I'm off.

nu drar jag ut i vildmarken, helt övertygad om att jag antingen kommer frysa ihjäl eller drunkna i allt regn. men det återstår att se, om jag överlever så hörs vi väl inom kort, om inte så gör vi väl inte det. eller nåt.


all of these feelings inside..

är nyss hemkommen, har haft en rätt bra dag! skolan var chill, började med handledartid, då hade jag möte med elevrådet och valde ordförande till nästa år. and guess what, det blir jag som får den stora äran, som de flesta kallar det, att vara ordförande haha. grejt! efter det hade vi engelska, sjäng hela lektionen. sedan drog elevrådet ner på stan och käkade lunch, galet gott! hade no sen, pratade bara om gymnasie och sedan slutade vi, hade ingen spanska. chill!
satt kvar på skolan någon timma och gjorde ingenting, åkte sedan till ängsmon för att träffa min booi en snabbis och sedan drog jag till martina. därifrån åkte jag, martina, elin och felicia till kyrkan. fan vad tråkigt det var där alltså, jag var så otroligt äckligt trött. så när jag kom hem gick jag direkt och lade mig i sängen och bara tog det lugnt.
när klockan var runt halv åtta joggade jag ner på sportfältet och hängde lite med yousif and the boys. när klockan slog åtta och deras träning började hängde jag kvar i öphallen, men då med martina, lisa, felicia och elin. vi hade det skoj och spelade fotboll, grejt alltså!
kom hem runt tjugo i elva, lite väl sent med tanke på att jag har skola imorgon. men det blir chill, friendsdag innan lunch och sedan cykelklassikern. eftersom det väntas regn imorgon så känner jag mig inte alltför pepp på att cykla 4.2 mil. men det blir nog bra.
på eftermiddagen drar klassen och tältar tills imorgon, blir nog bra det med!
så bloggen ligger nere fram tills onsdag eller nåt, ha det gött!
pusss. ♥



rätt gammal bild då.

300511

den sista skoldagen med lektioner idag då, har inget skolarbete kvar att göra, lyckan är obeskrivlig!

det blev helt svart, förvirrande.

jag är nu hemkommen från torvalla, var inte alls där länge men ändå. tyvärr så regnade det som attan men jag hade min egna lilla sol som sällskap så det blev toppen. snart ska jag gå och lägga mig, ja jag ska faktiskt gå och lägga mig tidigt ikväll, eller försöka kan jag ju alltid.
men nu tänkte jag dra fram lite kläder som jag ska ha på mig imorrn, alltid lika svårt att veta, och alltid slutar det med att jag bara drar på mig några fula kläder i panik på morgonen.
aja, vi hörs imorgon antar jag.

~sweet dreams.


29-05-11

jag avslutar min helg med att dra upp till torvalla, gamla kära torvalla. vi hörs ikväll om jag överlever min lilla vistelse i tc, pusss!


sorry yousif, this is my new love..




god damn you're beautiful.

'you are one nobb'

kom på att jag inte gillar att kolla på film, vad fan ska man göra då?
jo, då sitter man och käftar med någon liten f9'a (?) via facebook. riktigt underhållande!





moa aka nolifer.

my heart skips a beat

med kvinnliga smärtor bäddar jag ner mig i sängen och kikar på någon mysig eller nåt, vi hörs!


life sucks †

jahapp, då var mitt liv över då. nejdå, men jag är inte glad. min helt klart favoritblogg finns inte längre, tråkigt att den inte ens kunde få finnas i ett dygn. men ku så länge det varade i alla fall.

r.i.p http://ostersundgossip.blogg.se/ ♥

barcaaaa. ♥

god damn, you're beautiful

hejsan!
förlåt för dålig uppdatering, har haft ont om tid och ännu mindre inspiration och blogglust. jag har väl inte direkt något utav det nu heller, men vad gör man inte för er?
gårdagen var chill tror jag, näst sista skoldagen med vanliga lektioner, bara måndag kvar! hade matteprov också, kan ju alltid drömma om att bli godkänd.. men nu har jag inget skolarbete kvar så jag säger att jag har sommarlov, underbart!
efter skolan åkte jag på staden och öb med martina. sedan hängde vi mest hos mig där vi också slaggade och vaknade imorse. idag har vi cyklat till max, kallt men trevligt var det. innan middagen träffade jag yousif, riktigt mysigt måste jag säga. ni borde verkligen vara avundsjuka på mig, jag vet att ni är det!
nu har jag typ nyss ätit och nu ska jag ladda upp inför champions league finalen klockan åtta, gryyyymt! kommer skåda den matchen i soffan tillsammans med en ben & jerry's burk. ni förstår inte hur mycket jag älskar mitt liv!
nu ska jag försöka bota min växtvärk i benet, kanske hjälper det om jag tjuvstartar på mitt glasspaket?
ja, jag tror nog det.


tjugoåttondemajtvåtusenelva

hänger med martina, snart cyklar vi till max och svullar på. hörs ikväll!


helt klart kvällens underhållning!

http://ostersundgossip.blogg.se/index.html

follow your heart, and your dreams will come true

tjenis! solen steker och livet leker, just så känns det just nu. snart sommar, dock så är det fortfarande ganska kallt ute. men det blir nog bättre snart!
min dag har varit enorm mycket chill, ni skulle bara veta hur härligt det är att vara mig. började dagen med att till skolan, tog väl omkring 30-40 minuter. var hyfsat slut när jag kom till skolan men skönt vare. hade idrott första timmen, vi spelade speedminton och kastade lite spjut. fick besök av yousif också, himla trevligt! efter idrotten hade vi lunch och sedan svenska. failade lite lagomt när vi skulle spela upp några mini teatrar, men life goes on. slutade efter svenskan för vi behövde inte gå på spanskan. hyfsat härlig dag, börjar tjugo i elva och slutar tio över ett!
efter skolan drog jag och linnea hem till hon, lagade lite mat och fick besök av ohm. vi tre åkte sedan hem till mig, och sedan vidare till något dagis för att hämta någon liten brud.
hängde inte med dom så länge, åkte hem och tänkte plugga matte men då blir man meddragen på äventyr med mamma och alfred istället. funkar ju det med.
nu är det snart krubb så bäst jag slutar skriva så hörs vi kanske ikväll!




nämen titta vilken fin bild jag hittade, kojkompis. ♥

jag är hatad av så många men älskad av få

godmorgon alla stalkers, hur mår ni? själv så mår jag toppen! det är torsdag, snart sommarlov, det ser ut som att solen lyser utanför mitt fönster och jag försöv mig inte! ska börja knalla till skolan om cirkus en timma, nervös brud här då haha!
efter skolan ska jag plugga matte som satan, har matteprov imorgon.. igen!
nu ska jag inte tråka ut er med mitt mattesnack, hoppar in i duschen istället.
adjö. ♥

du tittar förbi som om du aldrig har känt mig

nuu har jag tid till att blogga, eller egentligen inte men skit samma. min dag har varit chill, skolan var rena rama döden. var otroligt trött och hade bara dryga lektioner. ett matteprov har gjorts också, f a i l ! efter skolan drog jag på stan där jag mötte upp martina, vi gick runt lite. köpte lite småsaker som jag kanske visar någongång. vi drog hem från stan, åkte till mig. gick ut och var hyfsat badass sådär, sedan drog vi till martina och jag kom väl hem runt åtta skulle jag tro. sedan dess har jag bara tagit det piano ('lugnt' för er som inte förstår mitt språk). imorgon börjar jag tjugo i elva och jag ska gå till skolan, kommer nog ta en timma ungefär haha. men en härlig start på dagen kan det nog bli om vädret tillåter.
påtal om bra, det var precis vad min gårdag var. skolan kommer jag inte ihåg mycket av, men när vi slutat hängde jag med linna, ohm och stina @ linneas place, trevligt det! sedan åkte jag till martina och vi åkte sedan ner till sportfältet för att kolla på match. ope vs hammerdal och självklart vann ope, 8 eller 9-0. dom vann för dig.
och som vanligt fick jag många chanser att bli stolt över yousiboooi, fotboll när det är som bäst.
men nu ska jag allt ta och slagga och ladda upp inför morgondagen, jag har en känsla av att den dagen blir grym!
vi hörs my little bitches.





äre jag som är cool eller? på bilden i yousifs mössa och jacka igår på matchen, f1 gangstaah yao!

أحبك قليلا بلدي المهوس



- a day without you is like a year without sun.

jag gråter bara i regnet

nu är det mycket, bloggen blir tyvärr bortprioriterad. vi höres inom kort!






som ni ser på bilden så tycker jag om att visa upp min snygga sida.

tonight is the night

nu är jag precis hemkommen från en rolig (och lite misslyckad) kväll med sällskap av elin, linnea med flera. orkar inte skriva om allt som hänt, det får ni leva med.
skolan idag var konstig, jobbade inte seriöst på någon lektion, vi bara sörjde.
drog på stan och kyrkan efter skolan, trevligt.
känner att jag skriver hyfsat konstigt, bäst att jag slutar. vi hörs imorgon!

"i gotta feeling, that tonight's gonna be a good night.."

you brought my soul

kom nyss hem från gårn och kyrkan, har varit på minnesgudstjänt.. riktigt sorgligt måste jag säga. när det var klart i kyrkan gick vi till gården där det hela fortsatte. fint att så många människor tog sig tid att komma.
såklart blev det lite bråk och polisen kom, en helt vanlig kväll i torvalla alltså.
nu är jag och martina @ my place, vi ska försöka plugga. antar att det slutar med att vi bara äter, men det är helt okej det med!
men aja, vi hörs väl!





ball bild? ohyess!

jag vet att ni bara ljuger för att få mig stanna kvar

har haft en bra dag, trots omständigheterna. jag gick faktiskt ut och gick, och inte en så liten bit heller. var tillochmed uppe på solliden, känner mig f1 duktig. dock så har jag hyfsat ont i mina fötter, har en hel del blåsor. men som tur var så erbjöd sig yousif att sticka hål på dom, min pojkvän är gulligast. dock så gjorde jag det själv och nu kan jag inte gå riktigt, härligt!
haha, fy vad mysig jag är som skriver om sånt här.. aja, gjort är gjort. ja, jag har somsagt varit med yousif idag också. trevligt as always!
nu tänkte jag gå och göra mig en smarrig milkshake, eller ta lite kladdkaka. känns som att jag behöver det efter denna dag fylld med träning haha.
men vi hörs väl!


.

rest in peace.

i could kiss away the pain

jag överlevde 21 maj och jordens såkallade undergång, gjorde ni också det?
hursomhelst så kommer dagen spenderas med min yousif, men innan det tänkte jag tvinga ut mig själv på en joggingtur, powerwalk, promenad eller något sådant. röra på mig ska jag i alla fall göra!
jobba matematik ska jag också göra idag, har ju somsagt två prov i veckan. känns lite läskigt. men hyfsat skönt ändå att detta är sista veckan med vanliga lektioner för oss, hur chill?
men nu ska jag sätta min mobil på laddning, ladda ner några sköna låtar och sedan käka frukost. känner på mig att detta blir en bra dag, hörs!




pretty härlig sommarbild á la moa, jag saknar bryssel.. ♥



'the happiest people don't have the best of everything.. they just make the best of everything they have.'

let me be your hero

har fullt upp så jag hinner inte blogga ordentligt, får ta igen det ikväll eller nåt. nu drar jag iallafall snart till sportfältet men ahmed och yousif för att kolla när jafars lag spöar skiten ur motståndarna. höres!

jag typ just nu.



vackert. jo men visst. eller inte?

dagens inköp



linne - jc - 99 kr




short (som inte alls gör sig bra på bild) - gina tricot - 249 (?) kr



örhänge (köpte ett par och gjorde om dem totalt, resultatet på bilden) - 129 kr


köpte en kofta på gina tricot också men det gick verkligen inte att ta kort på så jag sket i det, hundranittionio riksdaler gick den på i alla fall.

can you feel the rythm

såå har ännu en skolvecka gått, känns ju hyfsat härligt sådär! min dag har varit bra, så jag kan skriva om den utan att ni blir depp. började med hemkunskap, hade praktiskt prov. gjorde någon indonesiskt pyttipanna om jag minns rätt, blev helt okej. sedan skulle vi haft so, men vi fick håltimme så jag, linnea och josefina cyklade till ängsmon för att hänga med yousif, där blev vi utslängda så vi åkte tillbaka till torvalla och åt lunch för att sedan återigen cykla till ängsmon och sedan tillbaka till torvalla lagom till matten. dock så var det jobbigare och tog betydligt längre tid att cykla tillbaka sista gången så vår tidsplan sprack. men vad gör det att missa en kvarts matte? det är en världslig sak.
en sak som däremot inte är världslig är att jag höll på att dö idag, eller jag trodde verkligen det. när vi skulle cykla från ängsmon sista gången och skulle låsa upp cyklarna fick jag världens smärta i hjärtat och det fortsatte att göra ont och hjärtat slog i 340, nejdå men det slog läskigt fort. och allt stöd man får är skratt, härligt med snälla vänner.
men iaf, vi slutade efter matten, tio över ett alltså. hyfsat chill!
åkte hem, käkade lite och gick sedan och la mig i sängen lyssnandes på musik, där råkade jag också somna. sov någon timma, vaknade tjugo över två. inte så smart med tanke på att jag skulle kolla på föreningsrugby inne i stan klockan halv tre. så det sket sig och jag åkte på stan med mamma istället. visar vad jag köpte sedan!
åkte hem, åt tacos, drog ner till öphallen och hängde f1 på yousifs träning. trevligttrevligt. kvällen fortsatte med disco i en busshållplats med gött häng, och slutade med råttjakt, ankjakt och flugjakt med yousif och ahmed.
ja, min dag har varit bra. imorgon ska jag jobba, ska bygga altan. jag gör allt för pengar.

oj, vad långt inlägget blev. bäst att jag slutar nurå, höres om några minuter då jag lägger upp mina inköp!

tjugonde maj tvåtusenelva

ja, jag lever. nu drar jag ut och gör odensala osäkert, höres!

detta känns bra, riktigt bra!


@ martinas place

hejhopp, sitter just nu i martinas kök. helt ensam. martina är nämligen i duschen för tillfället, om ni ville veta. skolan idag var chill, nästan inga där så det var hyfsat lugnt. efter skolan hängde jag med yousif ett tag, åkte sedan hem och var med martina. nu är vi somsagt hemma hos hon, vi har pluggat litegrann och ätit bär med marsansås. trevligt det!
juste, kan ju berätta att jag igår skickade in mitt arbete om franska revolutionen, fatta skönt det känns nu! åh, jag känner mig så fri!
låter denna lycka avsluta detta inlägg, höres! 



asså woooow vad coola vi har varit, jag känner att jag nästan gör narr av mig själv genom att lägga ut sådana här bilder. men wtf, jag bjuder på mig själv! det gör martina också..

artonde maj tvåtusenelva

i'm back in buisness! för tillfället iaf.
dagen har varit galet seg på skolan, sov lite halft på matten. lyckat bruden! efter skolan hängde jag med martina i nån timma, åkte sedan hem för att lite senare åka och svulla på max. gött! när jag kom hem var jag med min älskade yousif, vi hängde f1 ute och bara gick omkring och mös (?). hur som helst så var det trevligt!
kom hem runt kvart i nio, käkade lite färsk ananas som pappa köpt! jag trodde inte att jag var allergisk längre, men ack så fel jag hade.. jag började blöda som attan i munnen och min tunga är helt bortdomnad, mysigt värre!
nu ska jag läsa igenom mitt so arbete och sedan sända iväg det, fy så skönt!
har inte mycket mer att skriva, vi höres!




random bild, öga á la moa!

¤


mår inte bra, känner mig sjuk och så. tar tag i bloggandet när jag mår bättre, kan vara om en timma, imorgon, om en vecka eller kanske en månad. men jag hoppas på att vara back on track så fort som möjligt, siktar på ikväll!

coola b-rudar



nej inte så värst va? observera att detta är en ganska gammal bild (behöver ju inte gå in på när den togs..) och att vi inte är seriösa om ni inte förstod det.

people cry, not because they are weak.. it’s because they have been too strong for too long.


i will not make the same mistake that you did

fanfanfan

orkar inte skriva, gör det imorgon.

baby you gave up, you gave up

tjena! har precis ätit frukost, stolt tjej yao! förövrigt så sitter jag här i mitt rum, nästan helt klar tror jag så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i ungefär femton minuter tills bussen går. herregud, hör ni vilka jobbiga problem jag har i mitt liv? lid med mig! okej, jag fattar inte vad jag skriver, blir så konstigt på morgonen.
i brist på annat att säga så tror jag att denna dag kommer bli rätt bra, ganska sega lektioner men det fixar sig nog. efter skulan står hänga med martina inplanerat, blir nog grett det.
men nu ska jag kila och borsta tänderna, vi höres gott folk!




fy vad jag och elin är coola!

everything i can think about is you

just nu skulle ni nästan döda för att vara mig, jag lovar. jag har det hur underbart som helst! sitter i sängen, har mina två stora och mjuka kuddar bakom ryggen och sitt/ligger med datorn i knät, har två 'myslampor' tända, lyssnar på musik som bara gör att jag kommer att tänka på massa underbara minnen, sitter och försöker skriva lite på min reflektion om franska revolutionen, har världens mysigaste kläder på mig också. hur underbart låter inte detta? det som fattas är väl något fint sällskap, men jag överlever anyway.




jag tycker att denna bild var härlig så jag tattade den från facebook, gangsta-moa är i farten! den är iaf från i torsdags på den amerikanska fotbollsmatchen och det är såklart torvalla(/ängsmon)laget på bilden! ♥


kort stubin

dagen har spenderats hemma, med datorn och skolböcker. har fått en del matte gjort, skönt! har dock inte kommit på någon jävla uppfinning som jag måste till no'n, har noll fantasi!
nu sitter jag och kollar på hockey iaf, sverige och finland som spelar vm-final. grymt!
äsch, jag pallar inte kolla mer. går nog och lägger mig nu, hörs imorgon!

perppoh

kom nyss hem, har varit ute i regnet (i gårdagens smink haha..). inte så himla härligt kan jag lugnt säga! ni kommer aldrig kunna gissa vad jag gjorde ute, så lika bra att jag berättar. jag och mamma tog oss en promenad till barnens hus (!!) och där köpte vi ett hopprep (!!) och en rockring (!!!!!!). fatta mesig jag kände mig när jag stod i kön med mitt blå-glittriga hopprep och en rockring i samma färg medans massa småbarn sprang omkring och hoppade av glädje för de fått någon fin leksak. så jag tvingade mamma att betala åt mig, badass! men anledningen till att jag köpte det är att jag tycker det är skoj att hoppa hopprep och det är rätt bra träning, och rockringen bara kom med utan anledning.
så nu ska jag inviga mitt fina hopprep (herregud, hur många gånger har jag inte skrivit ordet hopprep i detta inlägg..?) så vi får helt enkelt höras senare, puss!


today i feel like not doing anything..

http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0

klicka på länken så kommer ni höra ungefär hur jag känner just nu.
nu när ni gjort det och lyssnat på låten kan jag fortsätta skriva.

dagen kommer spenderas i min ensamhet, jag skulle inte direkt räkna min famlj som sällskap. fast skolböcker kommer att få sällskapa mig, mer än bahövligt kan jag säga! om det inte regnar ska jag nog gå ut lite också, beach 2011! nejdå, så töntig är jag inte men frisk luft är ju alltid bra.
jag kan ju berätta att jag är fruktansvärt trött idag, eller det är jag ju nästan alla dagar men ändå, jag somnade nog runt tre. med datorn som huvudkudde! ja, jag sov liksom på mitt tangentbord och pekplatta medans datorn var på. och så vaknade jag imorse också, spännande! men nog pratat om det.
nu tänkte jag knalla upp och äta lite frukost, vi höres!





eller hur vare..?


nattplugg

vad gör man en natt då man inte kan sova? jo, om man heter moa andersson så sätter man sig och skriver på en uppsats om franska revolutionen. känner mig riktigt stolt nu när faktan är klar och bara reflektionen som fattas. jag är på hugget!

femtonde maj tvåtusenelva

har haft en trevlig kväll med gött häng, prat, skratt, svull och tv-tittande. vi hejade som attan på eric men tyvärr så räckte det inte till en vinst, men en tredjeplats är inte dumt det heller! jag tycker att det var helt rätt låt som vann, så jag är riktigt nöjd med kvällen!
nu tänkte jag förflytta mig till sängen med datorn och försöka bli lite trött, imorgon är en ny dag. okej, det är redan 'imorgon' men spelaroll..

running scared

beger mig snart till elin där jag kommer att spendera min kväll med härligt folk! ska väl bara prata och ha det gött och sedan kolla när eric saade vinner eurovision! okej, jag tror inte att han kommer göra det men hoppas kan man ju alltid, skulle ju inte skada om han blev ännu malligare. nej, nu ska jag sluta snacka skit och göra mig i ordning, hörs senare ikväll eller imorgon!
ha en fin lördagskväll allihopa!


as long as you love me

ojdå, tog en rejäl sovmorgon och vaknade klockan elva. kul att ha sovit bort dagen! bara för att så ska jag berätta att jag sov så otroligt bra inatt, helt sjukt!
min dag kommer bestå av skrivande om franska revolutionen och lite mattepluggande, känns helt okej ändå med tanke på att jag känner mig lite sjuk och att det spöregnar ute. och ikväll ska vi ju somsagt fira elin så lika bra att bara vara hemma och ta det chill på dagen och ladda upp.
men nu ska jag inte uppehålla er längre, vi höres!



tack så mycket, tacktack!

l- har inte ni hållt på förut?
f&m- eehm.. jo.. eller jag vet inte..

senare..

m- men sådär kan du ju inte fråga!
l- men jag tyckte att han kunde få skämmas lite..

m&l-hahahahahahahhahahaha!




btw, detta är mitt 1000'e inlägg, fränt!


fredag den trettonde

tjeina! kom typ nyss hem, följde yousif en bit och sen gick jag hem otroligt långsamt. ungefär en kilometer på tjugo minuter, härligt. min dag har varit bra, skolan rullade på. tvättade och strök på hemkunskapen, nu är jag redo för att bli hemmafru! på so'n satt jag i biblioteket med linnea, kim och tobias. det var grett det, snackade om fiskar och hade trevligt. sedan lunch, helt okej antar jag. matte, hade diagnos och det gick ju lite som det gick. inte helt bra alltså. slutade skoldagen med no, det vi håller på med kan man göra hemma så jag och linnea gick hem till hon där vi hängde med ohm också. möblerade om linneas rum, blev riktigt bra!
vid halv fyra nånting åkte jag på stan med martina, åkte hem en timma senare. kom hem och då var yousif här, myys! har hängt med han hela kvällen, gick på 'promenad' vid nio och jag blev helt ihjälskrämb av hans jävla tränare. jobbigt läge!
men nu sitter jag och kollar på hockey, eller det tog precis slut men ändå haha. nu ska jag snart slagga tror jag, är så otroligt trött och har varit det hela dagen. ska ladda upp inför morgondagen då firande av elin står på schemat, härligt! och påtal om firande så har jag namnsdag idag. och sist men inte minst, jag och yousif firar två månader idag. älskar dig min jahmar!

just fly away, and please take away the pain

har haft en riktigt chill dag. började med idrott tjugo i elva, innebandy och fotboll. sedan lunch innan svenskan. då kollade vi på i rymden finns inga känslor, konstigare film! den var bra första gången, men nu andra gången var den bara mysko. sedan hade vi spanskaprov, gick helt okej tror jag. när vi slutat åkte jag till stan för att kika på amerikansk fotboll i sporthallen med martina och tha gang, torvallaskolan vs storsjöskolan. torvalla var grymma men tvärr så vann storsjö..
efter matchen åkte jag och martina till tandläkarN och gick sedan till mig och åt. hängde här och bakade kladdkaka som vi såklart också åt av. kollade på eurovision gjorde vi också. nu har hon åkt hem och jag funderar på att gå och lägga mig, ska bara hitta en jävla ylletröja som jag kan ha med mig på skolan att tvätta imorrn. fuck skolan!
påtal om imorgon så blire nog inte världens bästa update, först stan med martina och sedan ska jag hänga med yousif. så vi hörs väl imorgonkväll, hoppas ni får en bra fredag den trettonde imorgon då!


fml, det går inte att ladda upp bilder.

om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?

nu blire att kika på eurovison med martina, svulla kladdkaka och hoppas att lady gaga är med, gryyymt!!!! :P XD

ännu en dag närmare sommarlovet..

nu sitter jag här, väldigt ofixad och snart drar jag till skolan. har idrott första lektionen, blir nog grett det! har ingenting att skriva så vi höres ikväll antar jag! ha en bra dag!

you made my day

som rubriken kan meddela så har jag haft en bra kväll, min dag har också varit bra! började med svenska, skrev inbjudningskort till niornas avslutningsmiddag (herregud, det känns inte som att det var idag men tydligen vare det) sedan hade vi ea och sedan matte. lunch, so-prov som kändes rätt bra och på no'n spelade vi brännboll och lökade sönder. otroligt varmt! när vi slutat åkte jag och linnea på stan, hängde där ett tag, åkte hem till linnea. gick ut med ellen, åt och åkte sedan ner till folkets hus för att träffa lite nior innan deras dans började. det slutade med att vi smet in och ägde dansgolvet. nejdå, men åh så kul det var! kom nästan nyss hem därifrån och nu tänkte jag kolla lite på spanskan, har prov imorgon och har inte ens öppnat mappen. grejt!
vi höres imorgon, och tack alla för dagen och kvällen. jag är helt i exstas! haha, känner nu att jag borde duscha så får nog bli en stund i duschen innan spanskan. badass moa!

fml

idag fick jag reda på att min sommar kommer suga f1, brb cutcutcut!

bow chicka wow wow

tjeina! dagen var lika het som igår, dock inte lika lökig som tur var. hade elevens val idag också, matte precis som igår. hey uttråkad brud liksom! tur att det är slut nu! när vi slutat åkte jag till ängsmon, hängde med yousif, vi gick till torvalla för att kika på lite amerikansk fotboll. åkte hem vid fem, åt middag och nu ska jag plugga so! har förfan prov imorgon, känner att jag kunde (och borde..) varit mer förberedd! men det är bara att gilla läget, det är ju fan lov snart! påtal om det, idag är det exakt en månad kvar tills vi får sommarlov, känns heeelt jävla underbart. känslan är obeskrivlig! men nu ska jag inte drömma mig bort, jag har en kväll med hårdpluggande framför mig! grett!
och ikväll ska jag kolla på eurovision song contest, cool b-rud! nejdå,
men jag hoppas iaf att lady gaga vinner!! :P XD




bild från sommar 2010, jordgubbar fifän!
k ä r l e k ♥

du kom som en ängel

vaknade kvart i åtta, började nio, hade matte hela dagen, elevens val.. som tur var kom yousif och hälsade på på lunchen, vi var bara ute och stekte på i det underbara vädret. helt galet varmt alltså! slutade två, åkte ner på stan med martina. hängde runt där med linnea och ohm, satt i badhusparken, jag och martina åkte sedan hem till mig. lite senare gick vi till nån mysig 'äng' eller nåt, satt där och prata. stack hem och åt middag, drog sedan ner till öphallen runt halv nio och där har jag hängt tills nu. eller jag kom hem typ kvart över.
för att sammanfatta min dag kort; bra, stekig, lökig, konstig, het!



ohyeah, random bild lalala.

maybe this is the end, the end of everything

igår hade blogg.se damp och idag är det underbart väder, därav den kassa uppdateringen. nu drar jag snart till öphallen och steker på, hörs någon gång!




jag idag, steeeeek!



jagälskardig


con mi hermana martina

drar till arenen för att kika på match och steka på i det underbara vädret, höres!

jar of hearts

efter en sjuk dag och en sjukare kväll går jag och lägger mig med martina som gäst i mitt hus, och hoppas på att morgondagen blir betydligt bättre. hörs!

hej målbrottet

har haft en grym dag med min fina vän elin! vi träffades på staden där vi inte var så länge, åkte hem till mig då och hängde f1. sedan åt vi kebeb och sedan rullade vi ner till öphallen där vi kikade på yousifs träning. när den var slut hängde vi där utanför ett tag med han och hans crew också, trevligt det. efter det hängde jag och elin i mitt kök med massa glass och strössel, vi drack även världens godaste cola! helt lyckad dag alltså!
skolan var däremot inte alls så lyckad, trodde att vår andra lektion var den sista. då går tiden långsamt alltså!
men imorgon drar jag till sundsvall med mamma och martina, ska shoppa som attan! om jag hittar något allstå, vilket jag inte lär göra..
men nu sitter jag och dricker te, för att bota min obefintliga röst som imellanåt påminner om en kille i grovt målbrott. är också nyss hemkommen från ås där vi lämpade av elinpelin.
okej, jag känner att detta inlägg blev ganska rörigt och huller om buller, men palla skriva om allt!
vi hörs antagligen imorgon!



heey beautiful!
heey serious!

snaaaart..

..drar jag på stan och träffar elin, kommer bli grett det! höres ikväll.

onsdag och torsdag i text

har inte haft tid till bloggen de senaste dagarna, tar igen det nu istället.
min gårdag var bra, chill lektioner och så kom yousif och sällskapade. ytterst trevligt! hade svenskaprov också, efter det drog jag på stan och träffade martina, knallade runt lite och hängde på kebabbaren innan vi åkte vi hem. min kväll var lugn och bestod till stor del utav datorsittande och tedrickande.
denna dag har också varit bra. började somsagt tjugo i elva med idrott, riktigt svettigt och roligt! hade lunch, sen svenska. ooh, alla rätt på gårdagens prov.. skrytarN haha! hade spanska sen, kajsa är virrig och tog fel på tiden så vi fick sluta tjugo minuter tidigare, helt okej alltså.
drog på stan med felicia, där mötte vi upp martina och vi knallade bara runt. åkte hem med en buss som var jobbigt mycket försenad, jag och martina drog till ica och shoppade loss. gick till mig där jag åt innan vi gick ut igen. gick till martina och därifrån cyklade jag sedan till ängsmon, på tio jävla minuter! känner mig lite smått stolt över det trots min förkylning haha..
iaf, där hängde jag på gårn med yousif. mysigtmysigt! åkte hem därifrån runt nio, sedan dess har jag bara hängt vid datorn och lyssnat på musik.
ska snart slagga och ladda upp inför morgondagen, freeeeeedaaaaaaag! bästa dagen på veckan! efter skolan ska jag hänga med elin också, blir nog toppen det!
men vi hörs imorgon!



härligare bild från en awesome dag asså!
jag, martina och felica för typ ett år sedan..? heelt galet vad tiden går!


i'm here with you

tjena! sitter här i sängen och hänger f1, försöker för allt jag är värd att hålla uppe ögonen så jag inte somnar. går lite sisådär med tanke på att dom antagligen väger några ton.. eftersom jag skriver nu på morgonen tror ni säkert att jag är sjuk idag också, och då kan jag berätta att det har ni absolut alldeles rätt i. jag är fruktansvärt förkyld, men ska ändå pallra mig till skolan. börjar tjugo i elva med idrott, rätt dålig start på dagen om jag får säga det själv.
efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, jag borde åka på staden, men det känns viktigare att plugga. så jag får se vad jag prioriterar..
men nu borde jag börja fixa mig, orkaaaa..
men vi hörs!

backstreet boys, tack för att ni gör mitt liv värt att leva.

i want it that way

as long as you love me



kärlek på hög nivå alltså!


jag glömmer aldrig bort vad du gjort

hola! jag orkar inte blogga ikväll, gör det imorgon haha!

hundra procent random

haha, kom precis på att jag har två par byxor på mig. hyfsat fail sådär, har adidasbrallorna och ett par stora mjukisbyxor över. men det är grejt det, jag fryser liksom ändå.
sitter nu och kollar på matchen, ganska tråkig var den idag. men det är bara några minuter kvar så barca vinner! det är ju toppen det!
imorgon blir det inte mycket update, först skola, sen stan med martina och sen mysa med yousif!
men vi hörs först imorgon kväll om planerna går som planerat, hare gött!


-/+

- jag har riktig ont i halsen.
- jag är fruktansvärt skolless.
- jag stör mig som attan på d i g.

+ sommaren kommer bli bäst, om den kommer någon gång vill säga.
+ det finns en möjlighet att jag blir ägare till en iPhone 4 inom en snar framtid.
+ jag tror att morgondagen kommer bli otroligt rolig.
+ jag har världens bästa vänner och pojkvän!


svull, fotboll, sommar, beachen.

ååh, så lycklig jag är just nu! sitter och taggar som attan till sommaren, som kommer bli helt bäst också! laddar också inför beachen 2011 genom att nyss bakat muffins och nu trycker jag i mig smeten som inte fick plats i formarna haha. svull!
snart börjar matchen också, så ska väl traska in i vardagsrummet för att bänka mig framför tv'n snart också. har inte mycket mer att skriva nu, kommer antagligen uppdatera under matchen också så vi höres!

030511

kom nyss hem, hängde med mor och bror när dom skulle köpa nytt cykeldäck. drygt men skönt att komma ut från huset iaf som jag har varit så gott som isolerad i idag. och snart blir det mat, grejt!
haha, om ni ville veta en väldigt random sak så knäckte jag precis mina tår.. hur äckligt liksom? uuusch!
men iaf, ikväll ska jag kolla på fotboll! på tv'n alltså, barca vs real. ikväll hejar jag på barca, så faan om dom inte vinner!
men nu ska jag sitta och vara überglad eftersom min yousif är feeeeeettttttt gladdddddd asååååå, nu vet ni det.
vi höres senare!

wtf?!

mitt spotify är slut! nyss hade jag 50 minuter kvar och då höll jag på att skriva det här men så kommer det upp nån grej på spotify och när jag kryssade den hade jag plötsligt 0 minuter kvar. fml alltså, den här dagen kan inte bli sämre!



det här är värt att dö för

she believed

det där har absolut ingenting med mig att göra haha, jag bara såg det och tyckte det var lite finurligt. jag har inte mcket att skriva, tänkte bara berätta att jag har kikat på svenska grejen och det känns bra, tror att provet kommer gå helt okej! nu tänkte jag belöna mig med att ta en paus och baka något smarrigt, kanske skulle köra på såna där macarons haha. fail men kan ju alltid prova. eller, vi får se hur jag gör. skriver mer sedan haha!

äta bör man annars dör man

wtf, nu snöar det.. igen! har gjort det lite de tre senaste dagarna tror jag.. åååh, jag som vill ha sommar! det ser lite konstigt ut också med tanke på att gräset är grönt och ser värsta somrigt ut men så kommer snöflingorna och förstör den här lilla idyllen.. illa!
men iaf, nu har jag precis ätit. och nu är jag så mätt så det känns som att jag ska spy, ååh detta är inte den bästa dagen jag varit med om! och det där med pluggandet går inte så bra, men tog iaf med mig mapparna ut i köket för att kanske kunna öppna dom.
min lilla 'to do'-list ser ut såhär för tillfället.

- träna på svenskan.
- träna på so'n.
- skriva om franska revolutionen.
- jobba matte.
- städa rummet.
- äta.

äta
är överstruket för det är det enda jag har gjort sedan jag skrev denna vackra lista för några timmar sedan. men mat behövs för att orka plugga, så nu tänkte jag begrava mig i skolarbetet.
vi höres!


all we do is fine

vaknade precis, sov någon timme. riktigt skönt! dock så mår jag inte bättre, nu har jag börjat frysa också. ligger i sängen med adidasbyxor, t-shirt, sportsockar som är galet varma, en varm tjocktröja och under täcket. trots det så fryser jag, fuck this shit!
nu tänkte jag göra lite nytta, får se hur det går..

tredje maj tvåtusenelva

nehepp, blev ingen skola för mig idag. riktigt illa med tanke på att varje lektion idag är viktig. första gången med nya idrottsläraren, någon sammanfattning på no'n, matte och jag ligger som vanligt efter och förstår ingenting, träna till provet på svenskan och det kan jag lugnt säga att jag behöver, engelskatest inför provet om någon vecka. ja, som ni ser borde jag just nu vara påväg till skolan. men inte då, nej för det satte min mage stopp för. åh, blir så damparg! hade förjävla ont redan igår på skolan och det satt i hela dagen och kvällen också vaknar jag med världens smärta också. fml säger jag bara.
menmen, rastlös lär jag inte direkt. ska skriva en lista med allt jag ska göras, allt är dock skolgrejer så roligt kommer jag absolut inte ha. men det är smällar man får ta. ooh, rimmarN.
men nu ska jag trycka i mig tre burkar alvedon eller något liknande, hörs!

du är patetisk du..

härlig update idag! förlåt, men jag har haft fullt upp. först skola, helt okej faktiskt. började med handledartid, pratade bara. sen stack jag, lisa och felicia till hälsocentralen och shoppade loss innan engelskan. denna engelskalektion var en av de drygaste i mitt liv! men den tog slut efter en evighet och då hade vi so, hängde f1 i bibblan med linnea, felicia och petra. grejt det! sedan lunch och no, drygare lektion! sedan spanska, fick tillbaka provet och nuuuu ska jag skryta! m v g ! 58/62 och jag är så jävla glad! nu vet ni det.
när vi slutat drog jag på stan och hängde f1 med matilda och martina, käkade kladdkaka på torget också. mysigt det. sedan drog vi till kyrkan, där satt vi bara vid facebook och hade skoj.
det roliga fortsatte hemma hos mig med martina, här lagade vi mat också. duktiga tjejer! sen drog vi ut och till öphallen, då gick martina hem och jag hängde med yousif och hans crew. trevligt det!
kom hem för nån halvtimma sedan och tänkte snart gå och lägga mig haha, mys!
men vi hörs imorrn, sweet dreams!

zZzZzZzZz...

toppen, om mindre är sex timmar ska jag gå upp och jag kan inte sova. är inte alls trött! ligger just nu i sängen och dunkar musik, bruno mars! känns ju helt okej, fast det hade varit bättre att sova. och med mina allvarliga väckningssvårigheter kommer jag aldrig vakna imorgon bitti (okej, idag.). grejt. åh, livet är hårt. nu ska jag fortsätta mina tappra försök att somna, yeey.

you can't have a better tomorrow if you don't stop thinking about yesterday

nu går jag och lägger mig, lite väl sent. men så är det. imorgon är det skola, första dagen efter lovet. kommer antagligen bli grymt tråkigt, men jag drar som vanligt på stan och kyrkan efter. så morgondagen kanske inte blir helt misslyckad.
höga tankar jag har! men skit samma, nu ska jag sova. hörs imorgon!

fml.




kul, nu kan jag inte lyssna på min favoritlåt längre. attans då.


edit: haha, när jag tryckte på 'close' så började låten spelas! hänger inte alls med hur detta gick till men grymt är det iaf!

detta har gått överstyr.

är det här seriöst? alla desa frågor som har tagit över facebook? finns dom för att skrämma bort oss från sidan? jag vet inte svaret på någon av dessa frågor, allt jag vet är att det är så otroligt störigt! det är fan det enda man ser, vad fan händer med världen?
facebook, skärp till dig nu och ta bort den där otroligt störda funktionen! eller också slutar alla svara?

omg, jag är smart jag!




gjorde ett iq-test på någon hemsida (haha, den hette Mensa..) och ja, resultatet ser ni ovan.. vilken skam! dock så kan jag säga till mitt försvar att jag inte var så noga för jag trodde att det gick på tid, så jag är nog smartare än vad resultatet visar..!

ungefär sådär..

nu åkte nyss yousif hem, har haft det mysigt. dock så är han hyfsat dum, men that's life. nu sitter jag iaf och väntar på mat, min mage skriker! resten av dagen kommer tråkigt nog gå till att försöka lätta lite på den såkallade 'skolarbeteshögen'. ofattbart jobbigt, man hyfsat chill att det bara är fyra vanliga skolveckor kvar innan sommarlovet! herregud, helt jävla sjukt! och påtal om sommaren så kan jag bara meddela att den kommer äga sönder, jag lovar! speciellt med mina och martinas planer, grejt!
men nu ska jag kila ut i köket och snabba på matlagningen lite, höres!


min kväll i ord

here we go! martina och jag åkte in till badhusparken vid lite efter åtta tror jag. där mötte vi upp molly, isabelle, kerstin och matilda. vi hängde f1 där vid lekplatsen och så, sen skulle vi knalla uppåt mot staden vid halv tio nånting (?). då träffade vi william och hans crew bestående av keewa, liam, max, johannes och några till. hängde då med dom också, gick upp på donken och fortsatte hänga. på och utanför donken var väl där vi spenderade våran kvall. det är så otroligt roligt med alla onyktra människor som kommer fram och pratar, man bara står och garvar. fick ett tips av en brud också 'lev livet och häng inte med killar. eller, knulla dom bara'vackert! 
men allt har ett slut, också denna kväll. vid kvart i ett åkte vi hem. direkt när jag kom hem sprang jag till kylskået och roffade åt mig mat, sedan gick jag och la mig och somnade inte förns halv tre. inte bra moa!
men kvällen var toppen och tack till alla som gjorde den så bra som den blev!

i don't care who you are, where you are from or what you did, as long as you love me.

herregud, jag är nu vaken! fantastiskt. eller näe, jag mår inte alls bra. det har jag väl skrivit i de senaste inläggen också? men nu är jag fruktansvärt trött, har riktigt ont i magen och tycker det är jobbigt att vara kvinna. life's hard and then you die. men det stoppar mig nog inte, ska nämligen vara med yousif idag. blir nog grejt det!
kom också på inatt att jag har svenskaprov på onsdag och jag har inte tränat något alls på det, och mappen är på skolan.. aja, nu vet jag ju vad jag ska göra efter skolan på måndag och tisdag. grett.
men nu ska jag knalla upp och ta mig en alvedon för att lindra smärtan, vi hörs!
juste, skriver om kvällen snart haha.

inlägg som skrivs av en mycket trött tjej mitt i natten blir lite mysko..

tjaaaaaaaaaa! ligger här i sången och dubnkar musik för  mig själv, riktigt trevlgit! och nej, jag rä inte alls trött. verkligen inte. okej, jag är äckligt jäcla trött! ni fattar inte riktigt, och jag fattar inte riktigt heller. jag kommer inte komma upp före klockan två imorgon, känns inte så iaf. illa. sen är det ju skol apå måndag också, men det skall jag icke tänka pån nu. allt jag ska tänka på nu ä'r att hålla ögonen öppna för att ingte falla in i en djup sömn. okej, detta inlägg blev hyfsat mxyko, kommer antagligen ångra att jag puvblicerade detta med atnke på alla stavfekl. hhaa, jag orkar inte bry mig. sov gott!
nbtw, mitt här stinker rök1 javla majbrasa alltsåå.. fml.

jag är inte full, bara väldigt trött

kom nyss hem från staden och nu sitter jag och käkar lite mycket mat, har haft en bra kväll som jag inte orkar skriva om nu. gör det imorgon! pusss!

RSS 2.0