändras med tiden, och det går inte alltid mot det bättre. men självklart kommer jag inte släppa dig, aldrig någonsin. jag har gett dig ett löfte att finnas med dig livet ut och det tänker jag hålla, absolut.

he came from heaven to earth

femton år, sommarlov, snart konfimerad, världens underbaraste personer i mitt liv, min pojkvän är bäst och numera iPhone ägare. jo, sämre kunde man helt klart mått.


just a stranger on the bus?

tack gud för att du lyssnar.
och nej, jag har inte blivit religös eller så, men jag börjar faktiskt undra och kanske till och med tro att det finns något som skulle kunna vara gud. anledningen till det har ni här, min mormor är sjuk och igår bad vi för henne i kyrkan på konfan och nu mår hon bra. det känns inte bara som en slump, det tycker inte jag iaf. hon skulle inte kunnat komma upp på min konfa, det är trots allt en bilresa på 8 timmar (alltså drygt 60 mil som ska avverkas) men nu kan hon det. känns som att bönen kanske hjälpte, hur som helst så känns det galet bra nu.

min dag har iaf varit bra, vaknade upp lite för sent @ martinas place. vi cyklade upp till tc och hade konfaläsning. slutade tre, cyklade hemmåt, träffade yousif på vägen så vi stod och pratade en stund, fortsatte hemåt, kom hem, ringde mormor, checkade facebook och nu sitter jag här i sängen med datorn.
om cirkus femton minuter drar jag till staden med mamma för att träffa pappa, vi tänkte hänga lite på bt.
aa, fast näe. vi ska på telia och fixa abonnemang to me, känns grejt det.
ikväll kommer yousif på besök också, mysmys.

-ha're!

210611

sitter nu med ryggsäcken på, ska snart dra till martina och slagga där. trevligt avslut på en bra dag.
hade konfaläsning 9 till 3, helt okej ändå. drog på staden med martinagoooii sedan hem till mig och svulla på.
nu åker vi som sagt till martina, imorgon står konfaläsning på schemat. känns lite surt när man kunde haft sommarlov men belöningen kommer på söndag.
men nu ska vi dunsta, höres!

dagens outfit




eftersom jag blev nöjd med min outfit passade jag på att ta en bild för att visa er, vad tycks?

bör jag bli rädd?




alltså det här är riktigt konstigt, jag har börjat få massa kommentarer på engelska från värsta konstiga länkarna som jag inte vågar klicka på. är det bara jag eller finns det fler där ute som är drabbade?
när jag såg denna kommentar ovan blev jag nästan lite rädd, tänker den där 'niclastirill' söka upp mig och döda mig eller något sånt?
hur som helst så är det mysko.
vet inte riktigt varför jag skrev detta, men om ni nu 'lider av samma problem' så vet ni att ni inte är ensamma. om det nu skulle vara till någon tröst..?

ser det ut som om jag sörjer dig? nej.

har haft en bra men jobbig dag med martina. hängt på fotbollskola, spenderat ungefär två timmar sammanlagt på telia, skämt ut mig på donken (och ja yousif, donken är samma sak som McDonalds) kollat på fotboll och avslutade kvällen lite fint genom att hänga med älsklingen min.
morgondagen blir seg, har konfaläsning från klockan nio till tre. sen drar jag antagligen ner på staden och fixar ett abbonnemang till telefonen min, awesome.
nu ska jag äta muffins, jag är kvinna och behöver sånt. det är iaf vad jag inbillar mig.




jag är allt bra söt jag.

@ the place to be

hurtig som jag är tog jag mig en promenad innan middagen, kände att jag behövde gå bort de där muffinsarna jag och martina åt.
nu hänger jag f1 i martinas säng, hon ska äta typ nu och sen drar vi antagligen upp och gör tc osäkert. sedan slaggar jag här, blir grett det!

i never thought that i could walk through fire

nyduschad brud här då, ni anar inte hur skönt det känns att ha tvättat håret. haha en liten konstig sak med mig, jag fullkomligt hatar att tvätta håret. jag går alltid och gruvar mig inför det, har ingen aning om varför men så är det. härligt, nu vet ni det.
denna dagen ska spenderas med martina, natten och morgondagen likaså.
något mer att tillägga? nope.


aldrig fått en smäll, inte ens tanken har slagit mig

tog en rejäl powernap, kände att jag behövde det! har verkligem haft en riktigt chill dag, vaknade runt två, somnade igen ungefär halv tre skulle jag gissa på och vaknade för mågom halvtimma sedan. har alltså hängt i sängen hela dagen, det gör jag nu med om ni undrar.
men snart ska jag iaf pallra mig upp och ta en dusch innan en efterlängtad middag, fyyyyy så gott!
bara för att jag älskar mat så tänkte jag skriva vad vi ska äta idag (och typ varje annan lördag också), here i go.

förrätt: baguette, smör, skagenröra, sallad.
varmrätt: fläskfilé, potatis&rotfruktsgratäng, klyftpotatis (för mig).
efterrätt: antingen kladdkaka, grädde, hallon eller jorrdgubbar, glass, grädde.

känns ju som att detta kan bli en bra kväll, yeah!


when you can live forever.. what do you live for?

tog mig en rejäl sovmorgon, galet skönt! har ingen aning om vad dagen kommer bjuda på, ingenting antar jag. eller jag har precis påbörjat ett litet twilight-marathon med mig själv, eller jag har en tallrik med pannkakor som enda sällskap. antar att jag bara ska vara hemma och ta igen mig efter lägret, känns ju helt okej det. men vi får höras lite senare när jag har något att berätta.

mitt konfirmationsläger i ord

ja, vi åkte som sagt upp till arjeplog i tisdags. sedan dess har jag väl bara gått omkring och räknat timmar tills hemfärden idag. har också haft såkallade 'lektioner', kanske inte direkt det roligaste. juste, vi ledde ju en gudstjänts i arjeplogs kyrka för allmänheten. uppträdde tillsammans med lisa och felicia med lite sång, haha pinsamt även fast det bara var fyra pers där.
annars så har det väl inte alls hänt så mycket, drällt runt på kvällarna med martina. tack bruden för att du gjort dessa dagar genomlidliga.
som sagt, det var otroligt skönt att komma hem. snart är man konfirmerad också, då börjar mitt sommarlov på riktigt!

home sweet home

jahapp,  nu är man hemma igen då. känns helt jävla fucking underbart om jag ska vara ärlig! har precis tagit en efterlängtad dusch och ska snart ta fram kläder och sånt. sen blir det att träffa yousif, saknad pojk det där!
har varken tid eller ork att skriva nu, gör det senare.
pusss!

I can feel it in my fingers, I feel it in my toe

min kväll har varit bra, inte helt oväntat med tanke på mitt sällskap. kvällen har innehållit en hel del skratt, och på tok för mycket tårar.. men that's life. nu är jag iaf hyfsat klar med min packning, känns galet skönt! är dock fortfarande hundra procent opepp på att sitta instängd i en minibuss i cirkus sex timmar, roligare kunde man säkert ha. men det är bara att acceptera och hålla käft. och eftersom min mening med livet just nu sover så tänkte jag göra detsamma, så vi hörs! blir antingen imorgonbitti, fredag kväll eller någon gång under tiden, tar med datorn ifall det finns internet. iaf, sov gott.

tre fantastiska månader

har för mycket att skriva, men eftersom allt går ut på samma sak så tar jag det kort och gott.
jag älskar dig yousif saad.




bild i repris, but i know you like it.


trettonde juni tvåtusenelva

min gårdag var riktig bra. hängde med elin och tove på dagen, vi var bara på mataffärer och hängde på. eller vi var hos ohm ett tag också för att hänga med hon, linnea, stina och petra. jag drog sedan på max och käkade middag med linnea, ohm, matilda och matilda. cyklade sedan räser till sportfältet där yousif och ahmed väntade. linnea, jag, ahmed och yousifboooii startade världens brasa uppe på något berg, riktigt fint och lökigt!
förflyttade oss sedan ner till någon läktare/trappa där vi grillade marsmallows och hade det allmänt mysigt och trevligt bara. fick besök av elin, tove och musa också. finfint!
gick sedan upp till torvalla, där blev jag, elin och tove hämtade av mamma. vi hängde i mitt rum resten av natten/morgonen, blev lite galet runt fem snåret. jag hittade en skön placering på vårt badrumsgolv med benen rakt upp i vädret, hur gick detta till..?
till slut somnade vi och vaknade runt tolv. dom drog hem och jag kilade ner till sporthallen för att kika på fotbollsskola för småbarn. störda ungar, skulle aldrig klara av att vara ledare för dom haha.
snart kommer yousif hit, trevlans!
imorgon drar jag på konfaläger så en del av kvällen kommer nog gå till att packa, blääääh.
men hursomhelst, vi hörs.


jag förstår inte..

galen natt/morgon är all jag har att säga, adios.

den kan nog känna doften av rädsla

köpt gummistövlar, check.
dammsugit hela huset frivilligt, check.
käkat lunch, check.

och nu ska jag vänta på att elin och tove kommer,
höres yao!

himlen är oskyldigt blå

hahahaha, jag tycker detta är jätteroligt. jag ska köpa gummistövlar imorgon, måste ha det på konfalägret som sätter fart på tisdag. herregud alltså, moa omkring gåendes i gummistövlar i arjeplog.. det känns ganska avlägset kan jag säga. jag kommer absolut inte kunna vara seriös med stövlar på fötterna, haha jag är jävligt töntig, jag vet. men oj så roligt jag kommer ha!
så imorgon drar jag och pappa alltså ut på stöveljakt, är inne på att köpa rosa så får se om jag hittar några.
när det är avklarat är det häng med elin och tove som står på schemat, blir nog toppen det! vi ska väl ladda upp inför kvällen som ska spenderas med ett skönt gäng.
men nu ska jag tagga ner så jag kan somna lite tidigare än igårnatt. måste ju vara utvilad imorgon så jag orkar leta stövlar, haha jag kommer skratta mig till sömns inatt..!

if you are the one

helt klart en bra start på sommarlovet! solen steker på som aldrig förr, heeelt sjukt!
dagen har gått till att kolla på fotbollsmatch, dock så var den försenad ungefär en timme pga dommaren. så där satt vi och lökade sönder och väntade. men ope vann iaf över alsen ganska rejält, gryymt.
efter matchen åkte jag och martina hem till hon, sedan åkte vi till odensala där jag träffade yousif, ahmed och musa och martina drog vidare. hänge med dom ett tag innan jag stack hem och åt.
nu har jag precis käkat upp chokladen jag fick igår så nu är jag hyfsat rastlös.
får väl återkomma när jag har något roligare att skriva.


helt okej sådär

i brist på annat kan jag väl göra precis som de flesta andra, skriva ut sina betyg.
so here we go.

teknik- G
bild- VG
biologi- VG
engelska- VG
fysik- VG
geografi- VG
hemkunskap- MVG
historia- VG
idrott- VG
kemi- VG
matematik- MVG
spanska- MVG
musik- VG
religion- VG
sammhälle- VG
slöjd- VG
svenska- VG


1 G
13 VG
3 MVG

jag är nöjd!

du tittar förbi som om du aldrig har känt mig

vad gör man?
ja, vad gör man när klockan snart är fyra och man inte kan sova?
jo, ingen är vaken så jag passar på att kopiera över allt jag har på datorn till min hårddisk som jag fick när jag fyllde år i februari men inte använt ännu. känns riktigt bra att få det gjort, då kan jag också radera en hel del på datorn och förhoppningsvis blir den en aning snabbare av det. awesome!
jag har liksom noll saker att komma med, eller kan ju berätta att det antagligen blir till att dygna för mig idag. eller får se hur det blir, åh jobbigt läge.


skolavslutning tvåtusenelva

blev inte så många användbara bilder, men lyckades hitta en på mig en två på min kära yousif. har inga bilder på annat folk, tråkigt.



-alby ♥



-hello fakesmile.



-jagälskardig♥

en bra start på vårt liv

började mitt sommarlov med en skön utekväll i björkbacka som slutade i staden. eller när jag kom hem drog jag ut och gjorde odensala osäkert med ahmed och yousif. dock inte så länge, kom hem runt ett tror jag och då var det mat som gällde!
justefan, jag har ju inte berättat om min dag innan kvällen.
började med min egna skolavslutning, känns fortfarande overkligt. jag sa inte ens hejdå till min fina klass.. hur illa liksom?
sedan åkte jag, martina och pappa hem och fikade innan jag och martina gick till ängsmon (jag i klackaskor, dock så tog jag av mig och gick barfota från martina haha..) i denna fruktansvärda hetta. löklöklök!
väl i ängsmon kikade vi på yousifs avslutning, finfint.
jag och martina drog hem till hon, sedan till mig innan vi drog in på stan runt sju. ja, resten har ni redan läst om i början av inlägget.
imorgon står matchtittande, eventuellt häng på tennistaket och förhoppningsvis en kina-lunch med pappa på eastern. tycker jag kan vara värd det!

men nu ska jag kila ut i köket  och hämta mig 'avslutningspresent' eller vad man ska kalla det, fick en strut åre-choklad lite spontant när vi köpte blomma till hjärtat mitt.
här ska det svullas!

bilder från avslutningen kommer, jag lovar att iaf lägga upp en bild haha.

hoppa upp och skalla skiten ur han

skolavslutning imorgon då, kan verkligen inte fatta det. jag får liksom sommarlov imorgon, nästa gång jag går in i skolan (om man räknar bort morgondagen då) så går jag i nian. hur sjukt är inte det?
tiden har bara gått så galet fort, man hinner inte med.
det känns som att det bara var några veckor sedan det var oktober och jag var begravd i skolarbeten och tänkte att det aldrig skulle bli sommar.
men nu är den här, och är jag lycklig? nej. eller jag är helt fucking överlycklig, men det känns lite tråkigt på ett sätt att det är sommarlov. alla underbara planer jag hade tillsammans med de bästa personerna verkar ha försvunnit så jag är inte alls lika pepp på sommaren nu.
kan ju bero på att jag är lite kvällsdepp just nu, får bannemig hoppas att det känns bättre imorgon!

iaf, dagen har spenderats med yousif. det har varit omkring 27 grader ute, och vi har knappt gått utanför dörren. illa! men min dag har varit bra. juste, serveringen gick riktigt bra faktiskt! spillde inte ut något på någon, tappade inget heller. stolt brud!
men oj, nu måste jag slagga om jag ska lyckas vakna imorgon.
höres imorgon med avslutnings-outfit!




bild från avslutningen förra året, känns som igår.

youm wara youm

sitter och dunkar musik medans jag fixar mig inför niornas middag, ska som sagt servera. är hyfsat nervös men det ska nog gå bra!
vet inte hur länge det håller på där men jag kommer väl hem ikväll någon gång. nej nu måste jag banne mig fixa lite käk, så vi för höras ikväll!




gammal bild yao.

'jag slår dig' 'du slår mig'

hänger f1 med yousifboooii aka fjortisboooii, vi bakar kladdkaka och har det gött.
höes!

åttonde (nionde) juni tvåtusenelva

gaash vad jag älskar mitt liv, eller hur vare..? kom typ nyss hem (har hunnit trycka i min en fruktansvärt god sandwich också) och så tänker jag starta datorn för att göra mina kära lärare tillfredställda genom att skriva, men så startar inte fittdatorn! eller den startas halvvägs men inte helt, fatta sur jag blir nu när jag måste skriva från min dampmobil! men nu tänker jag skita i det och gå och lägga mig och ladda upp inför morgondagen som jag tror kommer bli awesome!

ni frågar, jag svarar



svar, jag hängde f1 med elin, tove och martina. vi hade det allmänt trevligt och var väldigt flumma haha. mer dataljer behöver vi inte gå in på, men oj så roligt jag hade!

jag minns varenda scen ifrån vår film

jahapp, då har det varit strömavbrott då. dock bara i vårat hus, alla grannar hade ström. märkligt?
det har åskat som attan idag också, tur att jag har haft yousif med mig under dagen.
om ett tag drar jag nog ner på sportfältet och kikar på folk som lirar boll, är dock inte så sugen på det med tanke på pmsvädret som härjar i vår stad. hur som helst så blir det häng med martina ikväll.
imorgon är det skola, börjar tio och slutar förhoppningsvis innan ett. ska lära oss servera för niornas middag på torsdag, läskigt!
men nu ska jag dra på mig lite mer kläder så vi får höras sen!


~

det här suger.

"hej min lilla alkolist"

herregud, jag ska upp om fem och en halv timma och jag kan inte sova, det är omöjligt. har legat i sängen och försökt bli trött i en och en halv timma men jag är precis lika pigg som innan jag lade mig. tur att pappa är ledig imorgon, då får han allt ta och väcka mig. om jag ens kommer kunna somna..? åh vad jobbigt allt blev nu, orkar inte skriva mer haha. vi hörs!

gräs

kom nyss hem, har kollat på fotboll, hängt i odensala och avslutade denna fina kväll med en tripp till torvalla. alltid lika trevligt!
imorgon är det skola, börjar med skolbio. galet opepp brud!
men nu ska jag äta kvällsfika, höres!

i am unwritten, can't read my mind

nu, efter att jag har sovit, ätit och duschat, drar jag igång ett litet 'the hills'-marathon med mig själv. awesome!


060611

hemma från ås nu. har haft en grym kväll med grymma brudar, mår dock som förtjänat idag..
så jag firar sveriges nationaldag med att försöka må bättre, jag börjar med att sova och ta igen de timmar jag miste inatt.
hös!

.l.



överredigerad bild? ohyess.

fastnar inte på bild idag så ni får nöja er med detta. nu ska jag ta tag i min packning och börja med den, slaggar som sagt i ås inatt (undra hur många gånger jag nämnt det..?). blir bra det.
jag kommer antagligen ha bättre saker för mig ikväll så detta förblir nog dagens sista inlägg.
ni får ha det så bra allihopa!

marregoiiiii häääär

moa suger på att blogga så jag gör det åt henne istället, woopwoop.
ikväll som tidigare nämnt i bloggen så drar vi till ås och slaggish där, soft-yeah.
nu drar vi hem till mig sen efter min träning så åker vi, ohja.
hööörs!

update - haha hon vet inte om att jag gör detta så schh





ja, detta känns ju helt okej måste jag säga. 25 grader och strålande sol på skolavslutningen är ju inget att klaga över direk!

¤

gaash, jobbig kväll men nu äntligen är det iallafall hyfsad frid och fröjd. och förlåt att jag aldrig bjuder på riktiga inlägg längre, orkar inte nu för tillfället. jag får återkomma när jag har något vettigt att komma med.

who's gonna save the world tonight?

nu drog yousif nyss hem, tråkigt! dagen har först spenderats på stan med mamma, sedan med elin och martina och till slut yousif. en bra dag helt enkelt.
vet inte vad morgondagen har att bjuda på, men på kvällen drar jag och martina som sagt ut och gör ås osäkert tillsammans med elin och tove. taggaaaaaaaaa!

tidsfördriv

1. Hur lång är du ?

164 cm

 

2. Vad vill du bli när du bli stor?

no idea

 

3. Vad pluggar du ?

nada 

 

4. Har du långt hår ?

inte så värst

 

5. Vilken hårfärg har du ?

brunt
 

6. Sminkar du dig ?

oftast

 

7. Har du haft sex senaste månaden?

 yess
 


8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

vita 

 

9. Har du kysst någon idag ?

yes

 

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

ja

 

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

ingen eller båda

 

3. Hur många syskon har du ?

en bror

 

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

godnatt

 

5. Hur många ställen har du bott på ?

fem 

 

7. Vilken familjemedlem är snällast?

jag

 

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

för längesedan, minns inte

 

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

någon timme sedan 

 

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

marregooi

 

3. Har du kysst nån kompis ?

ja

 

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

ja 

 

5. Vem har du varit kompis med längst ?

linnea

 

6. Vem känner dig bäst?

jag vet inte riktigt

 

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

nej?

 

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

nope


 

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

ja? 

 

2. Klä dig annorlunda ?

ja? 

 

3. Vara dig själv ?

alltid

 

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

ja?

 

5. Pierca dig ?

yesbox

 

7. Ha sex på offentlig plats ?

inte om någon kollade på..?

 

8. Vara omogen ?

jarå 

 

9. Äta småkryp ?

noway!

 

 

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

idag

 

2. När var du på semester senast ?

vet inte vad som räknas som semester

 

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

blå och massa annat

 

4. Är ditt hår tråkigt ?

att det är

 

5. Vem såg dig naken senast ?

haha..

 

6. Hur ofta duschar du?

varje dag

 

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

typ nu


watermelon

har haft en trevlig kväll tillsammans med linnea och ohm, underbara brudar det där! skulle gärna skrivit om det men sängen ropar på mig så lika bra att gå och lägga sig.
sweet dreams.

lite tankar sådär

- nu på söndag, den dagen kommer äga!
- nästa söndag kommer också äga, eller kanske iaf..!
- om en vecka får jag sommarlov!
- den fredagen kommer antagligen också äga!
- om allt går enligt vad vi planerat så kommer det bli en hel del festande i sommar, gillagillagilla!
- om 23 dagar får jag min älskade iPhone 4, och den ligger troligen redan någonstans i vårt hus!
- då är jag också konfimerad och jag längtar som en tok!
sist men inte minst..
- jag älskar mitt liv!

.


ännu en gaalne updettering från mig, er egen mooiiaq

glömde beräta kvällens viktigase händesle också, vi har hitat et ragg åt min käre vän martina. känn på den ni!!!!
vet att ni är svisssss, det borde ni cvara också. ELLER INTE HAHHAHAHAHAHAHAAH!!!!!

tvångsinlägg

martina tvinar mig att blogga för a hålla mig vaken, tvekis om det fujar. jag är galeeeet trött och ligger för tillfället i martinas säng medans hon städar och sbbäddar åt mig, hon är snäl hon.
idag har jag bara hänt med marregoooiiii, vi har bara tagit det f1 med chill och prata och så, trevlift det. imorgon vet jsg inte vad som händer. eller jag ska träffa linnea en stund, men annrs är det oklatr vad som sker. sk anatagligen ta igen mig från denna galna kväöö ´, kommer soooovaaaaaaaa heeeelaaaaaa dagen. oh nej, vi har ine druckit, även om det kanske verkar så, kag är brar trött. walla.
nuuuuu har jag ine mycekt emr att skriva, vi hörs väl någon gång antar jag. imorgon om ni jhar tur mina små salkers, puss på er.
by the waty, har en grym skojig grej inplanerat i helgen.  på sönfdag drar jag till åååååås med marina och hånger med ekin och tove och slaggar hoc elin, kommer bli gryyyyyyyyyyyyyyyyyymt! jag år peppppppppp... och jävligt trörr.'
men nu måste jag salaag, pussss.

dom kan kalla mig för drömmare

sitter i köket och väntar på att min middag ska bli klar, palt blir det haha. har haft en riktigt bra dag!
när jag kom hem från staden käkade jag lite, sedan gick jag och lade mig och somnade runt fyra. jag fick sedan världens härligaste uppvaknande unge fär två timmar senare, min älskade yousif kom på besök och väckte mig. mysigt värre! vi hängade sedan @ my place och hade det mys, nu har han precis åkt hem och jag lagar somsagt middag. blev lite skeva mat-tider för mig idag, men bara jag får mat så är jag glad.
ska väl snart gå och lägga mig antar jag, eller när jag har ätit då.
morgaondagen kommer spenderas med martina, blir grejt det.
vi höres!

btw, nu är jag (precis som alla andra) ledig torsdag, fredag, (lördag, söndag) och måndag. går sedan tisdag, onsdag. är ledig på torsdagen men serverar på kvällen och fucking jävla skolavslutning på fredagen! galeeeeet!

har passerat korsningen och valt min väg

fy så trött jag är! fryser gör jag också, frös nästan ihjäl på staden. mn värt vare. nu har jag precis käkat lite otroligt sen brunsch och nu tänkte jag förflytta mig till min undebrara säng och ta en liten tupplur, mys.

a word is just a word until you mean what you say

jag är nu hemma från önsjön, har haft det skoj med min fina klass. dock så var det otroligt blött vart man än gick och så, men annars funkade det bra. jag doppade mig faktiskt också (i sjön alltså.), det var svinkallt men galet värt, nu höll jag iaf mitt löfte om att bada innan första juni!
jag sov ungefär två timmar inatt så jag är galet trött, men sova är det sista jag ska göra.
om några timmar åker jag ner på staden, blir nog grejt.

- peace out.



RSS 2.0