april, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill

jag är kluven, jag vet inte om jag längtar tills imorrn. jag längtar för att det är fredag, men samtidigt vill jag verkligen inte till skolan. anledning till det (förutom det självklara att det är tråkigt..) så har vi hemkunskap och jag drog nitlotten när vi fixade grupper, jag har so och jag har matteprov. juste, det är ju första april också! kan det bli mycket sämre? jag vet redan nu att matteprovet kommer gå helt fail, om jag inte får mvg så kommer jag sänka mitt betyg den här terminen. härlig vetskap!
det enda bra med dagen (förutom att det är fredag..) är att vi slutar tidigt, tjugo över ett närmare bestämt. dock så har jag noll koll på vad som händer efter skolan, lär väl åka hem och mögla på.
men nu ska jag hoppa ner i sängen, måste somna nuuuu om jag ska ha någon chans att komma upp i tid imorgon.
hörs!

i'm weak..


p-gubbar

kom att tänka på en sak när jag hängde fett på msn ungefär precis nu, självklart tänkte jag berätta för er.
en sak som får mig att le är när någon skickar p-gubbar, på msn alltså. jag tycker att dom är så otroligt fula och jag fullkomligt hatar dom, det är det som gör att jag får världens smile på läpparna och småskrattar för mig själv. så jag tänkte nu dela med mig utav denna lilla glädjespridare, varsågod!



härligt med en stor bild också, right?

CathyMay15, vilken brud alltså..

kom hem från skolan för ett tag sedan och sitter nu i köket med datorn som vanligt. ska väl äta någonting också snart, som vanligt. ska väl försöka plugga också och sedan inse att det är lönlöst, precis som vanligt. ja som ni ser, allt är sig likt. allt är lika tråkigt som alltid.
skolan var också tråkig, badet var iofs chill. vi var bara sju eller åtta stycken och allt vi skulle göra var att livrädda. det gick fort och sen var vi fria, tänkte äta lunch där men det hann vi inte. jag och lisa kilade in på statiol och köpte korv istället, det är bland den äckligaste korv jag någonsin ätit! fy alltså! kom till skolan och hade svenska, långrast och spanska. slutade klockan tre, tog bussen hem.
har varit nära på att åka hem flera gånger under dagen, men samvetet satte stopp för det. tänka får jag göra efter skolan. och blogga får jag göra efter att jag har gjort matten. så ja, jag får väl ta och sätta igång nu då..
sharåååååå!



skulle dra fram ett leende för er, det slutade dock med en äcklad min.
jag fullkomligt älskar att vara på dåligt humör.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



hundra procent random bild från i somras

opeppad tjej

snart går jag till badhuset för att möta upp min klass med vetskapen om att min bikini är på tok för liten, att jag ser grymt sliten ut med söndergråtna ögon och att denna dag kommer suga. fml.

är det ens ett tal..?

ett tal som jag stötte på i matteboken såg ut såhär, 14x-(4y-9x)+(3x+2y)-(5y+20x), man blir ju deppig av att bara slänga ett getöga på det. förresten, är det ens ett tal..? ett vanligt tal ser ut som 1+1 eller 3-2, inte med en massa paranteser, bokstäver och shit.
att jag skriver detta i bloggen är ett bevis på att jag är uttråkad, inte så konstigt med tanke på mitt sällskap under kvällen. eller snarare brist på sällskap eftersom matteboken inte är så värst sällskaplig av sig.
nu ska jag förflytta mig till sängen och hoppas att den är bättre sällskap, grejt!


man har bara en chans att göra ett första intryck.

herregud, herregud och herregud igen vad trött jag är. mina ben är helt alldeles slut, jag med för den delen. har ju somsagt haft friluftsdag idag, vi gick till badhusparken (ungefär sju kilometer..!!)isen..! det var så otroligt jobbigt! väl framme i badhusparken fick vi hamburgare, äckligt! sen fick vi sluta, klockan elva ungefär. stek.
jag stannade dock kvar i badhusparken och hängde med yousif, sen efter någon kvart gick vi upp på staden och kikade lite. gick runt ett tag innan vi åkte hem till mig. hängde här till halv fyra någonting, då gick vi ännu mer.. jag gick till martina och han gick hem. jag och martina skulle plugga, boken öppnade jag men inga tal blev gjorda.
illa!
sen gick vi till öphallen och jag gick hem och åt. eftersom jag hade allt fika kvar från dagen tog jag mig en liten picknick i min säng som ni läste om i förra inlägget. mysigt.
imorgon är det skola, har idrott första timmen och är väldigt osäker på om vi ska till badet och vilken buss vi isåfall ska ta. känns jobbigt, kanske tillräckligt jobbigt för att stanna hemma..?
lutar väldigt starkt åt en hemmadag..
men det har jag inte tid att tänka på nu, matteboken ska inte förbli orörd.
vi hörs imorgon!



sitter i min morgonrock och ser ut som ett emo, härligt!
jag fryser också väldigt mycket och det känns som jag somnar vilken sekund som helst, awsome känsla alltså.

sammys äventyr

yes, jag sitter i sängen min med allt fika jag hade med mig idag och kikar på film. om ni läste rubriken så förstår ni nog vilken film jag kollar på. om inte så kan jag meddela att filmen heter sammys äventyr, mysigt! jag är så galet jävla trött, skriver mer senare!

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


i think that you are lovely

faaaaaaan vad jag är bra! ni inser inte hur bra jag har jobbat idag, jag har nästan gjort allt jag ska innan provet. nu ska jag bara försöka förstå någonting utav allt jag har gått igenom idag, men det är en annan femma!
nu ska jag snart sova, ska bara belöna mig själv med en mmuffins först. jag ska nog också packa lite saker tills imorrn.
ska jag berätta något mer som ni absolut inte bryr er om när jag ändå håller på..?
nej, jag har nog inget mer på hjärtat. eller jag kan ju berätta att jag ska ladda min mobil med lite cash (haha, jag ver tvungen att besöka google translate för att ta reda på hur det stavades..) så jag kan hänga på facebook om det blir tråkigt vid sjön imorgon. jag gör det självklart för bloggens skull också, allt för att ni ska vara nöjda.
nu vankas det fika i köket, tror jag tar och rullar ut dit för att sedan gå och lägga mig.



bild från i lördags på någon trött random människa, tyckte att bilden visade ganska bra hur jag känner mig just nu.
helt slut!

eres mi todo

utvecklingssamtalet gick galant, hade ett trevligt samtal med martin innan också. glädjande! som 'beröm' för att jag fick så fina vitsord av mina lärare drog vi på max och käkade middag, oerhört glamoröst!
när vi kom hem bakade jag muffins tills imorrn, dom står nu i ugnen och gräddas för fullt.
när jag suttit klart vid datan (om man ens kan göra det..?) ska jag jobba matte med pappsen min, roligare avslut på en tisdagskväll kunde man ju haft. men klaga ska jag inte göra, imorrn blir det ju en lektionsfri dag! åh, vad lycklig jag är!
nu verkar det vara klart i ugnen, eller på lukten verkar det ha varit klart ett tag.. hej brända muffins liksom!

detta fält måste fyllas i

jag är nu hemma från skolan, har haft en bra dag. började med idrott, volleyboll. yeey, det äger ju jag på..! men det var roligt ändå, sen hade vi no. lika tråkigt som vanligt, sen matte. poletten föll verkligen ner, jag fattar nu vad vi jobbar med. kanske på tiden det med tanke på att vi har varit på detta kapitel i ett antal veckor och har prov på fredag. gött. sen lunch, svenska och engelska. vi slutade halv tre, jag tog bussen hem och landade i köket där jag nu sitter och skriver. ska väl snart tvinga ihop mig med matteboken, men först blir det att hitta någonting att äta. det blir nog inget bekymmer.
klockan fem idag har jag utvecklingssamtal, det ser jag verkligen inte fram emot kan jag meddela. något jag ser fram emot däremot är morgondagen, blev inte att fota i gb. jag ska istället gå ner till badhusparken och hänga f1 där, awesome!
okej, nu måste jag verkligen ta tag i pluggeriet. hörs ikväll typ!




5e bilden: En gammal bild på dig själv.



förklaring till varför jag täckt över mina armveck, jag hade riktigt mycket eksem.

den kluvna känslan har hängt på ett tag nu, det här är förhoppningsvis slutet

jag höll mitt löfte. stannade vid datorn hela kvällen. i och med det så har jag också haft en hel del tid att tänka också, inte bra. för att jag inte ska bli ännu deppigare så kryper jag nog ner i sängen snart, måste försöka somna fort innan tankarna gör det omöjligt. men jag måste också tänka över.. allt typ. jag måste tänka på vad jag vill och vad jag inte vill, när jag vet det vet jag också vad jag ska göra. att säga att jag är kluven är en underdrift, jag känner så mycket mer. jag känner mig som den absolut lyckligaste människan i världen, men samtidigt vet jag att jag inte är värd det här. känns förjävligt rent ut sagt.

faaaaaaaan, nu blev det så som det inte skulle bli. ska inte använda bloggen som någon jävla psykolog eller nåt sånt. nu blir det sängen för mig!

it's a beautiful day

har haft en rätt bra dag tror jag, har dock varit oerhört trött i stort sett hela dagen. skolan sög, när vi slutat åkte jag på röda korset med martina. haha coola brudar, det sög verkligen där så vi stack till statiol och hänge fett med elin. sen kom felicia och vi gick upp till kyrkan där vi fikade och målade våra smyckeshänder. jag var nära sömnen flera gånger. nu när jag väl är hemma så kan jag inte sova. för det första måste jag plugga och för det andra så måste jag byta lakan och allt i min säng, mys.
för att lätta upp stämningen (och göra er lite avundsjuka..) så kan jag berätta att reklamfilmen som jag, lisa och felicia gjorde gick hem hos läraren och vi belönades med ett mvg! känns otroligt skönt!
när jag ändå skriver om skolan så kan jag berätta en till sak som ni antagligen inte alls bryr er om, på onsdag har vi friluftsdag och jag ska till gb och fota de som hoppar. problemet är bara att jag verkligen inte vill det, jag går mycket hellre ner till badhusparken och drygar på! lite surt också när jag har lämnat in lappen och ingen återvändo finns.
men nu ska jag sluta tråka ut er med onödig text!
tänkte skriva att jag skulle jobba matte, men då skulle jag ljuga.
så nu talar jag sanning istället och skriver som det är, nu tänker jag hänga vid facebook och lyssna på musik ända tills jag ska gå och lägga mig. illa.




fräsch bild.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


kör på mittbena idag, ser stört ut.


i love you more than i did before

har haft en riktigt bra dag idag! jag och yousif kollade klart på creep, som vi började kolla på igår. herregud säger jag bara, vilken jävla sjuk film alltså! sjuk men bra! det blir ju inte direkt bättre heller när sällskapet skrämmer livet ur en på kuppen. men bortsett från det så var dagen bra.
nu ikväll har jag typ bara hängt framför datorn och haft dåligt samvete för att jag verkligen inte har pluggat nånting! illa.
imorgon är det skola också, vill inte riktigt tänka på det än.
men nu ska jag kila ut i vardagsrummet för att kika på tv och sörja att inte solsidan går längre.
vi hörs imorrn!



haha, vilken söt gammal bild jag hittade!

jobbigt läge..

jo, det kan man verkligen kalla det.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

känns fel att lägga upp bilder på mamma, pappa eller alfred så jag kör på en bild på mig själv istället.
e g o g i r l !



270311

ojojoj, så trött jag är! har sovit ungefär fem-sex timmar inatt, vilket är på tok för lite för mig. jag har slaggat hos martina inatt, eller vi sov ju inte så mycket men ni fattar. okej, det där lät fel med att vi inte sov så mycket, men för att klargöra så kollade vi på film och pratade. vi deltog också i earth hour genom att släcka allt och tända massa ljus, det var mysigt!
efter att vi hade pratat i tusen år kikade vi somsagt på film, fjorton suger. båda två somnade i soffan innan filmen slutat så där låg vi och sov till klockan nio eller något sådant i morse. då kollade vi klart på filmen, sen kollade vi på sammys äventyr också. filmen var antagligen inte så rolig för båda två slocknade.
nu sitter jag och väntar finbesök, yousif kommer hit någon gång under dagen. men först måste jag pallra mig in i duschen. jag ser verkligen ut som ett vrak, hemskt!

juste, jag har ju inte berättat om min gårdag på skidstadion. kan ju göra det nu i brist på saker att skriva. jag och martina kom dit lite innan tio, då stack vi ut och fotade som galningar när ungdomarna körde stafett. det var fruktansvärt kallt om fingrarna men vi höll ut. när den tävlingen var klar åkte vi på max och svullade på, gott!
sen åkte vi tillbaka och fotade seniorerna, sammanlagt blev det runt 1500 bilder haha!
efter det drog vi hem till mig och kikade på film, sen kom yousif och ahmed också hit. då kollade vi på mer film.
sen drog dom hem och jag och martina åkte till hon.
ja, det var väl min helg det. ska inte skriva mer nu för ingen kommer orka läsa,
hörs sen!

http://bitchbooi.com/2011/march/utkast-mars-26-2011.html

yeey, jag är med och kämpar om att bli veckans blogg hos bitchbooi. eftersom att ni är så underbart söta alla mina bloggläsare så tycker jag att ni kan klicka er in och rösta på mig HÄR HÄR HÄR HÄR. det skulle göra mig evigt tacksam!

2a bilden: En bild på dig själv som liten


260311

wohoo, klockan är bara lite över nio på en lördagsmorgon och jag är vaken. yeeey! en sak som bevisar att detta är alltför tidigt att vara vaken är att det bara är en som är inne på msn, fast han räknas inte eftersom han bor i mexiko.
nu har jag precis duschat så jag ska väl snart slänga på mig lite kläder, typ underställ.
känns som att denna dag kommer bli bra, solen skiner nämligen! inte för att det är någon befkräftelse för att det kommer vara så hela dagen, om fem minuter lär det ju vara grått och snöstorm.
men nu ska vi snart åka och hämta martina, måste packa väskan innan också!
vi hörs senare idag!



awesome bild!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.






yeey, sociala moa!

alexis weak

okej, jag är helt fast! hans musik är så galet beroendeframkallande. förut var jag helt allergisk mot hans låtar och så, men tänk vad det kan ändras fort. ja, det var väl det jag skulle berätta. jag tycker också att ni ska checka in hans musik genom att klicka på bilden så ni kommer till min alexisweak playlist på spotify, ni kommer fastna direkt!



allting var så enkelt då

skoldagen var somsagt väldigt seg, orkar inte skriva om det. drog på stan med mamma sen, det sög så vi åkte hem efter typ tjugo minuter.
här hemma har vi spelat yatzy, käkat knäckebröd, skrattat så att tårarna sprutit. jag gillar min mamma, hon är grym!
snart kommer alfred och pappa hem och med sig har dom mat, kebab för min del! åh, så gott!
kvällen kommer spenderas hemma, ska ladda upp inför morgondagen som jag kommer spendera på skidstadion tillsammans med martina och våra kameror. blir eventuellt middag med allt skidskyttefolk på kvällen också, tveksamt om jag orkar. sen är det ju earth hour också, mysigt!
nu ska jag ladda upp inför maten som förhoppningsvis kommer snart, har liksom ingenting att skriva om så jag skiter i det nu. pusss!

min blogg suger, försöker göra den en aning bättre genom att följa denna lista

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv som liten
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En till bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


gangsta

efter en dryg skoldag drar jag på stan och hänger phett med mamma, hörs!

my monkeyman

herregud, min dag har varit helt jävla bäst! vaknade halv tio och drog till skolan en timma senare. hade idrott, chill med bara nio pers där. sedan lunch, fick äta själv eftersom jag var enda tjejen där och killarna segade sig. men som tur var kom petra och räddade mig från ensamheten efter ett tag.
sedan hade vi svenska med en wierd vikare vid namn virpi. fick då också helt spontant besök av min ängel, mycket trevligt! han räddade min rast på fyrtio jävla minuter innan spanskan som han också räddade. den lektionen är lätt den roligaste spanskalektionen i mitt liv, även där var jag enda tjejen förutom kajsa. haha, airefik!
sedan hängde jag en stund på skolan med yousif och ahmed, sen tog jag bussen ner på stan för att kika på fotboll i ungefär fem minuter med martina, åkte sedan hem till mig och åt. en efterlängtad måltid kan jag meddela!
hängde här ett tag och bakade chokladmuffins, såklart? sen gick vi ner till öphallen för att kika på ännu mer fotboll, den här gången var det yousif och hans lag som spelade. helt grym match med otroligt mycket skratt! kommer antagligen att ha en rejäl träningvärk i magen imorgon, grymt värt alltså!
när matchen var slut kom mamma och hämtade mig, trevligt.
kom hem för typ tjugo minuter sedan, ska slänga fram lite kläder tills imorrn. sedan blir det sängen!
är så galet trött, för höras imorgon!
herregud, imorgon är det fredag.. galet vad tiden går fort, eller hur martina?
jag är helt borta, om jag ska vara ärlig så har jag varit det hela kvällen, så jag får skriva mer imorrn!




ge mig sommar typ nuu!

never say never

jag är hemkommen från bion för nån halvtimma sen. vet inte vad jag ska säga om filmen riktigt, känns som att den var helt jävla awesome men ändå inte haha. klurigt.
jag är nu galet jävla trött, tror att jag tar och förflyttar mig till sängen med datorn. låter mysigt, kunde ju haft bättre sällskap men datorn får duga just nu.
i brist på annat att skriva så kan jag berätta om min dag. skolan var dryg och behöver inte nämnas, drog på stan och mötte martina efter jag slutat ungefär femtio minuter innan beräknad tid. hängde på metropolen och blev ihjälskrämd av en äckelgubbe som inte kunde sluta glo. sedan åkte vi hem till martina och lagade mat, gick ner till öphallen för hon hade träning och jag träffade min ängel, även kallad yousif. vi hängde med hans lag ett tag innan vi gick hem till mig och fortsatte hänga f1 här. sen då?
jo, han åkte hem, jag åkte på stan med lisa. vi gick på bio, vi åkte hem. jag är trött och vill sova, men tror jag slår på en film istället.
kommer antagligen inte blogga imorrn innan skolan och efter den ska jag vara med martina så det kanske blir klent med update imorgon. det får ni stå ut med.




ja, såhär pepp var jag på att vara med på kort idag. härligt!

you're like a drug to me, my little fjortisbooi

har haft en dålig skoldag men en grym eftermiddag. grymmare blir den, snart åker jag och lisa ner på stan för att kika på bio. never say never ska vi se, awesome! okej, jag är inte alls pepp på det nu. men jag kan nästan lova att jag kommer gråta floder när stunden väl är inne.
jag har verkligen inte tid att skriva nu, hörs kanske ikväll eller imorgon!




lilla lady

konstig dag, jag har känt de flesta känslorna som finns. just nu känns allt bra, även fast jag nästan inte gjort något skolarbete alls idag. allt jag har gjort är att jag ritat blommor på spanskapappret, härligt!
morgondagen tror jag kommer bli grym. först skola, det kan nog bli helt okej ändå. ska ju spela upp reklamfilmen och våra bloopers, pinsamt! men efter skolan ska jag hänga med martina, väldigt nödvändigt kan jag meddela! sen ska jag vara med yousif och halv nio blir det bio för fulla rullar! never say never ska jag och lisa gå och se, kommer bli awesome!
och på torsdag har vi såklart sovmorgon, härligare alltså!
men humöret på topp ska jag knalla in i min wåkinklåset (garderob) och välja kläder till morgondagen, typ dagens svåraste stund. kommer sluta med att jag bara får slänga på mig några skabbiga kläder på morgonen för att hinna till skolan i tid. illa.
har inte något mer att tillägga, hörs imorgon!




herregud så jag bjuder på mig själv!

eg0

- vad gör du?
- tänker på dig såklart, dudå?
- samma

egotrippad? ohyess..


martina, det här är illa!




förlåt martina, men jag känner mig tvingad att lägga upp denna bild som jag fann i den såkallade "fjortis-mappen".
till vårat försvar, bilden är gammal och vi var inte hundra procent seriösa!
haha, men lite söta var vi väl..?

du kom som en ängel från ovan

kul, tittade nyss ut genom fönstret och tappade livslusten på direkten. ute vräker snön ner, snacka snabb omväxlande! när jag gick från bussen sken solen och jag tänkte att när jag kom hem skulle jag byta till min vårjacka, ta med mig skateboarden ut och glida runt lite. den tanken känns väldigt avlägsen nu när det är nästintill snöstorm ute.
nu när jag ändå sitter och skriver kan jag berätta om min dag. vaknade somsagt lite väl sent men jag hann med bussen och kom till skolan i god tid. väl där på skolan knåpade vi vidare på vårt hus. fick finbesök också, yousif kom och gjorde mitt liv värt att leva igen. efter lunchen gjorde vi klart vårt hus, sen satt vi bara och väntade på att alla andra skulle bli klara. jag somnade nästan av uttråkhet så jag gick hem. när jag kom hem var jag hungrig så jag slängde ihop lite makaroner och korv haha, har också laddat ner hip hip hora. blev galet sugen på att se den igen när jag hade kollat på älska mig igår, så jag lär väl avsluta kvällen med det eller nåt.
jag har inte kommit någon vart i pluggandet, damn. ingenting att skriva har jag heller.
nä, jag orkar inte det här längre. går och lägger mig i sängen och kollar på film, det är inte bra att plugga när man är förkyld heller!

-peace out, hoppas du har det bättre än mig.




då; sju år och helt oskyldig liten flicka.
nu; femton år och en hemsk människa.
vart tog den där flickan på bilden vägen? ingen aning, allt jag vet är att hon inte finns kvar.


innan denna dags slut ska jag ha

- läst om franska revolutionen och påbörjat arbetet om det.
- kikat på min spanska läxa, hade helt glömt bort den.
- jobba järnet i matteboken.
- skrivit klart reklam analysen som ska vara inne imorgon, lite sent ute!
- hunnit sitta vid msn, ett måste!

ja som ni ser, det är rätt mycket plugg för mig idag. bäst att jag säätter igång med detsamma.
hörs!


ingen du, ingen jag.

började dagen med att försova mig, smart moa! sen stod jag och sminkade mig i en kvart, det var dessutom bara bortkastad tid eftersom det inte ens blev bra! ja, den här dagen kan inte annat än suga. snart drar jag till skolan också, bussen går 35 för er som ville veta. på skolan ska vi bygga klart vårt hus och så, trevligt. ojdå, hostade precis upp min frukost som bestod av en halv smörgås, mys! jag är ju också väldigt mysig som skriver om det. men nu ska jag ta mig i kragen och hitta mina nycklar, busskortet, borsta tänderna och sånt. jag skriver väl antagligen när jag kommer hem från skolan så vi hörs väl då, ha en bra dag söta bloggläsare!

...

den här kvällen spenderas i sängen med datorn, mobilen, pappersnäsdukar och flera liter tårar. jag har just kommit på hur hemsk jag är som person, till och med fått det bekräftat av andra. det var kanske det som behövdes, även fast det är jobbigt. orkar inte blogga mer nu, vi får höras imorgon antagligen!


tjugoförsta mars tvåtusenelva

har precis ätit bludpudding, haha jag fick bestämma mat idag. det var inte gott.
annars så har dagen varit bra, dock förfärligt svull men det behöver jag inte gå in närmare på. vi har somsagt elevens val på skolan, jag har no och vi ska bygga kartonghus med lampor och grejs. oerhört tråkigt! slutade klockan två, drog på stan. var själv där i en evighet i väntan på martina, d r y g t ! åkte på kyrkan sen och gjorde smyckeshänder, dom kommer bli galet fula! jag och lisa åkte hem till mig efter ett tag, fixade bloopersfilmen till reklamfilmen. åh, det kommer bli så sjukt pinsamt att visa upp den inför klassen! kommer skämmas ihjäl..
nu ska jag gå och ta fram kläder till morgondagen sen hoppa ner i sängen och kolla på 'älska mig', alla säger att det är en underbar film och jag kommer med största sannolikhet att gråta floder.
imorrn blir det nog bara en pluggdag efter skolan, så går det när man inte är effektiv på lektionerna. illa.
aja, men vi hörs imorrn!



.


det är våra brister som gör oss till människor

har haft en riktig tv kväll. först solsidan, sen time out och nu flickan som lekte med elden. imorrn på skolan har vi elevens val, jag har no och ingen koll på vad jag ska ha på mig. hej i-landsproblem liksom! nejdå, men jag orkar inte lösa det problemet ikväll. får bli som det blir imorrn. nu ska jag krypa ner i sängen och kolla klart på denna fruktansvärda film, tänkte också göra nått inlägg som ploppar upp här imorrn. får se om jag orkar med det, men hur som haver så hörs vi imorrn!
-sleep well my little friends.

hahahahahahahha

åh, det här var grymt roligt! ingen annan tycker säkert det men det var det, jag lovar!
jag har ju t9 på mobilen och när man ska skriva 'finast' så blir det 'einar' innan man trycker sista bokstaven, hahah! liksom fatta fail om man skulle missa sista och det blir såhär:

- hej
- hejhej
- vad gör du?
- inte mycket, dudå einar?

hahahahahahaha, åh! jag älskar min humor. erkänn att det var roligt?

vous êtes merveilleux mon ange

har haft en underbar dag, livet leker verkligen! sitter nu och chillar framför datorn och känner mig äckligt mätt, det är pappas goda wook mat som är tjuven i dramat denna gång!
nu tänkte jag ta mig i kragen och börja plugga matte, eller näe.. jag orkar inte! får väl skjuta upp det som vanligt och ta smällen sen. ja, det låter bra.
nu blev jag oerhört rastlös, kanske ska ta och baka någonting? så får det bli! sen ska jag ha nedräkning till klockan åtta, solsidan! kommer bli awesome som vanligt!


en vecka, baby.

ojojoj, klockan är bara elva och jag har redan varit utomhus! typ rekord för mig. jag har suttit ute på våran baksida och stekt på i ungefär en timma. roligt. dock så verkar inte solens strålar gjort mig brunare, bara väldigt mycket fräknigare. inte lika roligt. snart ska jag hoppa in i duschen tror jag, sen ska jag hoppa i mina mjukiskläder. jag orkar inte jeans idag, för det första så är det söndag och för det andra så är jag nästan sjuk. så mjukiskläder blir bra. sen ska jag väl äta lunch, korv som vanligt. efter det kommer yousif hit. och ikväll blir det att kika på solsidan. känns som att detta blir en bra dag. men nu ska jag pallra mig till duschen, hörs sen!

jag fastnar inte på bild idag, bjuder istället på en oerhört vacker *host* bild från i tisdags.



jag har sagt det förut och säger det igen bara för att förtydliga det, vi var noll seriösa med sminkningen!

je t'aime

har haft en bra dag, nu äntligen är reklmanfilmen klar! åh, det känns så underbart skönt! har precis ätit en grymt god middag och snart ska jag kolla på film med min grymma familj. tusen gånger starkare tror jag vi ska se, pepp!
har noll idé på vad jag ska skriva, känns lite meningslöst.. okej, jag skiter i det här och skriver senare!


nittonde mars tvåtusenelva

skulle egentligen åkt till storulvån och stekt på idag, men ingen i min familj är frisk så vi stannar hemma. så dagen kommer spenderas med lisa och felicia, vi ska filma om reklamen.
nu har jag inte alls mycket att säga, får höras sen helt enkelt!


svar på frågestunden

Hur gammal är du?
jag är femton år.

saknar du någon pojkvän du haft? <3
ja, eller inte saknat som pojkvän utan som kompis.

det bästa du veT?:D
är att hänga med folk som jag gillar.

går du i någon sport? :)
nope, men jag och martina ska börja i yoga.. om det ens räknas som sport haha?

vad har du för sexuell läggning?
jag gillar killar haha.

vad är det bästa med att blogga? Motivera.
vad är det sämsta med att blogga? Motivera.
det bästa är att kunna skriva ut precis det man känner och att kunna skriva av sig.
det sämsta är väl att jag kan känna press att jag måste uppdatera mycket och så, det går ibland före skolarbeten.

- varför bloggar du?
- vad är du rädd för?
- har du/har du haft, någon pojkvän?
- favorit färg?
- hur lång är du?
- vad har du för ögonfärg?
- exakt vad tittar du allraförst på när du ser en söt person? (vad får den att bli så söt)
-vet inte riktigt, det är väl rätt kul antar jag haha.
-höjder och stora hundar!
-ja, jag har en pojkvän. *ler*
-jag är tråkig och har svart, vitt och grått som favoritfärg haha.
-tror att jag är omkring hundrasextiotre centimeter.
-mina ögonskiftar mellan blått, grått och grönt.
-jag tittar inte på något speciellt, det är nog helhetsintrycket.

vad är ditt favoritplagg just nu?
-jag hoppas verkligen på rätt svar nu moa..-
jag ska göra dig glad nu martina, klart att min apsnygga mössa från jc är mitt favoritplagg!

Vart bor du?
jag bor i östersund.

jag såg att du hade skrivit om att du hade legat på sjukhus.. varför då? :)
ojdå, jag fick det visst att låta allvarligare än vad det var. jag låg aldrig på sjukhus, jag vara bara där väldigt ofta.. det hela började med att jag fick en 'knöl' lite ovanför nyckelbenet i november 2009 och i juni 2010 hade den växt och blivit rätt stor. jag och mamma åkte till hälsocentralen, dom skickade oss till sjukhuset på lungröntgen. ingen visste vad det var men efter ungefär tre besök på sjukan, lika många på hälsocentralen och två ultraljud visade det sig att bara vare en lymfkörtel som svällt upp pga den otroligt jobbiga förkylning jag hade under hela hösten och vintern 2009. så ja, det blev ett rätt lågnt svar haha.

hoppas ni är nöjda med svaren!


here it comes!

nu ligger det uppe på nätet, ni kommer tycka att det suger och att jag har världens sämsta humor.
tänkte ju länka det till facebook, men kom på ett smartare sätt. lägger alltså upp det på bloggen, tänkte liksom inte så långt förut. så gör er redo, här kommer det!




och nej, våra frisyrer är inte seriösa!

nej, musik! det går inte..! eller ska vi ha på den..?

väldigt dålig update idag, jag ber om ursäkt för det. började skolan klockan tio över åtta, hade då hemkunskap för första gången detta år! hade teori i nån timma, sen hade vi möte med elevensval grupperna. jag har no, kul att jag hamnade i en störd grupp..! sen hemkunskap igen, då kokade vi kräm och fikade. sedan hade vi so, satt bara och jobbade flitigt i något häfte!
sen lunch, hände inget speciellt då och sen hade vi matte och no. lika ointressant som vanligt. när vi slutat tog jag, lisa och felicia bussen till mig. vi skulle filma vår reklamfilm, det gick f1 bra men när jag ska redigera ihop den nu inser jag att den är galet suddig. en fet failstämpel på det! får ses imorrn igen och filma om!
resten av kvällen får väl spenderas med familjen eftersom det inte blev något besök på sensation, kommer antagligen slockna väldigt tidigt eftersom jag fortfarande inte mår bra.
haha, måste bara berätta en sak! jag kikade igenom alla våra tagningar till filmen, en är bara för skön! jag ska checka med lisa om det är okej att lägga upp den på facebook, om det är det så länkar jag.
nu ska jag kika på lite bilder, kan bjuda på en söt gruppbild från idag. höres!



s w e e t !


känner att min blogg verkligen suger nu men det får ni stå ut med.

lägger mig i sängen med en kopp te med massa honung, några paket med pappersnäsdukar får också följa med. ska kolla på 'det brinner' också, nostalgi på hög nivå!
hörs imorgon!

du är bäst nu men du var bättre förr

kul. martina har åkt hem. jag är förkyld. jag har ont i huvudet. jag har en massa plugg som måste göras. jag är galet opepp på allting. jag tycker att jag är tjock. jag har hemkunskap imorgon. jag har ont i magen.
ja som ni ser, livet är inte alltid på topp.
för att förstärka det ska jag gå och begrava mig i skolböcker, tvekis om jag överlever. ni lär ju märka hur det blir med den saken.

hänger f1 med martina


@ my room

martina har tattat min data så jag kan inte blogga, dumt!

sjuttonde mars tvåtusenelva

åh, jag rådiggar våran sovmorgon! vaknade klockan nio, låg kvar i sängen någon kvart. sedan har jag bara segat på, duschat, provat kläder, packat väskan, klätt på mig osv. jag börjar om ungefär fyrtio minuter och jag är klar, härligt! och pappa är ledig idag så han ger mig skjuts till skolan, det känns ännu härligare!
det här kommer bli en bra dag, jag känner det på mig.
eller, kanske inte. jag är täppt i näsan, måste alltså andas genom munnen vilket är oerhört frustrerande. jag har också otroligt ont i halsen, men bortsett från det så kommer det bli bra. vi har idrott första lektionen, tvekis om jag kan vara med. får ta och rådgöra med pappa om det.
om ni ville veta så fick jag värsta sommarfeelingen nu, skumt med tanke på all snö som fortfarande ligger och skräpar i våran stad. men solen skiner och det är plusgrader och... jag har ingenting mer att skriva.
efter skolan drar jag på staden och träffar martina, så vi får höras ikväll eller nåt sånt!

~ peace out.



don't know what to do

jag kan inte hålla det inom mig, men kan inte berätta det.
fml.

i'm so sick of this shit

mår inte alls bra! är förkyld, fryser, halsen skaver, huvudet dunkar och jag är galet trött. slår på en film i hopp om att det hjälper mig att friskna till. hörs!

you make me feel like i am living a teenage dream

i survived the day! vilken lycka.
förstår inte riktigt, men alla skoldagar blir bara segare och segare. åh, jag är så jävla less på skolan. tog därför inte med mig någon mapp hem idag, även fast jag antagligen borde tagit hem allihopa, så det blir en helt pluggfri dag. kan vara skönt! och påtal om skönt så kan jag meddela er att jag har sovmorgon imorgon. klockan tjugo i elva börjar jag, så kommer det också att vara varje torsdag ändå fram till sommarlovet! hur underbart?!
en sak som inte är så underbar är att när jag skulle gå till bussen efter skoldagens slut inte hittade mitt busskort, fanns inte mycket att göra. utan pengar och busskort gick jag hela vägen hem, ungefär tre kilometer! det var svettigt med dunjackan i solskenet och det var dessutom äckligt halt och var nära på att dra en vurpa ett antal gånger. men hem kom jag och när jag tog upp nycklarna ur jackfickan så hittade jag något, gissa vad? ja precis, där låg både mitt bankkort och busskort. ovärt!
nog skrivet om det, nu ska jag ta mig i kragen och göra en snabbstädning av mitt rum. det behövs kan jag säga. senare idag kommer yousif hit, mysigt!
okej, jag måste få något i magen innan jag städar. mat går alltid före! vet inte alls varför jag skrev det där, bara helt random liksom. åh, jag vet itne hur jag ska avsluta inlägget på ett normalt sätt..!
får dra till med ett simpelt 'hejdå', jag så får det bli.
-hejdå!

är ovanligt ful idag, får bli ett egobildlöst inlägg.

sextonde mars tvåtusenelva

rolig morgon, vaknade av att jag frös som en galning. hade också galet ont i halsen, nu mår jag bättre men smärtan finns ändå kvar. känner på mig att detta blir en otroligt seg skoldag, hörs sen om jag överlever!

vet inte varför, men meningen 'också står du där framme med din eire' kommer upp i tankarna när jag ser dessa bilder




fick ingen bild på felicia den linslusen, får nöja med en vacker bild på lisa och en vacker bild på mig. väldigt mogna tjejer som tar kort på varann när man äter.. yessir!

har provat på livet som skådespelerska för en dag

hoppas att in förstod att jag drev i förra inlägget, okej det var iallafall en som gick på det. dumma anonyma människa! orsaken till att jag köpte burkarna var att jag, lisa och felicia skulle göra en reklamfilm till svenskan. det gick ju som det gick, resultatet kommer antagligen inte att visas offentligt! hoppas inte det iallafall..
jag och lisa sminkade oss jättevackert till filmen så vi förväntar oss ett vg, så som vi slitit! har även tryckt i oss barnmat. det var inte gott kan jag meddela.
jag har faktiskt haft en fruktansfärt rolig dag, har inte skrattat såhär mycket på galet länge! ätit korv har vi också gjort, korvkalas @ moas place!
har en hel drös med bilder som jag vill visa, vissa av dom borde dock inte komma ut på internet. menmen, kan väl bjuda på några. ska kika igenom dom nu, hörs sen!
puss!


fjortis..? aa fast näe.


barnmatsdieten, soo moa style!

okej, det här funkar inte längre. äter alldeles för mycket mat och onyttigheter. pallrade mig iväg till ica direkt efter skolan och köpte tre burkar barnmat. kör på kissie-dieten nu, ska banne mig komma i form till sommaren! 
kommer vara stenhård på detta och ska inte äta något annat, får ta med en burk på skolan också då..
smakade nyss och kan verkligen rekomendera det!
 


sleep well my little fans

har absolut ingenting att skriva, kände bara för att uppdatera lite. klockan är alldeles för mycket, jag borde sova nu! ska gå upp om sju och en halvtimma, härligt! kvällen har gått till att sitta vid datan, sitta vid datan och sitta vid datan. effektiv kväll! har inte ens tagit fram kläder inför imorgon, illa...
om jag skulle skriva hur jag känner mig just nu skulle ni antagligen somna av uttråkhet, så jag skippar nog det. kan ju istället skriva att två ord som har flugit runt i mitt huvud under hela dagen är 'livet leker' och ja, det känns verkligen så! dock så kommer alla negativa tankar ju senare på kvällen det blir, men sen underbara känslan finns ändå kvar. någonstans därinne. tänkte att ni liksom ville veta det där.
en till sak som ni kanske ville veta, eller kanske inte, så har jag galet ont i magen! har haft det hela eftermiddagen, vet inte vad det är med mig.
men nu ska jag allt ta och sova. eller jag ska försöka att sova rättare sagt! fast jag tänkte göra något tidsinställt tills imorgon när jag är på skolan, bara för att liksom.
~sov sött!



fjortonde mars tvåtusenelva

dagen har varit bra men lite seg. började dagen bra genom att gå till bussen i strålande solsken med solglasögen på, härligare känsla alltså! började tjugo i nio med handledartid, gjorde väl inget speciellt. hade sedan engelska, jobbade i stort sätt ingenting. sedan hade vi so, kollade på en film och började på en till. har börjat med historia och revolutioner, känns som det kommer bli galet tråkigt! sedan var det dags för lunch, biff.. precis som jag!
efter en tråkig lunch hade vi no, kokade vatten sen slutade vi. kajsa var tydligen borta så vi slapp spanskan, slutade alltså tjugo över ett. drog på stan med lisa, satt och stekte på torget och hade allmänt trevlig. fick besök av martina, sen drog vi till kyrkan. var där till sex någonting, åkte hem och käkade lite. nu vet jag inte alls vad jag ska göra, borde plugga men det kan jag lika gärna göra imrogon!
tror jag kryper ner i sängen med någonting att äta och startar en mysig film. låter som en strålande idé, vi får höras sen!

yeey, moa goes em0!


hallå, jag har en frågestund!

.. som ni tydligen helt glömt bort med tanke på de få frågor som kommit in. så nu tycker jag ni klickar HÄR för att fråga nåt, do it!
förövrigt så kan jag berätta attjag nu sitter och äter frukost. eller äter vet jag inte om jag gör direkt, jag ska snart smuggla ner smörgåsen i soporna. nu vet ni!
snart drar jag till skolan, grejt. nu måste jag skynda mig!
pussssss!


22:48

buhuu, hann inte kolla på 'dumma mej'.. får ta det en annan dag. nu ska jag hoppa ner i sängen, läsa och ladda upp inför skolstarten imorgon. roligt inlägg, yessir!
drar till kyrkan efter skolan så det blir klent med update imorgon, hoppas ni har överseende med det. avslutar denna väldigt onödiga skrift med att hälsa alla godnatt.

- sweet dreams.♥

i just can't get you off my mind

trettonde mars tvåtusenelva,
yousif. ♥


lite rand0m saker

- jag har ett leende som går från ena örat till det andra, väldigt stort alltså.
- jag har ont i halsen.
- jag kom precis på att det är skola imorgon.
- jag har på mig mina nya strumpor, kan meddela att dom är väldigt välisolerade. det blir alltså oerhört varmt..
- jag och pappa har satt upp en stor bild utav en zebra på min vägg, det blev inte fint.
- jag vill ha scones när jag kollar på solsidan.
- jag skulle ladda ner 'spiderman' men hittade den inte på piratebay, jag laddade då ner 'dumma mej' istället. det blir nog en bra avslutning på detta sportlov.
- jag har inte åkt slalom sedan förra vintern.
- jag blev lite pepp på att börja skolan nu, galet..
- jag längtar tills imorgon.
- jag är inte singel längre.

detta fick följa med mig hem från sundsvall



löparbyxor, löparjacka och en ful röd/orange t-shirt som nästan inte syns på bilden. skulle egentligen bara köpt byxorna för 249 kr men då var det paket pris med det andra också för 499. det gick päronen mina loss på. allt från stadium!
och ignorera mina fötter!



2 par sportstrumpor (?) - 129 kr på stadium



gympaskor - 1599 kr på stadium



en pall som ska vara mitt sängbord ett tag framöver - 199 kr på ikea



magtröja (som verkligen har blåst upp på bilden, jag är inte så tjock som jag ser ut.) - 149 (?) kr på bikbok




två par glajjor 79 kr/styck. skulle egentligen bara köpt de svarta men så sa hon i kassan att det var två för 99, klart jag slog till! från bikbok.



helt klart gårdagens bästa köp, ett par höjmidjade jeansshorts. 250 kr på monki.

köpte en tavla på ikea också, den ska vi antagligen sätta upp ikväll så det blir en bild på den då.

"det är söndag idag.."

hola! hur mår ni? själv så mår jag bra, tackar som frågar. just nu sitter jag i min säng, lyssnar på musik, funderar på att äta något och byta om till myskläder. om ni undrade alltså..?
dagen har spenderats med 'y'. trevligt, as always! kom hem för någon halvtimma sedan, följde han till bussen. blev lite smått fail eftersom jag inte visste att det var söndag, men bussen kom ändå och allt är frid och fröjd.
nu låter det som det vankas mat i köket, så jag ska väl snart äta antar jag. annars kommer resten av dagen och kvällen gå till att sätta upp en tavla jag köpte igår och ta kort. sedan blir det ju självklart solsidan också!
men nu ska jag byta om och knalla ut i köket, höres sen!

skulle bjuda på en nytagen bild men alla försök blev lite "hej-jag-försöker-vara-sexig-när-jag-sitter-här-i-min-säng". jag skippade alltså bild i detta inlägg!

.

"the worlds end can not be today beacuse it's already tomorrow in australia."


eric saade till tyskland!

stek!

melodifestivalen ffs!

okej, middagen drog ut på tiden så hinner inte ta några kort ikväll. nu börjar ju melodifestivalen så klart jag måste kolla på det! inte för jag tycker det är så himla intressant men tradition för faen!
hähä, nu börjar det så jag slutar skriva. hörs senare!




jag ungefär just nu.

i'm home!

kom hem från sundsvall för ungefär en timma sedan, blev en lyckad dag med en hel del inköp! nu ska jag få i mig lite krubb, sedan visar jag bilder på det nyinköpta sakerna!

-peace out.


when you're happy you don't want to fell asleep cause the reality is better than your dreams.

ligger nu i sängen med ljuv musik i öronen och filosoferar lite, härlig kväll! sedan förra inlägget skrevs har jag haft det mysigt med familjen, okej jag hade astråkigt! vi kollade på tv och var allmänt osociala, först kikade vi på 'på spåret' och sedan 'skavlan'. hej vuxenpoäng liksom! känner mig som en 50+are efter denna kväll! efter tv-tittandet gick jag och lade mig, carolina gynnings bok 'ego woman' fick sällskapa mig. lade ifrån mig boken för ett bra tag sedan med avsikt att sova, det gick ju som det gick.. är inte alls trött! okej, jag måste verkligen försöka sova nu! jag ska gå upp halv sju (!!!) imorgon bitti för att klockan kvart i åtta drälla ut i bilen för en färd till sundsvall. åh, älskade ikea! ojdå, nu tappade jag sov-ämnet. godnatt lovers, sweet dreams!

designed and handmade by moa

kvällen har gått till att äta och fota. gjorde också ett armband innan maten, blev inte alls så vackert som jag hoppats på. det blev också lite för stort. men tog ändå kort på det och tänkte visa er, allt för er mina fans.




i jumping in front of a train for you guys

dagen blev inte som tänkt. martina är sjuk så jag har varit hemma hela dagen. bara satt min fot utanför dörren när jag letade efter alfred, som jag förövrigt inte hittade. han var spårlöst försvunnen. det visade sig sedan att han inte blivit kidnappad som jag trott utan har var helt enkelt på jobbet. simpelt.
så dagen har spenderats framför datorn, fan vilket roligt lov jag har! i r o n i ! har även fixat lite på bloggen, kom på att jag tycker att det är galet roligt. härligt!
har också kollat på skidskytte stafett, kul att sveriges herrar missade pallen med några sekunder och slutade på en kymig fjärdeplats. menmen, life goes on.
snart kommer pappa hem från sthlm också, ville åka och hämta han på flygplatsen men det skulle vi tydligen inte. det är konstigt, men jag älskar att vara på flygplatsen. det känns härligt att se alla bli så glada när de träffar sina nära och kära, haha nu kom känslosamma moa fram. nej men seriöst, jag älskar det!
nu ska jag tare piano, knåpa ihop något vackert smycke och ladda upp inför morgondagen, då blir det nämligen en heldag med shopping i sundsvall med min älskade familj. k ä r l e k t i l l d e m .

~ beaucoup d'amour, moa.♥


skänker en tanke till de drabbade..


!@?#,@!?@#,!@#,

ändrade planer, fml!

elfte(?) mars tvåtusenelva

godmorgon mina fans! okej, bloggläsare*. har nyss vaknat, jag har kommit in i en ond cirkel. jag har vaknat runt tio några dagar i rad nu, det känns som att det är lite för sent för min smak. dock är det nog bra för själen eller nåt sånt shit, men dagen blir på tok för kort! jag förstår inte detta, jag är otroligt svårväckt! har alltid varit och kommer kanske alltid att vara. okej, det hoppas jag verkligen inte på. jag har satt alarmet på mobilen klockan 8.42 samtliga mornar detta lov men inte har jag vaknat. vaknar inte heller när mamma ringer, menmen. life goes on!
dagen kommer bjuda på en massa skoj tror jag. först ska jag på marknad med martina, har ingen aning om vart när eller hur men det fixar sig nog. sedan ska vi ta oss i kragen och plugga, det är nästan olagligt på fredagar! men vad gör man inte för betygen sina?
snart ska jag nog pallra mig iväg till duschen för att fräscha till mig lite, men det kan vänta ett tag. är för trött för att gå upp än!
medans jag piggnar till kan jag ju berätta en lite konstig grej, när jag vaknade och skulle hämta datorn känner jag att jag har träningsvärk i axlarna (?!). har noll aning om vart det kan komma sig. fast det kan ju också vara att jag sovit på ett dåligt sätt så jag har ont efter det..? aja, det återstår att se!
okej, nu är jag redo för duschen. hörs sen!

.



picture from we♥it
editing by me

don't worry, be happy

jag spricker snart av lycka! seriöst, jag är så jävla galet glad! helt utan anledning! eller utan anledning är det ju inte, men inget speciellt har hänt. har väl bara insett att mitt liv äger, trots att jag inte är pinnsmal eller sjunger som en gud. det känns galet härligt! det beror nog till viss del på att jag har fått en ny favoritlåt, jag har lyssnat på den konstant i ungefär två timmar. ååh, jag får nästan rysningar varje gång jag hör den.. så underbar! nu undrar ni säklart vad det är för jäkla låt jag babblar om, det ska jag allt berätta nu.
DETTA ÄR DEN MEST ÄLSKVÄRDA LÅTEN JUST NU!
den är dock oerhört beroendeframkallande, men så galet jävla värt det!
och ja, jag vet att det är en cover. hoppas ni inte tror att jag är helt retard och tror att jag tror att det är hans låt för så är inte fallet. okej, det där blev konstigt men ni fattar nog ändå. nu ska jag förflytta mig till sängen, datorn får följa med såklart.
nu har jag ej något mer att dela med mig av, eller kan ju säga än en gång att jag är galet lycklig! kan ju också nämna att jag tycker det är rätt mysko det här med humörsvängningar..
men nu är jag gla' och det är så det ska va'




kool brud, kool bild. härligt med självförtroende, yeah!

hur kommer sig detta..?




hur kan man vara 'inte inloggad' och samtidigt skriva..?

jag pallade inte trycket..




den här underbart goda glassen fick följa med mig hem från affären, jag är svag. jag vet det.
men wtf, varför avstå från det man älskar? man lever bara en gång!

high on life

det blev pannakakor till middag, det var gott! våfflor åt vi också, dock åt inte jag någon. vet inte om ni visste detta men när jag äter våfflor så kittlar det väldigt obehagligt under min tunga. fattar inte riktigt varför, ibland när jag äter pannkakor blir det också så.. min kropp är konstig den..! haha, först nu när jag skrivit detta kommer jag på att ni antagligen inte alls bryr er om det kittlar under min tunga eller inte. knas! menmen, skrivet är skrivet.
snart ska jag hänga med min mamma när hon handlar, trevligt! okej, nu ljög jag. FUUUU!
har liksom inte så himla mycket mer att skriva nu, tänkte väl bara berätta det där om min tunga och att jag åker på affären snart. nu har jag gjort det och allt är frid och fröjd, jag lär ju skriva någon mer gång idag så vi hörs väl när vi hörs!

tionde mars tvåtusenelva

idag har jag varit duktig, hunnit med en massa saker!

- sovit till tio.
- tagit en varm och skön dusch, blev dock lite för lång..
- dammsugit mitt rum. helt frivilligt!
- förflyttat alla mina kläder som legat på golvet ett antal år (okej, det var nog en liten överdrift.. men några dagar har dom allt legat där!) till antingen tvättkorgen eller garderoben.
- lagat mat till mig själv, inte bara värmt på en pizza eller tinat upp rester. nej, jag kokade makaroner och stekte köttbullar. fan vad duktig jag är!
- ställde in min tallrik i diskmaskinen.
- jag har varit med 'y'.
- jag har varit ute och gått, förfrös dock mina tår på kuppen.

jag är duktig jag, fan vad jag är bra! nu kom mamma hem, ska tjata till mig pannkakor till middag!



dagens dilemma

åh, jag tog på mig mina favoritjeans. dom är mörkblåa och midjehöga, de var också nytvättade.. nytvättade jeans är lika med väldigt tajta och stela. fick kämpa en stund för att komma i dom, när jag väl lyckades kan jag inte böja på benen. fick kämpa med det också, men nu är allt frid och fröjd.
ojdå, slängde nyss en blick på klockan. börjar bli lite stressigt, har liksom inte ens börjat städa mitt rum.. osis.
hörs!



fjortisbild från igår,.haha hittade inget hårspänne, därav min hands placering..

you have a beatiful soul

god morgon! vaknade för en liten stund sen och nu hänger jag fett i sängen med min dator. lite ljuv musik dunkar också ur högtalarna. ska snart försöka pallra mig till duschen och sedan få på mig lite anständiga kläder, mitt rum ska också städas. det är riktigt äckligt här inne ska jag meddela! i eftermiddag får jag besök y, kommer nog bli trevligt! jag har nämligen gått och blivit lite sällskapssjuk, inte bra. blir rastlös på noll minuter, fml. nej, så får man inte skriva. jag gillar mitt liv.
nu har jag en liten fråga till er mina kära läsare, har ni helt glömt bort min frågestund? det har ju inte direkt rasat in med frågor, dock mer än jag förväntat mig så det är positivt. men liksom, något måste ni väl undra över? isåfall (och annars också) tycker jag att ni ska slänga in en fråga, det gör ni HÄR! alltså klicka på länken så kommer ni till inlägget.
annars då? jorå, livet rullar på trots magont. kan ju barätta att jag har helt totalt fallit pladask för ben&jerry's glass. tror nog att jag måste köpa mig en sådan att ha och mumsa på ikväll. det vore ju hyfsat lyx! och det är ju trots allt lov så då får man vara onyttig!
antar att ni inte orkar läsa mer så jag ska väl ta och hoppa in i duschen nurå, hörs!



my new hairstyle



- frisören plattade mitt hår så det ser helt skevt ut på bilden.
- mina ögon ser nästan svarta ut, läskigt!
- ja, jag har på mig min mjukiströja igen. jag bor bokstvligt talat i den varje kväll.
- det var bara halva huvudet som kom med på bilden, jag är medveten om det. jag var nämligen lite för lång för att hela facet skulle synas, känn på den ni!
- fick nyss panik över hur hårt kommer se ut när jag tvättat det och det lockar ihop sig, jag vågar nog inte veta svaret på den frågan.
- nu ska jag sova, godnatt!

stuck in the moment with you

okej, det här är katastrof. jag är seriös, mitt hår är kort! ni skulle säkert inte se skillnad (pappa gjorde inte det..) men för mig är det  k a t a s t r o f !
och det värsta är att frisören inte lyssnar på vad jag säger..! 

min och frisörens dialog;
- hur mycket vill du att jag ska klippa av?
- bara det slitna, så lite som möjligt.
- okej, kan jag ta två centimeter?
- visst, men helst inte mer än så.

sen står hon bara och klipper mer och mer, i en evighet. vilket nu resulterat i kort hår. okej, det låter typ som att jag har hår som går till öronen men så är inte fallet. som tur är!
åh, jag som hade sparat ut till rätt långt hår.. nu känns det inte alls bra längre. menmen, det växer väl ut snart igen hoppas jag..
iallafall, efter besöket hos frisören åkte jag och mamma och hämtade alfred på skidstadion. sedan åkte vi till fordhallen och pratade en stund, sen åkte jag och mamma och köpte mat på reveljen. åh, kebab i mitt hjärta säger jag bara!
kvällen ska gå till att plugga matte med pappa, roligt..
ska också försöka att gå och lägga mig tidigt, man blir trött av att inte göra någonting. ungefär hela min dag har gått till att sitta vid datorn och ha dåligt samvete över skolarbetet som förblir ogjort. men jag har haft en anledning till mitt stillasittande, haft otroligt ont i magen hela dagen..
okej, nu måste jag kila ut i matrummet med matteboken så jag inte fastnar framför datorn.

~peace out!

angus, thongs and perfect snogging, filmen som är en räddare i nöden.

med kvinnliga smärtor går jag och lägger mig i sängen och kollar på film, hörs!

.


you have the world in your hands

första tanken när jag vaknade imorse var att jag skulle hämta en pistol och skjuta mig. seriöst, hur sjukt är inte det? nu har jag slagit bort den tanken, men humöret är inte på topp direkt. roligt att allt jag skriver om på bloggen är, förutom min nya fina mössa, att jag är på dåligt humör och så. men that's life, jag är inte glad hela tiden och då skriver jag heller inte att jag är det.
gårdagen spenderades som sagt med martina, vi var på stan, åkte ut till maxi, tillbaka till stan och åkte sedan hem till mig. väl hemma hos mig käkade vi lite, jag packade och kom på att mitt liv sög. sedan drog vi till martina och hängde där! jag skulle slaggat där men martina blev sjuk så jag åkte hem.
vad som står på schemat denna dag är att först plugga, sedan blir det kanske en sväng ut till jämtkraft arena för att kika på fotboll. jag ska även klippa mig idag, tråkigt!
jag börjar nog med pluggandet nu, det kan verkligen behövas..!



dagens köp- en underbar mössa!

okej, köpte den bara för att den var billig och förfärligt ful! rea på jc, stod att den kostade 19 riksdaler. vilket kap liksom! fick dock betala 29, menmen. galet värt det ändå! kommer aldrig använda den, men kan vara kul att ha ändå.

jag vet inte riktigt om jag ska våga lägga ut bilder på den, ni kommer bli galet avundsjuka!..

äsch, ni får tåla att jag gjorde ett askalas köp idag. glädjs för mig.




jag fattar om min statistik sjunker till botten efter jag publicerat dessa bilder, vet att det bara beror på avundsjuka. men deppa inte sönder, det finns nog några exemplar kvar av dessa vackra mössor så det är bara att springa och köpa!

okej, asså jag hoppas att ni förstår att jag inte tycker att den fin och att jag bara driver när jag skriver vilket kap det är och så. och förlåt till er som har en sån här mössa seriöst, ta inte illa upp. jag säger bara min åsikt. 

åttonde mars tvåtusenelva



hahah, mobba inte bilden! jag sitter nu på golvet och borstar tänderna, normal tjej..? halv ett går bilen mot staden, åh så pepp jag är! tror dock att jag kommer fyrsa ihjäl. trasorna jag har på mig är leggings (?), jeansshorts, linne, t-shirt och underkläder. till det blir det mina vita converse och min nya blåa vårjacka. ja, jag helt klart att frysa. menmen, det är vår och då klär jag mig så också!
uppdateringen idag kanske inte blir den bästa, okej då är det som vanligt tänker nog ni nu, men något mer inlägg kanske jag slänger upp under dagen.

btw, idag är det sjutton veckor kvar till storsjöcupen startar! g a l e t !

you wouldn't do the same

idag är det internationella kvinnodagen och fettisdagen, awesome! ska dock inte äta någon semla, men jag lever vidare. dagen till ära åker jag ner på stan med martina, vi tänkte ju steka men vädret ser inte lovande ut. men en liten fågel viskade i mitt öra att man kan köpa billg glass på maxi, det skulle alltså vara roligt att ta en tripp dit också. får se vad dagen bjuder på!
nu ska jag slänga på mig lite kläder och få något i magen så jag inte svälter, vore ju oturligt. men nu ska jag inte plåga er mer med konstig skrift, hörs lite senare!





bild från i somras då jag hängde på sjukhuset var och varannan dag.

detta ska föreställa en rubrik

sitter och kikar på ullared, det var bättre förr! menmen, rätt bra ändå. dagen har gått till att ha tråkigt. vid elva tiden gick jag och mamma till ica och småhandlade lite. när vi kom hem kikade vi på film och åt glass. jag har verkligen fått en ny favoritglass! sandwich, släng dig i väggen! nu är det ben&jerry' chocolate fudge brownie som gäller! iallafall, filmen vi kollade på hette så mycket som letters to juliet. mysigare film! sedan kollade vi även på camp rock, bra men uttjatad film. åkt bil har vi också gjort idag, personligen tycker jag att vår gamla är såå mycket bättre! men jag känner på mig att min röst inte gör sig så hörd i denna diskution.
morgondagen ska spenderas med martina, steka på torget står på schemat! sedan blir det även slagg hos någon, jag känner mig hyfsat sugen på att dygna. känns som att det var ett tag sedan sist, får ta och höra med vännen min om det.
men nu ska jag nog kila ut i köket och hämta någon smörgås och kanske lite glass, mumma!



hyfsat cool bild, shoppar loss på kronans droghandel!

sjunde mars tvåtusenelva

är på världens sämsta humör! åh, mitt lov kommer vara det sämsta som någonsin skådats! allt jag har inplanerat är att cutta av en del av mitt hår på onsdag och en massa matematik pluggande. kul att ingen vill vara med mig heller, mobbadtjej.com!
jag tänkte steka pannkakor nu så jag kunde göra klippannkaka till lunch, och så har vi inget mjöl! eller mjöl hade vi i massor, men inte ett enda jävla paket med lagomt mycket vetemjöl. vad gör dinkelmjöl, grahamsmjöl och vetemjöl special för nytta egentligen, de duger ju inte ens till pannkakor! det var den andra saken som förstörde dagen!
den första saken kan jag ju också berätta om nu när jag har ett litet depp-tema i inlägget. det var så här;
jag hade världens underbaraste dröm och när jag vaknar och insér att det bara var en dröm kunde inte tårarna hållas inne.. och nu har jag glömt vad jag drömde om! åååååh!
menmen, nu ska jag och mamma knalla iväg till ica och köpa mjöl. vi ska också köpa ben&jerry, sen ska vi kolla på film och gråta floder. det är bra att ha en mamma som alltid ställer upp!

*


en tankeställare.

" i det universum vi känner till - är jorden den enda plats där liv existerar. det finns ingen reservplanet. "


gör mig inte till en i mängden, jag vill vara speciell.

har inte orkat blogga något idag, inte haft någonting att skriva om. vaknade runt åtta (!!) och kollade på vasaloppet (!!). dock somnade jag i fåtöljen så det var alltså inte så himla intressant. sen har jag varit med "y", myys! resten av dagen kommer antagligen spenderas i sängen framför någon bra film, jag utnyttjar mitt slapplov på bästa sätt!
morgondagen kommer nog inte bjuda på mycket, ska åka bil. pappa och alfred var och kollade på bil igår bara för att, det är typ deras största hobby. och dom skulle inte bli intresserade av någon, men jag visste hela tiden att det aldrig skulle funka. jag hade rätt, när dom kommer hem har dom tydligen hittat den såkallade 'drömbilen' så imorgon ska vi ut och provåka den. rolig dag!
nu ska jag sjunka ner i sängen och slå på någon häftig film och bara njuta!





åh, galet sjuka minnen!

femte mars tvåtusenelva.

hola, min data håller på att dö. dampar hela tiden, antar att den blivit smittad av min cp-mobil. så nu hänger jag i vardagsrummet med alfreds otroligt snygga dator i knät, ååh jag vill också ha en sån här! får tjata lite på mamma och pappa..
förövrigt så har det alltså inte varit en bra dag, var på stan en sväng med mamma. hittade ingenting så det höjde ju inte direkt mitt humör till en högre nivå. snart tror jag att jag ska baka någonting, som jag gör typ varje dag. men jag känner på mig att jag inte kommer orka förflytta mig från min sköna sittplats i soffan till köket. jag är så fruktansfärt trött i hela kroppen, gårdagen satte sina spår. menmen, hörs senare för ännu en lägesrapport!

denna dag kan gå och hänga sig!

kunde haft en bättre dag. är på allmänt dåligt humör och inte blir det bättre av att hela kalendern på mobilen har försvunnit. fml! seriöst, jag har skrivit på nästan varje dag ända sedan september förra året. nu är allt borta, helt utan anledning. nu ska jag tvinga mamma till ica för att köpa en ben&jerry till mig, måste tröstäta!
kan skriva sen om det känns bättre när jag har bearbetat detta..

hyfsat härlig start på lovet!

kom nyss hem från konserten, grymt var det! åh, jag är så lycklig! tog i hand med han två gånger, jag fick en kram och han fick en puss på halsen. ja, en trevlig kväll helt enkelt!
nu känner jag att jag verkligen behöver en dusch, men det får vänta tills imorgon. nu ska jag bara glida ner i sängen och kolla på någon bra film och fira att vi har lov! herregud, jag har inte fattat detta ännu..
och om bara fjorton veckor har vi precis fått sommarlov, det kommer gå galet fort!
bara för att återgå till kvällen en snabbis, jag har aldrig skrikit såhär mycket under en kväll i hela mitt liv. seriöst, min hals är helt död! kommer antagligen inte kunna prata imorgon. men vad gör det? det var nog värt det ändå!




ungefär såhär glad är jag nu!

fjärde mars tvåtusenelva.

okej, jag hoppas att ni förstod att förra inlägget var ett skämt. kvällen kommer inte spenderas med sprit utan med oskar linnros, eller jag ska ju inte vara med han. jag och martina ska snart pallra oss iväg till folkets hus för att spana in när han uppträder. känns inte helt jätte kul, ingen av oss är så värst pepp. menmen, det kan nog bli bra iaf!
kan ju berätta lite om dagen. började tio minuter över åtta, då med so. kollade på film och pratade lite. sedan hade vi engelska, hade allvarligt snack med reidar! no sen, kommer inte alls ihåg vad vi gjorde. minns att vi svalt ihjäl iallafall, tillslut var det dags för lunch. hamburgare bjöds det på, inte så himla gott. lunchrasten spenderades med mysigt sällskap på gården, trevligt det! på svenskan kollade vi på film, satt kvar över rasten och hade matte direkt efter. där bjöds det på glass, inget jobb blev alltså gjort. slutade och drog på staden en snabbis med martina, nu är vi hemma hos mig och fixar oss förfullt.
oj herregud, ni måste vi verkligen kila! hörs!

laddar upp inför kvällen..




tre fulla påsar från system, gott sällskap och en bra magkänsla. känner på mig att detta blir en grym kväll!

tredje mars tvåtusenelva

kom på att jag inte berättat om min dag, gör det lite snabbt här för er som bryr er. valde att inte ta sovmorgon, åkte istället till skolan och lyssnade på de som redovisade. hade sedan svenska, filade på våra planer om reklamfilmen. känns som det kommer bli galet fult men mega coolt! hade idrott sen, simklassikern. missade bussen för det går en del respektlösa ungar i våran klass, men till slut kom vi fram. simmade och fick sedan stressa som attan i omklädningsrummet. hann med bussen med ett hårsmån, kändes ju hyfsat bra! lunch, matte och spanska avslutade dagen. spanskan var sjukt chill, kollade på tv när damerna körde stafett på längdskidor i holmenkollen. klassen droppade av allt efter som och när det var fyra kvar tog kajsa fram godis som vi satt och tryckte i oss, svull! åkte hem och idag har jag absolut inte gjort någonting, eller kollat på film har jag gjort. kollade på the notebook, fattade typ ingentin så jagstängde av efter ett tag. 
nu måste jag ta fram kläder tills imorrn och slagga snart, är galet trött! 



om ni inte gillar deppiga inlägg, läs inte detta.

det är en stor jävla klump inom mig, vet varken vad den kommer från eller hur jag ska få bort den. den hindrar mig från att leva som jag vill, som jag borde. ibland är det inte en klump, utan bara helt tomt. vissa dagar är smärtan större, andra är den nästan obefintlig. men den finns alltid där, oavsett vad jag gör eller tänker på. men visst, det varierar beroende på med vilka personer jag är med och vad jag gör. men jag har verkligen tröttnat på den här skiten nu. jag har haft den där klumpen, eller tomrummet, väldigt länge, för länge enligt mig. jag orkar inte med det här mer, att man kan må så jävla dåligt för något man inte ens vet vad det kommer sig.
men det värsta är inte smärtan, det är nog att jag inte har någon jag kan berätta allt för. även fast mina vänner alltid ställer upp kan jag ändå inte säga allt jag skulle behöva eller vilja. det är så oerhört frustrerande! jag vet att ni kommer läsa det här, men snälla ta inte åt er. ni är guld värda mina undebara vänner, det är jag som gör fel som inte säger som det är och låtsas att allt är bra. men det är det inte, det är verkligen inte helt bra. jag förstår faktiskt inte varför jag mår dåligt, jag borde vara nöjd med mitt liv. bara det att jag inte lever fattigt eller blir misshandlad borde jag ju le för varje dag, men så är inte fallet.
nu när jag tänker tillbaka så kom smärtan för ungefär ett år sedan, eller ganska exakt för ett år sedan faktiskt. jag minns det så otroligt väl. det var på skolan, en måndag på en engelska lektion. det var då allt började, mina tankar tog över mig. de negativa tankarna. sedan ökade bara smärtan när jag fick reda på att min ena hälft skulle försvinna, det gör fortfarande ont. så fruktansfärt ont! jag har lovat mig själv, inte bara själv förresten, att jag ska sluta tänka på den där jobbiga tiden i mitt liv för ett år sedan. jag försöker, ni förstår inte hur mycket jag kämpar för det. men saknaden efter han är för stor. det känns, okej jag vet nästan, att vissa tycker att jag lägger ner för mycket energi på att sakna han. men de personerna vet antagligen inte hur svårt det är mista en så betydelsefull person. och jag tänker inte sluta sakna, varför skulle jag göra det? jag ska inte ljuga för varken mig själv eller någon annan och låtsas att allt är glömt, för jag kommer aldrig att glömma. oavsett vad!
men det är inte bara för han jag mår dåligt, jag glider ifrån mina vänner. att känna sig dissad och obetydelsefull är en fruktansfärd känsla, det är också en känsla jag ofta upplever och upplevt under hela mitt liv. och det blir bara värre och värre, jag vet inte vad jag ska göra längre. det känns ovärt att fortsätta kämpa när man ändå inte får något tillbaka. visst, jag accepterar att du kanske inte tycker det är roligt att vara med mig längre. men fel att bara säga det till mig face to face istället för att dra ut på det och plåga mig mer. för jag vet att det inte är det du vill, du är ingen sådan hemsk person. du är underbar, det är därför det gör så otroligt ont! jag har varit ett andrahands-val hela livet, jag trodde du var annorlunda. du var annorlunda, men du är förändrad. jag saknar min gamla vän, hon var så fantastiskt underbar. hon var tillochmed bäst! men vi alla förändras och gör sina val, även jag. allting förändras inte till något positivt, det är bara att inse det. allt kan inte vara på topp jämt. det är bara att fortsätta kämpa sig framåt i livet. det blir inte lätt från detta utgångsläge, men med nära och kära klarar man nog det mesta.
och mitt mål är helt klart att bli fri från smärtan inom mig, klarar jag det är jag en vinnare!






och nej, jag skriver inte det här för att ni ska tycka synd om mig. för det tycker jag verkligen inte att ni ska. men jag kände att jag bara behövde få skriva av mig och att folk ska veta hur jag mår. och nu vet ni.


samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

hola! sitter själv i mitt rum och känner mig ensam, mår verkligen inte bra. har förfärligt ont i magen, men det är ingenting mot smärtan i handen. simmade ju klassikern idag, tog guld! simmade 40 jävla längder, alltså en kilometer! när jag kom upp ur vattnet hade jag helt plötsligt fått ont i handen. seriöst, jag kan knappt skriva på datan..
får ta och leta rätt på en burk med alvedon och droga ner mig själv framför en film och massa kuddar i sängen.
skriver sen när stormen lugnat sig!





nu var jag snäll, plågade igenom mig en fotografering med camen. bara för er skull..

du är så söt när du sover..

kom hem för ett tag sedan, filmen var inte bra. den var grym! okej, nästan iallafall. inte riktigt den sortens film som brukar falla mig i smaken, men denna gjorde det verkligen! är dock lite besviken över att vi inte fick behålla de vrålsnygga 3D brillorna vi hade på filmen. men kanske bäst så, alla skulle ju bli gröna av avund när de såg mig med brillorna på i högsta hugg! juste, jag har ett litet problem.. eller det är inte så litet, jag vet nämligen inte om jag ska vara hemma imorgon och utnyttja min sovmorgon på första lektionen eller gå och kolla när mina klasskamrater redovisar.. åh, båda alternativen känns grymt lockande! ni tänker ju säkert, "men varför ens tänka tanken att dra till skolan när man kan sova". men jag tror fan att det lutar mot att dra dit, jag har ju hela lovet på mig att sova! och påtal om att sova, det är precis vad jag vill, behöver och ska göra nu! hörs imorgon!

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna



orkade inte leta rätt på min älskade system så en ful och nytagen cam-bild får duga.


känns lite tråkigt att bara skriva tre bra saker, tar upp några fler!

- har träffat "y"
- skolan har gått bra, hyfsat iallafall.
- jag har fyllt femton!
- det börjar bli vår, solen skiner och snön smälter!
- haft besöksrekord på bloggen, tror iallafall att det var i februari.
- jag och linnea har blivit väldigt intresserade av fotboll..
- tog fucking guld på skidklassikern!


kan ju dra upp några saker som varit dåligt också..

- jag har mått dåligt, inte kunnat äta ordentligt..
- har fått ett otroligt sötsug..
- kommit på att alla mina inlägg handlar om mat..
- en viss person kan inte sluta trycka ner mig..


push me to the limit

min dag har varit bra, väldigt bra faktiskt! började med no, reflekterade över laborationerna vi gjorde igår. galet svårt säger jag bara! sen hade vi ea och matte, jobbade ingenting på någon av de lektionerna. sen lunch och engelska, drygt. dagen slutade med so, muntliga redovisningar. åh, det känns så otrtoligt skönt att jag fick redovisa idag så slipper jag gå runt och tänka på det mer! jag är så lycklig!
drog till frigga efter skolan, och efter jag bombat martinas mobil med samtal och slösat bort mina pengar på röstbrevlådans röst. jag och martina knallade runt på staden ett litet tag, landade sedan på törners där vi satt och samtalade i någon timma innan vi åkte hem.
nu blir det snart mat, sen ska jag trycka in alla spanskaglosar i mitt minne! kommer ju inte direkt gå så bra, och klockan halv nio blir det bio! ska se sanctum med linnea, trevligt men kommer inte våga kolla på den. planerar att ta med min mega stora halsduk som jag kan gömma mig bakom, får se hur det blir med det.
nu hörde jag mammas rop att maten är klar, skriver sen!



budskapet kan misstolkas..




ta ditt ex här..

andra mars tvåtusenelva

snart drar jag till skolan med fula kläder och dåligt hår för att faila på min redovisning och sedan dö. kunde kännts bättre..




jag för typ en sekund sedan.

inte okej alltså!

asså seriöst, hur patetiskt är inte detta?!
denna låt med enrique iglesias som är så galet grym har dom förstört genom att göra den "mindre grov".  orginalet är ju tonight i'm fuckin' you men det är tydligen för "hårt" så nu sjunger han tonight i'm lovin you. det låter så himla mesigt med lovin enligt mig, fan för sånt här skit!

ORGINALET!

FEJK SKITEN!

kul, det gick inte att lägga upp videoklipp så jag länkar till yuotube istället. ni förstår nog att ni får klicka på orden av ovan för att komma till respektive klipp.


TOLKA INTE DETTA INLÄGG SOM GULLIGT, JAG FÖRSÖKTE VISA ATT JAG ÄR UPPRÖRD UTAN ATT ANVÄNDA ALLT FÖR GROVA ORD MEN DET VERKAR INTE SOM JAG YCKADES EFTERSOM EN NÄRA VÄN TILL MIG SKREV: GULLIGT INLÄGG!
SÅ FÖRSÖK HITTA MIN ILSKA I DETTA INLÄGG.


i lysande skor

invigde mina vita converse idag, vita är precis vad dom är. seriöst, dom lyser. usch så det är fult, var och handlade med pappa såhär på kvällskvisten och försökte då gå och släpa fötterna efter mig lite diskret i hopp om att lite smuts skulle fastna på dom. men inte då, de är precis lika vita och självlysande som innan.
jag får ta och använda dom oerhört flitigt nu, speciellt i ruskväder. då kanske dom är bra till sommarn!
tänkte att ni ville veta detta, var liksom därför jag skrev det.





k ä r l e k .

Dag 29 – Min favorithögtid.

jag vet inte om födelsedag räknas till högtid..?
men om det gör det så är det klart min favorit, annars är det julen! jag kan inte säga att det är för maten, jag fullkommligt hatar julmat. det är nog den mysiga stämningen, som jag inbillar mig kommer varje år men när jag i själva verket inte känt av den på flera år.. men ändå, oavsett om man har julstämning eller inte så är det jul. det är det bara en gång om året, okej det är ju alla högtider men ändå haha.
så en liten sammanfattnig, jag gillar julen.

a p p l å d e r .

har haft en trevlig dag på skolan, aa fast näe. jag är jävligt less på skolan, lovet kommer ju inte helt olägligt.
började dagen med idrott, no och svenska. sen hade vi lunch, åt i princip ingenting. jag gillar verkligen inte soppa. sedan hade vi slöjd, eller vi behövde typ inte vara där eftersom det var sista gången..? gick därifrån runt halv två, drog på prix och shoppade. gick sedan ner till fjällmon med gött häng och tog bussen hem därifrån, snart kommer martina hit! vi ska plugga, vilket i vårt fall betyder baka och prata. men det är inte helt fel det heller.
ja, det var allt för denna gång!




rand0m bild.

första mars

jag sitter och äter frukost och känner mig allmänt cool. drar till skolan om tio minuter, jag är alltså väldigt stressad!
nu vet ni det och allt är frid och fröjd, sharå!

RSS 2.0