tack för dissen

åh, jag har så mycket att göra! tre prov i veckan och en söt liten filur som fyller år imorgon. får helt enkelt ta tag i bloggandet när stormen lugnat sig!
hörs!




d a g e n s

DAGENS VILL HA: sommarlov!
DAGENS KLÄDSEL: jeans, volanglinne (?), kofta. sen mjukisbyxor och myströja.
DAGENS FRISYR: utsläppt. sen hästsvans.
DAGENS LÅT: free loop
DAGENS PLANER: slagga
DAGENS SAKNAD: sommaren
DAGENS DUMMASTE: nån kärring som pussade mig på kinden och slängde iväg denna kommentar 'gud välsigne dig. åh, du är så fin'. creepy!
DAGENS MISSLYCKANDE: inte mycket skolarbete blev gjort
DAGENS DROG: mat..?
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: allt möjligt!
DAGENS CITAT: hallelujah.
DAGENS ROLIGASTE: skrattanfallen i guess


hallelujah!

ja, det ordet har jag nog hört ungefär 500 gånger idag. har nämligen varit på gudstjänst med fredrik och rasmus på livets ord. dom var otroligt tillmötesgåående och skulle hälsa på oss och så, men gud vad läskigt det var. och det var en kille som bara stod och predikade i nästan en och en halv timma, drygt! fick även svårt att hålla mig för skratt när vi stod i ring och höll varandra i händerna och alla andra omkring och stod och mumlade om jesus och sånt. bet ihop tänderna för att inte utbringa ett skrattanfall så hårt att jag skakde ett bra tag efteråt!
men åh, det känns så skönt att det är gjort nu. nu tänkte jag svara på en kommentar och fortsätta äta upp min lunch, bestående av billys pizza. gött!

oh please, give me summer!


Dag nio- Två favoritlåtar

http://www.youtube.com/watch?v=3ExWsVFJlFo&ob=av2el

http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&ob=av2em

some pic's from the day





mina älskade skor, som jag antagligen måste byta pga att dom var förskräckligt stora.





hyfsat ful egobild, jag vet. försökte få en bra bild på sminket, men det gick ju som det gick..




slängde en blick på statistiken nyss, fy vad kul med så många nya läsare! kan ju bara tacka filippa för det, tack tack och åter tack!
men nu ska jag försöka slagga, måste upp tidigt imorrn. hörs!


har du någonsin funderat på att bli sminkmodell eller liknande..?

kom nyss hem från skolan. ja, ni hörde rätt. jag har varit i skolan, på en lördag (!!). kom nämligen på att jag glömt min so mapp på skolan, och jag behöver liksom ha den imorrn när jag ska till livets ord. det fanns inte mycket att göra, mamma ringde vaktis som sa att vi fick komma och hämta den. oerhört hyggligt!
dagen har förövrigt tillbringats på stan med mamma och alfred, skulle få en foundation och gick till kicks. frågade vilken som var rätt färg, slutade med att jag blev helsminkad. finfint! gick därifrån med ett foundation kit rikare och 1000 kronor fattigare. fick även med mig en mascara och ett par vita converse hem, jag är helnöjd!
nu ska jag gå och göra något nödvändigt, hörs!
bilder kommer sen!


29-01-11

vaknade för nån halvtimma sen, gött. gårkvällen (säger man så..?) startade lite segt, okej väldigt segt. satt på ett bord i nån timma och blev omringade av fjortisar. vid åtta började liam och dom spela, det var lkisom då det började. när dom var klara började själva discot, grymt kul! men att hoppa omkring på tå i nån timma känns inte helt okej för benen, mor och far trodde jag hade ramlat och brytit benet när jag haltande kom hem. men får la ta och strecha lite då. aja, precis när det börjat typ kom martinas pappa och vi åkte hem, way too early. kom hem vid tio, däckade i sången ganska direkt.
idag ska jag umgås med familjen, ha det lite chill. borde verkligen göra lite skolarbete, men wtf det är ju helg! aja, får se hur det blir. nu ska jag se vad som bjuds till frukost, hörs!


Dag åtta- Tre favoritplagg

orkar verkligen inte ta kort, skriver bara istället.

sportbh

mörkblåa, tajta, högmidjade jeans

stor grå mjukiströja

druttapåändan

hola!
nyss käkat, chebab blev det. skolan var seg, åkte på stan efter med lisa och felicia. trevligt trevligt det. om ett tag bär det av till krokom, känns som det kommer suga sönder. men kommer väl hem nån gång ikväll, så vi hörs antagligen imorrn. nu ska jag kuta till tvättstugan och leta strumpor, gött!


Dag sju- Fyra snygga fotografier

hänger inte med i svängarna, väljer istället ut några bilder jag gillar. hur fina eller fula de än är.





fredag

skolan börjar om 50 minuter och jag är klar! nästan iaf. inte för jag har nåt att skriva om precis.. tänkte bara visa att jag hinner blogga innan skolan. haha?
men nu blire frukost, hörs!



don't cry, say fuck you and smile

härlig uppdatering! ja, eller hur var det?
min dator har blivit äckligt seg så jag orkar absolut inte ha igång den. men dagen har varit bra, började med so. drygare lektion! sen svenska, gjorde typ ingenting. idrott med skridskor. fick en fotboll i ögat, annars var det bra. nästa lektion var matte, jaobbade typ ett tal. fyfan vad jag är bra! sen långrast, spanska. sprang som en idiot till bussen, trodde den gick 15.02. den gick tydligen 14.57 istället, fick sitta och frysa i en evighet innan jag kom hem. bakade en äppelkaka helt spontant, drog på max och åt, sen sov jag en stund. snacka chill dag.
imorrn äre fredag, slutar ett (!!!), drar på stan med lisa. sen blir det kanske nån spelning/disco i krokom. coolt.
nu ska jag väl slagga snart, tjarå!


Dag sex- Fem saker du inte klarar dig utan

vännerna,
familjen,
mobilen,
facebook,
killar.

plugg med martina

pluggar med martina, går inte så bra. snart kommer mamma hem med tårta, svull.

Dag fem- Sex snygga killar

listan kan göras flera mil lång, valde bara ut dom första jag kom att tänka på.

justin bieber,
cody simpson,
adrià,
ronaldo,
kiowa gordon,
jaden smith.


detta är en oerhört tråkig rubrik

funderar seriöst att stanna hemma imorrn, jag vill verkligen inte till skolan! kvällen, som skulle spenderas med matteboken slösade jag bort genom att sticka. stört.
jag har också bestämt mig för att helt ignorera mamma och pappa i nåt århundrande eller så, iallafall tills de gottgör mig. har lyckats bra hittils. 
imorrn, om jag plågar mig iväg till skolan, ska jag träffa martina efter skoldagens slut. åh vi ska plugga, wihoo. eller hur vare?
men nu måste jag verkligen försöka sova, hejdå! 

skitliv

1000 liter tårar fattigare.
den lilla tröst är att jag har 5000 att spendera på annat, men som om det spelar någon roll nu..?




dissdagen

dagen har varti bra, som dom flesta tisdagar. dock började den otroligt dåligt på idrotten, jag led utav en oerhörd smärta så kunde alltså kanppt vara med. härligt. fick en ipren av snälla linnea och det blev bra. nästa lektion var det no, gjorde nåt test om teknik som tydligen är en tävling mellan klasserna. jag deltog så gott jag kunde, alltså chansade på alla. seriöst, jag trodde att jag iallfall skulle kunna en fråga. men inte gjorde jag det. dagen fortsatte med svenska, jobbade inte så mycket. det var en rolig lektion. lunch, oj så gott med spagetti och köttfärssås! kärlek till det alltså! sen slöjd, började sticka en tubhalsduk som kommer bli ungefär en meter bred. haha, fail! men det blir nog bra det. sen var det lite otur för jag missade bussen som skulle ta mig hem med några meter. fick ta den senare bussen, stoppknapparna funkade inte. fick gå fram och säga till busschafören, då fick jag gå från ica. i converse utan strumpor, mys.drog på stan med martinas mamma, träffade martina och matilda på staden. vi strosade runt och landade på törners. där satt vi ett bra tag och samtalde, trevligt. när jag kom hem blev det mat, snart åker väl matteboken fram. tråkigt men sant.

jag fastnar inte på bild idag, bjuder på en gammal goding istället.



ja, gammal stämmer ju iaf..

Dag fyra- Sju saker du ofta tänker på

- döden.
- skolan.
- han.
- justin bieber.
- att jag vill ha sommar!
- gamla underbara minnen.
- sommaren.

b e s l u t s å n g e s t .

humöret är bättre, tror det hjälpte med att bara ignorera matteboken. kan ju skriva lite om dagen. bussen kom oerhört sent, alltså kom jag lika sent till skolan. helt okej ändå. handledartid, engelska och slöjd var vad jag sysselsatte mig med under fömiddagen. sydde klart kjolen, bara ett litet problem då. den är för liten. jag får varken över den över höfterna eller axlarna, härligt! lunchen bestod utav falafel och ris, vilket i mitt fall blev ris, majs och sås. sen var det dags för no. blev bara snack om gymnasiet och prao, chill. sen långrast, som blev dramatiskt. spanska sista lektionen, sen slutade vi. traskade ner till fjällmon med lisa och felica. sen kyrkan, där jag målade en fin bild! sen hem. tagit det lugnt framför datan, som har varit min bästa vän ikväll. nu blir det snart sängen!
 
idag är jag glad och snygg.


fyra veckor och en dag kvar i livet som 14åring!

ja, som ni ser på rubriken är det inte så länga kvar tills jag fyller 15, sjukt!
förövrigt så är jag jävligt förbannad nu, åh fan mitt liv suger!
hejdå!

Dag tre- Åtta sätt att vinna ditt hjärta på

förstod inte riktigt om det handlar om vänner eller kärlek?
men jag skriver om the looove, ba sa'tt ni vet.

- var dig själv.
- acceptera mig för den jag är.
- ha humor.
- var snäll.
- snacka inte skit.
- rök inte, snusa inte, sup dig inte aspackad varje helg. oerhört avtändande!
nu kommer +en,
- var mörkhårig, ha magrutor, var längre än mig, fina ögon, fint leende.
- allmänt snygg helt enkelt.


glädjerus, glädjetårar, besvikelse, ledsna tårar, tveksamhet


23januari2011

hola alla glada!
gårdagen/natten/idag spenderades med martina. jag slaggade där, vi låg och snackade till fem imorse tror jag. trevligt det! idag var vi i kyrkan, fast bara en gång. konfan var bra, efter den åkte jag hem till min kära familj. kollade lite på tv, nu ska jag skriva in lite skolarbete på datan. peace out!


Dag två- Nio saker om dig själv

- jag är rädd för döden.
- jag har inte känt mig lycklig under en längre period på väldigt länge.
- jag har aldrig opererats.
- jag är stolt över mig själv.
- jag har förändrats sjukt mycket i åttan, nu blir jag uttråkad om jag inte har något skolarbete att göra.
- jag tycker det är otroligt roligt att spela piano!
- jag är alltid mig själv.
- jag är känslig, gråter till allt typ.
- jag gillar frankrike, no idea why.

@ martinas place.

hänger med martina, snart blir det popcorn poppning. imorrn ska vi till kyrkan två gånger, coola tjejer!
martina har en häftig mössa med skärm, asball!


Dag ett- Tio saker du vill göra innan du dör

- känna mig som den lyckligaste personen i världen.
- åka till usa, resa runt där till massa olika städer.
- gå på high school.
- träffa justin bieber.
- gifta mig, skaffa barn med min drömkille.
- vara ansvarslös och bara leva i nuet.
- följa mina drömmar.
- åka utomlands med kompisar och festa loss!
- träffa han igen.
- ha jävligt roligt!


gör som alla andra då..

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör
Dag två: Nio saker om dig själv
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta på
Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på
Dag fem: Sex snygga killar
Dag sex: Fem saker du inte klarar dig utan
Dag sju: Fyra snygga fotografier
Dag åtta: Tre favoritplagg
Dag nio: Två favoritlåtar
Dag tio: En bekännelse


dag ett är antingen idag eller imorrn!

moaannalinneaandersson

ååh, lyckligare tjej!
nu ska jag hoppa ner i sängen, kolla på karate kid och dregla över jaden smith. vet att ni blir avundsjuka!
bara för att det är fredag tog jag några übercoola bilder nyss som jag kan dela med mig av!

och nej, jag går inte runt med sån här frisyr om dagarna, bara på kvällarna hemma i min ensamhet. bara för att klargöra det liksom.




just pick up the fucking phone!

fredag, vilken härlig dag! dansen, som jag har känt mig tveksam över sen vi fick reda på det, gick bra. det var tillochmed ganska roligt! annars har vi inte gjort något speciellt idag, när jag kom hem kollade jag på skidskytte. nu ska jag kolla på någon trevlig film, new moon och lejonkungen är helt uteslutet.
juste, det var reportrar på skolan idag som intervjuade massa folk om våldtäkten. så på ettan klockan 19.15 kan ni kolla in mina fina klasskamrater!




 

rest in peace.

sjuka människor det finns asså..!

det här är sjukt, helt jävla sjukt! igår kväll blev en 16-årig tjej våldtagen av tre maskerade män i torvalla, bakom den busshållplatsen jag alltid står vid efter skolan. glöm att jag åker upp till torvalla på kvällen, fyfaan asså!
läs artikeln i öp, klicka på länken!
http://op.se/ostersund/1.2669082-valdtakten-forbryllar-polisen-det-ar-en-markligt-vald-plats-

- j ä v l a i d i o t e r a l l t s å !

idag är imorgon igår

hola guapo!
qué haceís?
själv sitter jag och checkar in so häftet, otroligt uttråkande. imorrn är det fredag, vilket betyder dans. en och en halvtimmas bugg med niorna, känns inte alls lockande. men när jag väl överlevt det, om jag nu gör det (?), ska jag bara hem och tare sjukt chill! på lördag blir det skidåkning, söndag ska jag till kyrkan och kolla när massa konfimerar sig. kommer också behöva klämma in så mycket plugg som möjligt i helgen, ohärligt värre!
nu vankas det fika i köket, hörs imorrn!

bild från lucia haha..


en gång fisk, alltid fisk

dagen har rullat på, orkar inte skriva om skoldagen. hände inget speciellt, efer skolan åkte jag hem och var med martina. scones bakning och lite pluggning hann vi med. nu ska jag försöka bli sjuk tills imorrn, skulle kännas härligt!
jag är verkligen inte på humör nu, så jävla sur för inget och allt!
hejdå!

orkar inte lägga upp en ego bild, ni får dregla över justin bieber istället. i'm back tomorrow!


dagens

DAGENS VILL HA: s o m m a r !
DAGENS KLÄDSEL: jeans, t-shirt, kofta
DAGENS FRISYR: utsläppt, hästsvans
DAGENS LÅT: never let you go
DAGENS PLANER: packa, fika, sova
DAGENS SAKNAD: sommaren!
DAGENS DUMMASTE: allt skoljobb
DAGENS MISSLYCKANDE: min och lisas kladdkaka, sry lisa!
DAGENS DROG: musik i guess
DAGENS KÖP: en bussbiljett
DAGENS GODIS: nada!
DAGENS HUMÖR: glad, nere
DAGENS CITAT: där sprack det rasmus!
DAGENS ROLIGASTE: alla skratt!


p-lugg



ser ut som jag dragit ihop hela klassen för lite pluggande. men tro mig, allt detta är mitt. tragiskt men sant.
hörs lite senare, eller imorrn!

tre saker jag absolut ska göra innan jag dör

- åka runt i usa.
- sjunga inför publik (och antagligens skämma ut mig rejält)
- träffa justin bieber! (igen, haha..)

hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen

nu har jag lite tid att blogga, okej det har jag egentligen inte alls. men jag gör det ändå. fuu så busigt. kan ju berätta lite kort om dagen. började 8.40, handledartid. sen rullade dagen på utan konstigheter med engelska, slöjd, lunch, no och spanska. sen drog jag hem en snabbis innan jag åkte till kyrkan med härliga brudar. var där ett tag, åkte sedan till tandläkaren för att sitta i väntrummet i ungefär en kvart. när jag väl kom in torterade hon mig med röntgenplåtar, aj! mina tänder var tydligen oerhört fina, börjar tro att tandläkare antingen är blinda eller går på nåt. menmen, jag är lycklig ändå! åkte hem, åt, pluggade lite. nu blir det idrottsgalan, härligt!
en till sak som också är härligt är att jag inte börjar förens 10.40 imorrn! grymt, har bara två lektioner. livet leker så att säga!

visar upp mina fina gaddar i ett fake smile..



..och en till bild när jag inte visar tänderna.



bara att gilla läget,

pluggtime.

solsidan? nej?

läste på facebook, framsidan var fullproppad med massa snack om solsidan. jag måste ju vara den enda i hela sverige som inte kollade på det? jag bakade scones istället, sjukt mycket bättre!
denna dag var menad till att plugga, speciellt matte. gjorde cirkus ett tal, fyfan vad jag är bra!
en till sak som är bra, eller bra och bra vet jag väl inte. men gud vad jag skulle vilja att det var 2010 nu istället, januari var en sjukt bra månad känns det som. även fast jag bara har några få minnen så blir jag glad av att tänka på det. åh, jag skulle vilja leva om förra året en gång till! nästan iaf.
i brist på skrivämnen (?) så kan jag ju berätta en random sak som hände idag. jag satt och glodde på min klocka, nolifer jag vet, och så fick jag för mig att trycka ner nageln i glaset, fråga mig inte varför, och så är det typ gummi! haha, då är det någon skyddsplast som har suttit på hela tiden. stört enligt mig.
jag har fortfarande inget att skriva om, så jag kan ju berätta att jag kollade på new moon idag. jag kände för att gråta, alltså den perfekta filmen. det är nog bland dom jobbigaste filmerna jag har sett, jag har gråtit tårar för ett helt liv fast under en film. haha..?
juste, imorrn fixar martina biljetter till oskar linnros till oss. grymt kommer det bli! fast jag har ingen aning om när det är, smart!
men nu ska jag nog gå och lägga mig!
haha, påtal om att sova så fick jag reda på ännu en random sak idag. mamma hade pratat med mormor i telefon och så berättar hon att jag hade pratat i sömnen, ovanligt?, när vi var hos hon. jag hade tydligen sagt något i stil med 'gode gud vad jag har tråkigt'. haha, fult!
men nu ska jag verkligen sova, puss!

nytagen bild, f a i l .


alla dessa pojkar..

jobbigt att vara en kvinna i tonåren, ack ack ack..
annars då?
jo, nu sitter jag och chattar och lyssnar på musik, skriver även in texten om livets ord på datan. när det är gjort ska jag baka scones, på beställning av min underbara familj. har liksom ingenting att säga, förutom att jag imorgon ska besöka tandläkaren. usch!
nu blir det sconesbak, sharå!

20110116

humöret är på botten, ska flytta mig från datan så den kan få överleva dagen. startar väl nån film, hörs sen!

carpe diem.

förlåt, jag erkänner. glömde bort idag att faktiskt har en blogg som ska uppdateras. dagen har spenderats med min mor, vi har åkt runt till diverse affärer i staden. fick med mig en matta hem, även nån prydnadssak. känns skönt att ha fått hyfsad ordning på rummet. provade också världens snyggaste jeansskjorta idag på mq, stod och velade i säkert en halvtimma i provrummet. men priset låg på 560 riksdaler, så jag lämnade den till någon annan lycklig själ. jag har spelat oerhört mycket piano idag också, läst mig never let you go utantill nu. rikitgt skoj!
imorrn blire att umgås med martina tror jag. kanske måste in på stan en snabbis och köka en typ väggdekoration också, hittade en idag som jag ville ha. kostade dock 500 men jag har dealat lite med mina päron. nu ska jag hänga f1 på omegle, hörs!

årets bästa sämsta bild, helt klart!


the best person has become the worst.

har nyss tryckt i mig kladdkaka och grädde, lite svull höhö! imorrn kommer cykeln användas flitigt!
morgondagen kommer också bjuda på fler grejer, ska åka runt med mamma och leta saker till mitt rum. kommer antagligen inte hitta någonting,  jag bor ju trots allt i östersund. men hoppet är det sista som sviker en! yeah.
ska nog snart gå och lägga mig, är äckligt trött efter att ha överlevt första skolveckan. detta blir en väldigt slapp helg förhoppningsvis!
nu ska jag nog rulla ut i köket där min tandborste befinner sig, slängar antagligen in ett till inlägg om jag inte kan sova. annars hörs vi imorrn!


dancing on my own.

hemma efter en lång dag. skolan var rätt chill, hade dans efter lunch. var över förväntan. slutade lite tidigare än vi skulle gjort, drog på stan och träffade matlida, william, martina och samuel. hängde där ett tag, åkte hem. nu hoppas jag på att det snart blir mat, för åh så hungrig jag är!


mitt möte med jb

juste, glömde bort att berätta en sak i förra inlägget. jag har ju en bild sen jag och justin bieber träffades, det var på nån gala eller premiär. minns inte riktigt vilken eftersom jag springer på sådana stup i kvarten. nog pratat om mitt glammiga liv, här kommer bilden!



ååh, fick sitta och måla över all reklam i bakgrunden. kan ju inte göra reklam för massa märken, orkar inte få mer gratis grejer hemskickade.

r A n D 0 m .

drog på promenad till ica med pappsen, coolt. borde egentligen jobba matte nu, men känns oerhört opeppande. funderar också på att spela piano, eller checka in james bond filmen som är på i vardagsrummet. kul att mina vänner är osociala på msn också, härlig kväll liksom.
kan ju berätta för alla retards att imorrn är det fredag. shit vad jag älskar fredagar! men imorrn ska vi ha en och halv timmas dans på fritidsgården (!!) med nån äcklig och sur gubbe. fan vad jag inte vill det. men efter skolan drar jag på stan med martina, härligt!
nu knallar jag in till resten av familjen, sharå!


when i see your face
there's not a thing that i would change
cause you're amazing
just the way you are
and when you smile,
the whole world stops and stares for awhile
cause you're amazing
just the way you are.

what did you just call me?

dagen började med so, ritade ett träd. svenska, kul att läsförståelseprovet gick sämst för mig. kommer seriöst få ig, bra moa! idrott, spelade basket, som vanligt. lunch. matte, kan ju säga att jag inte fattar något. spanska, nåt prov typ?
drog hem och chillade. nu kollar jag på föräldrafritt, skriver sen!

me like & me don't like

me like;
- att jag inte har ångest över skolan!
- att prata med han!
- att jag snart fyller år!
- det är nästan snart sommar..!

me don't like;
- michael jakson reklamen på spotify, liksom 'michael släpper nytt album med helt nya låtar'. hallå, han har varit död i ett och ett halvt år..?
- personer som tar en förgiven!
- snö, vinter, kyla. ge mig sommar vafan!
- personer som inte är sig själv, som bara försöker passa in.


bitches!

tjena, hur mår ni?
själv mår jag bra, som om någon bryr sig liksom..?
skoldagen var rätt chill, dryg men chill. kan ju skriva några rader om den,
hihi, fick ny elev i klassen idag. stackaren som fick börja i våran omogna klass..
började med no. äckligt segt när jag inte ens vet vad vi jobbar om..? sedan ea, hade ingen lärare så vi satt i korridoren och tog det chill. dagen fortsatte med matte, inget speciellt. satt mest och inte gjorde nåt i hopp om att jag skulle fatta något av vad jag gjorde, men det hände inte. lunch, fisk. engelska, jobbade bara med nåt papper. so, blev indelade i grupper. fick häften och böcker om religion, bestämde även vilken frikyrka gruppen skulle jobbe om. livets ord blir det för min del, jag är livrädd! tror seriöst att de kommer döda oss eller nåt sånt, haha fördomar eller vad?
sedan hängde jag på studiegården en stund, cool tjej. sen gick jag ner till martina. vi bakade och pluggade. nu ska jag träna lite español, charå lovers!


normalt..?

åh, jag vill gå och lägga mig! bara somna och inte behöva tänka på nåt! men jag är rädd för det, jag vet att jag kommer att bli tvungen att läsa för att bli trött. och boken jag läser nu är när jag hör din röst, alltså new moon. jag vet att jag kommer att lipa som bara den och kommer sedan ligga och tycka synd om mig själv. sen kommer jag säkert bli deppig bara för en bok. stört.
stört inlägg, blir sån här på kvällarna. jag bara skriver om nåt helt rand0m.
ska inte plåga er längre, hörs imorrn då jag är piggare!

girls just want to have fun

skolan var helt okej tror ja, kommer typ inte ihåg nåt vi gjorde. men på idrotten hade vi iaf snörugby, sjukt jobbigt kan jag säga! och på slöjden sydda jag på mina failade tygbitar som ska bli en kjol, fick sedan sprätta upp det. hann inte klart så jag fick ta med det hem och nu sitter jag och fasar inför att skriva klart inlägget så jag ska börja sprätta igen. fuck.
känns som jag har en massa saker jag ska göra! tiden räcker inte till, men jag prioriterar nog spanska nu. okej, lika bra att ta smällen direkt än att dra ut på det. hörs!

español..?

bra kämpat moa!
har öppnat mappen, tillochmed öppnat boken. sen ramlade allt ner på golvet, då fick det ligga där.
känner mig ganska osäker över skolan imorrn,
vi ska vara ute på idrotten men ingen vet vad vi ska göra. vi skulle klä oss efter vädret, lätt när man inte har nån aning om vad han drar ut oss på? ibland gillar jag inte skolan (med ofantligt stor underdrift!).
tillbaka till spanska, kanske skulle ta och städa rummet för att ha en anledning till att plugga. så får det bli.
och juste, batteriet på kameran var inte helt piggt så bilderna får ni senare. senare kan också bli aldrig.
får helt enkelt se vad det leder till, sharå.

ögongodis number one!

har snackat med en spanjor på msn nu, liksom pratat i mic haha. känns sjukt coolt fan! men min familj undrar nog vad jag håller på med om jag sitter ensam på mitt rum och skriker på engelska..?
iallafall, första skoldagen är nu avklarad. och gissa vad? jo, jag överlevde!
okej, ni har antagligen redan fattat det eftersom jag skriver nu?
haha, känner på mig att detta kommer bli ett ortroligt stört inlägg!
dagen började iallafall med att bli utskälld av busschafören, härlig start!
skolan rullade på, blev en ganska flumm dag. efter skolans slut hängde jag med lisa @ hers place. och på tal om place, som låter ungefär lika som plays, vilket är lika med player så chattade vi en hel del. disgusting!
vi fikade också, tårar och skratt också. det var en trevlig dag!
pappa kom och hämtade mig, slängde i mig mat och har sedan chattat. nu ska jag plocka fram spanska böckerna och plugga, första läxan..
yeey, sen tar jag kort på rummet.
höres!

eg0


10012011

bussen går 20 över, och jag är klar. jahapp, vad ska man göra nudå?
ingen inloggad på msn typ, detsamma med facebook. åh, jag hatar mornar!

btw, dagens datum ser stört ut..!

back to hell

kvällen har varit dålig. allt gick fel, hjälpte mamma med maten. när vi hällde i krossade tomater i en glasform så sprack den, det kokade över i ugnen så det stank i hela huset, riset badade i vatten även fast de var klart, och sist men inte minst så hällde vi ut en del av såsen till kycklingen över bordet, tallrikarna och glasen. ja, ni fattar väl hur underbar min kväll varit?
sen så har jag panik, jag har aldrig mått så här dåligt för att gå till skolan! okej, det har jag men ändå. jag brukar alltid längta iaf litegrann efter loven, men absolut inte nu! det är nog att vi ska börja med religion på so;n som skrämmer mig.
har funderat på att rymma, men känns lite för kallt för det. lägger mig istället i sängen och läser.
nu ska jag inte plåga er mer med mitt klagande. njut av eran sista kväll i frihet!


haha, chattade med några femåringar. kolla stavningen, dad macht good.


the eiffel tower

martina slaggade ju som sagt här inatt, somnade runt fyra-fem tiden imorse. härligt.
vaknade 10, gjorde varma mackor. sen har vi typ suttit vid datan hela tiden, bakat muffins har vi ockå gjort. hon åkte hem vid tre-tiden tror ja, då hjälpte jag till att få ut allt skräp från rummet och sedan ställa in möblerna. blev lite problem när jag skulle skruva ihop skrivbordet men nu står det på plats iaf. imorrn sätter ja upp spegeln så då tar jag kort och visar resultatet också.
nu ska jag spela piano, underbart!


Jak alskar dig, martina and jak alskar dig, moa. But now, bye bye mi amorrrr

dagen har spenderats med martina, vi drog på stan, drog hem, åt mat, chattat, chatta och chattat lite till. har fått en del nya vänner, och ett ofrivilligt ragg från spaninen. respekt!
har nu suttit och chattat med världens bästa kille i cirkus två timmar, coolt alltså!
snart ska vi väl sova, godnatt på er!



ingen har väl nånsin sagt att vi är normala..?


without the dark had we never seen the stars

sha!
vaknade för nån timma sen, sitter och kollar på storslalom nu. ganska ointressant enligt mig.
dagen ser ut att tillbringas med martina, känns bra. får se vad vi hittar på, jag känner ett behov av att komma ner på stan. dock så har jag absolut ingen lust alls till det. jaja, det blir som det blir.
nu ska jag ladda ner lite noter, c o o l t !



don't cry, say fuck you and smile.


..

kanske dags att sova nu..?

cool kids don´t die

puh, har nyss läst igenom alla 246 (!!) inlägg på bloglovin som jag missat sedan i söndags! sjukt skönt att det är gjort nu!
kvällen har gått till att skruva ihop lådorna från jönköping, bära ut alla saker från rummet, skruva isär lårna jag haft under sängen och tagit det lite chill.
jag har också tagit plats i vardagsummet, som kommer att bli min sovplats under helgen, myys!
kan ju berätta om dagarna i skara.

söndag
äkte bil hela dagen nästan, ganska ointressant.

måndag
åkte till morfar, jag och pappa åkte skidor på mösseberg (?), åt sjukt stark thaimat. gjorde inget mer tror jag.

tisdag
skulle åkt till göteborg, men jag kände för ikea så det blev jönköping istället. gick först på a6 men hittade ingenting, gick in på ikea. fick en lampa, en typ kudde som man har datan på i knät, lådor, skrivbordskiva. hittade en tavla också, men den var för stor för att vi skulle få med oss den i bilen med all packning. men det är ju bara ett bra skäl att åka till ikea i sundsvall snart!
på kvällen åkte vi till min morbror och var där till typ elva (?), sen åkte vi hem och däckade.
juste! haha, när vi var påväg från jönköping åkte vi genom staden istället för utanför och vi hade ingen aning om hur vi skulle köra och helt plötsligt körde vi förbi en skylt med texten 'bara behörig trafik' eller nå sånt. vi hade då kommit in i en bussfil med en massa bussar och busshållplatser. alla glodde och det var sjukt pinsmat! och vi kom liksom aldrig ut från den där bussvägen heller, så där körde vi helt omringade av bussar. till slut kom vi ut därifrån och ut från staden, men oj vad vi skrattade sen. haha, skulle bara berätta det!

onsdag
chilldag, min andra morbror kom förbi en snabbis på morgongen. på eftermiddagen kom min tredje morbror och hälsade på lite snabbt. sen gick jag, mamma och alfred och köpte present till pappa.

torsdag
pappa fyllde år, gick upp vid sju och grattade han. sen somnade jag om och blev väckt runt 11. farbror och hans fru skulle kommit men så blev det inte. satt mest och pratade hela dagen, trevligt!

fredag
åkte hem.

jag har även spelat en hel del piano, funderar på att börja ta lektioner för det. alfreds keybord kommer iallafall användas flitigt!

men nu ska jag skriva grattis till alla på facebook som fyller år idag, sjukt många!

hörs imorrn! (okej, senare idag.)


i'm home!

kom typ nyss hem, ska packa upp lite nu och skruva ihop en låda jag fick från ikea. lägger in bilder när jag är klar!
skriver om mina dagar i skara lite senare.
hörs!

mobbad bild från nyår, haha.


I'm on my way..!

jag har nu lämnat skara för en bilresa på 65 mil, härligt!

miley cyrus- då & nu

jag har verkligen sett upp för miley, hon är så sjukt duktig sångerska. och jag älskar verkligen hannah montana the movie, haha! i t.ex. the climb videon är hon så oskyldig och söt. det är så jag gillar hon, hennes  nya image har jag verkligen nåt emot. att stå nästan naken på scenen framför 10-åringar som verkligen avgudar hon är inte smart. jag tycker att hon har förstört sig själv, men som hon själv säger så har hon tröttnat på att spela en roll, att hon vill vara sig själv. det har jag självklart full förståelse för, men när hon behöver åka in på sjukhus flera gånger för hon skadat sig själv, då borde hon väl tänka om och insé att hennes livsstil kanske inte är så bra. att hon inte mår bra. jag hoppas, både för hennes eget bästa och alla hennes fans, att hon tar tag i sitt liv innan det slutar som för lindsay lohan.
jag lägger in två videos, en före och en efter "förvandlingen". avgör själv vilken miley ni gillar bäst, gamla eller nya.


miley cyrus- the climb




miley cyrus- can't be tamed


some new stuffs

var verkligen sjukt trött på den gamla headern, så jag slängde ihop en tillfällig lite snabbt. ska fixa nån bättre när jag orkar, och det kan ju ta sin lilla tid.
förövrigt så fyller min pappa år idag, grattis till han!, och min farbror och hans fru skulle komma hit men så blev det inte. så nu får vi äta oxfilé tills vi storknar!
imorrn bär det hem till östersund och på lördag fixar vi mitt rum, ååh jag längtar!
men nu ska jag fortsätta kolla på tour de ski, hörs!


martinaspeijer

det här inlägget är tillägnat dig, eller bilden rättare sagt :)



p l å s t r e t ♥


Sometimes I think, sometimes I don't

Slänger in en mobilblogg såhär på natten. Har nu gått till sängs och ligger och läser, förresten så har jag världens skönaste fluff-täcke. Åh, jag är kär! Dagen har spenderats i jönköping med the family, shoppade en del på ikea som jag visar upp på fredag, annars hittade jag inte mycket. Imorrn, jag säger imorrn även fast klockan är över tolv, händer nästan ingenting. Två av mina morbröder kommer och hälsar på en snabbis sen ska jag bara slappa och på torsdag fyller pappa år så då blir det kalas för fulla muggar. Kul att jag kom på nu att jag inte har köpt någon present till han, jag måste seriöst vara världens sämsta dotter. Men jag får sova på saken nu, hörs kanske imorrn eller nåt!

omegle.com

det är en chat-sida där man slumpvis blir "ihop-parad" med en stranger, så chattar man helt anonymt. haha, det är typ det jag och martina underhåller oss med när vi slaggar hos varandra. men det är faktiskt riktigt roligt om man får nån rolig stranger att chatta med, lite coolt också att det är från världens alla hörn!
rekomenderas att checka in!
man kan också välja att ha video på, alltså webkameran, men av egna erfarenheter så rekomenderar jag det verkligen inte. allt man får se är gubbar som visar sitt kön. jävligt omysigt!
så om ni går in på sidan, följ mitt råd och välj text;


tio saker du kanske inte visste om mig

- jag har svårt att släppa saker, personer också för den delen.
- jag är oerhört rädd för att dö och jag tror att jag kommer göra det hela tiden typ.
- jag är sjukt lättirriterad.
- jag verkligen hatar när folk visslar, smaskar och andas högt haha.
- jag dagdrömmer nästan jämt.
- jag är otroligt höjdrädd, det kittlar i benen om jag bara kollar på tv om nån t.ex. går vid något stup.
- jag oroar mig rätt mycket för gymnasiet, vad jag ska välja och vad jag vill göra efteråt.
- jag har aldrig haft hål i tänderna, stolt tjej haha!
- jag är otroligt tjejig, jag älskar verkligen att sminka mig och andra och fixa håret och sånt.
- jag älskar glass.


pojken som levde med strutsar

asså shiiet, jag älskar nästan den här boken. jag vet inte riktigt om den är så dålig att den blir bra eller om den verkligen är sjukt bra, men det spelar ingen roll för jag gillar den oavsett vad. 

det som står på baksidan av boken är;
Hadara var två år när han kom bort i en sandstorm i öknen. Alla trodde han var död. Men Hadara hade adopterats av en strutsflock. I drygt tio år levde Hadara som en medlem av flocken. Tillsammans med dem upplevde han torka och översvämningar, mötte människoätande lejon och det mest skrämmande av all: människor. Men ryktet spreds om den vilda pojke som levde bland djur ute i öknen. En expedition sändes ut. En dag blev Hadara infångad mot sin vilja.. 

om jag säger att jag läser den boken till nån säger de oftast väldigt ironisk, aah den låter ju bra, verkligen..
ja martina, jag syftar mycket på dig. men iallafall, ni borde ge den en chans! även fast den kanske låter lite konstig eller dålig på namnet så är den inte det. jag rekomenderar den starkt till alla som vill ha lite spännande läsning!


första-januari-tvåtusenelva

oj vad klockan går, jag har nu gjort klart alla inlägg. kommer ett per dag fram till torsdag, lägger in ett när jag kommer hem på fredag. det kanske kommer in mobilbloggar också, det återstår att se.
nu ska jag lägga mig och läsa om jag kunde drömma, kärlek till den alltså.
aja, hörs antagligen på fredag då!
hare bra och hejdå!



yesterday was so last year

dagen har varit bra, träffade martina vid tre tror jag, hängde hos mig och sen skjutsade vi hem hon och sen blev det middag. oxfilé från igår, grejt! packat har jag också hunnit göra, känns toppen. nu ska jag skriva några tidsinställda inlägg som kommer upp under veckan, kommer ju hem på fredag och då blir bloggningen som vanligt igen.
kanske slänger in ett till ikväll, om inte så säger jag hejdå och ta hand om er!

bild från januari 2010


you got me smiling in my sleep

jaha, då börjar man om från början då. första dagen på 2011, känns konstigt. tror jag skulle vara med martina, men hon verkar sova ännu så vi får se vad dagen bjuder på. packa måste jag verkligen göra, herregud jag åker imorrn. kul att jag inte ens vill följa med, men det blir nog bra. drar ju förmodligen till göteborg på tisdag, sooft!
nu ska jag nog börja ta bort lite saker från rummet, grejt!


RSS 2.0