härmed en devotare

pallade inte att inte kunna blogga från telefonen så vet ni vad jag gjorde? skapade en ny blogg, på devote.
så härmed är det HÄR ni får hänga, på min nya blogg yao.
slänger inte lite länkar om ni skulle missat de i texten

http://moooaandersson.devote.se/

http://moooaandersson.devote.se/

http://moooaandersson.devote.se/

http://moooaandersson.devote.se/

http://moooaandersson.devote.se/

http://moooaandersson.devote.se/

http://moooaandersson.devote.se/

i tell you i need you

nej, jag är inte död eller så. har bara inte haft ork, tid eller lust att blogga.
igår hängde jag med martina, idag likaså. har inte så mycket att berätta, tänkte bara visa er att jag lever.
men ja, vi hörs då!

kul, riktigt jävla roligt. ibland bara hatar jag mitt liv.


jag gav dig allt, men du ville ha mer

sitter fortfarande ute på baksidan, enda skillnaden nu är väl att det fina vädret har försvunnit och bytts ut till regn. men jag klagar då inte, jag har det jättemysigt här under taket när jag ser regnet falla utanför och höra det smattra ovanför mig hihi.
eftersom jag klagade så mycket igår så ska jag nu berätta en sak för er, jag mår bättre idag. inte bra, men bättre iaf.
tänkte att ni ska få se hur vacker jag är atm, så här kommer en bild.




liten keps? ohja!

det är fest nu, hos mange mange mange




ja, med detta väder kan väl inte yran bli annat är grymt? taggaaaaa!

mys ute i solen

sitter ute på baksidan och myser, galet härligt väder! som sällskap har jag mat, som jag förövrigt har lagat helt själv *stolt brud*, och min dator. känns riktigt bra måste jag säga!
har inget mer att skriva så jag bjuder på några bilder.





jag har ingen aning om hur bilderna ser ut, för mig är det nästan bara svart. och angåenda sista, det började blåsa precis när jag tog kortet så mitt hår står säkert åt alla håll och kanter.

dag åtta – skolan

wtf, jag har sommarlov!

kollade igenom lite bilder och fann denna gamla godingen, vet att jag har lagt ut den förut några gånger men jag gillar den verkligen. bilden bara skriker lycka!



och du lisa, jag saknar dig verkligen..

you're the one and only

okej, nu pallar jag verkligen inte det här längre. i en vecka har jag knappt lämnat huset, och när jag väl gjort det har jag bara velat hem. och såhär kommer det vara i åtminstonde fem dagar till, då min medicinkur är klar. ska ta tablett tre gånger om dagen så känner att jag måste vara hemma hela tiden typ, och världens humörsvängningar på detta. jag började lipa när vi inte hade någon kakao hemma, jag kände att jag behövde koka chokladsås men det sprack ju. tyckte mig skåda lite choklad i skafferiet, det skulle inte sitta helt fel alltså, men inte värt att bryta godislöftet haha..
och dom jävla pillrena gör mig illamående, har helt tappat matlusten trots att jag har världens sug efter något att äta och dessutom har jag ont i magen.
och jag vet att ni inte vill sitta och läsa om hur dåligt jag mår nu när jag är sjuk, men ni får tåla detta nu.
men lite lycka har det varit i dagen iaf, vi har nämligen planerat vår usa resa som går av stapeln nästa år. gash vad pepp jag är!
men nu ska jag bädda ner mig i sängen, slå på en film och mysa med min varma riskudde. puss.




gammal bild.

i like the way it hurts

hemma från sundsvall nu, köpte ingenting! vad händer med världen liksom? jag var helt opepp och längtade tills vi skulle komma hem hela tiden, normal brud. nu sitter jag nyombytt i mjukisbyxor en stor mysig tröja, fryser som satan! 
hungrig är jag också, inte ätit något sen elva.. way to long time för mig utan mat alltså. så jag får väl kila ut i köket och haffa åt mig något.
och ikväll ska jag introducera in min mamma i harry potter världen. ska tvinga hon se alla filmer innan vi drar till skara, så vi kan gå på bio och se den sista när vi är där, så ikväll blir det första filmen! 
men nu, käääääääääk! 

det är bäst om bara sanningen kommer fram

sitter i skrivande stund och äter frukost, är helt sjukt trött! har sovit ungefär tre timmar inatt.. tur att jag har en bilresa på två timmar framför mig då jag kan ta igen mig lite.
dagsformen är, förutom tröttheten, bra. känns som att det blir en bra dag, känner mig fin idag också! en bra dag helt klart!
men nu ska vi dunsta tror jag, vi hörs!

so many words for the broken heart

har precis varit en duktig flicka och tvättat, dock så tvättade jag bara mina kläder. någon måtta får det ju vara!
snart ska jag väl pallra mig i duschen, orkar inte men ett måste. känner mig galet trött och seg, allt jag gör är världens ansträngning för lilla mig. orkade inte ens gå till apoteket för att köpa skavsårsplåster trots att det var ett måste, vad händer med världen? okej, det är ju typ som vanligt men jaja.

men vill ni veta en sak? visste väl det, då ska jag berätta. imorgon får jag ordning på mitt liv, okej där lät det som att jag var alkolist eller liknande men så är inte fallet. läkaren ringde mig idag och gav mig en diagnos, och nu lät det som att jag typ var psyksjuk men så är det inte heller, så imorgon kilar jag to tha apotek och fixar lite piller att knapra på. aaawsome!

men nu är det matdags för mig, kilar ut i köket i hopp om att hitta något ätbart.
hörs kära vänner!

190711

efter en brakmiddag (ett glas vatten yao) drar jag ut på en promenad, får se vart jag tar vägen men känner att jag bara behöver komma ut. har inte lämnat huset idag, härligt moa.
men som sagt, nu är det promenad som står på schemat!



'..nobody said it was easy,
no one ever said it would be so hard..'




den antagligen längsta veckan i mitt liv har nu passerat, jobbigt men inte så förvånande. saknaden blir bara större och större för varje dag, men positivtänkare som jag är så tickar ju tiden bara ner mer och mer och det är inte så himla länge tills vi ses igen. okej, det är typ fyra veckor men det kirrar vi lätt. right?
och just när jag hör den här låten, fast det ska vara olle hedberg som sjunger men den fanns inte på youtube, får jag världens underbaraste känsla. så den går på repeat dygnet runt nästan, lovely. minnen alltså.♥
och för att vara lite dum så hoppas jag att det är lika fult väder i london som i östersund, det är ju jag som behöver fint väder om jag ska lyckas vinna i våran 'brunhets-tävling'. dock så har jag nästan gett upp hoppet om det.. jag bor ju trots allt i sverige och vi alla vet väl vad svensk sommar innebär.. regn, regn, regn och lite mer regn.
okej, det här inlägget blir helt cp. tror att jag fortfarande har kvar adrenalinkicken från filmen igår, känner att jag inte tänker utan bara skriver. men det får bli som det blir haha.

förövrigt så är jag ofantligt törstig nu, har inte druckit någonting på hela dagen. galet!
annars då? jorå, livet rullar väl på och imorgon åker jag till sundsvall över dagen med mamma och kanske alfred för att shoppa.
och nu har jag skickat ivåg mamma till kvantum för att köpa vattenmelon till mig, gud så gott alltså!
jag ser att jag har skrivit rätt mycket, så jag tror jag sätter punkt här.

jag skrattar idag kanske gråter jag sen

lyckligare tjej alltså! just nu har jag en känsla av att livet leker. snart är det yran också, f1 pepp ya0.
dock så försvann lite av min glädje när jag kollade ut, det skulle vara sol och 21 grader ute men vad tror ni inte möter min blick? jo, en himmel med gråa moln så långt ögat når. då får jag ligga och steka på en annan dag då.
nu ska jag väl snart fixa lite käk och kanske slå på en film, mysmys. kommer antagligen somna också, inte så konstigt med tanke på att jag har legat uppe till fem på mornarna de senaste fyra (?) nätterna. men vad gör man inte för att prata (okej då, chatta..) med sin älskling? galet värt alltså!
men som sagt, nu ska lite krubb få fylla min stackars tomma mage.



yousif @ storsjöcupen.♥

hur snygg liksom?








yousif, det var det här jag menade med att vi kanske skulle förändras mycket.. men hoppas att du tycker om mig ändå, trots att jag ser ut såhär.


youSif in tha kaos

Tjeeeena jag tänker berätta om min resa i London , jo då jag ha det bra här och jag fundera på att flytta dit haha nej då så bra e det inte , juste fan jag har märkt nåt konstig där det e skolan jo där här har ni anledning har kan man inte gå hem när som hälst och dem ha staket och dörr runt skolan för elevar ska inte gå hem och om man lyckas ta sig ut då kommer rektor ringa polisen föratt hämta dig , fett konstig men tur att man bor i sverige hihi men nu ska jag bjuda er på en snygg,sexig,gullig,söt underbarbild<3
/ yousif





och juste, moa är bäst i hela världen!


i give my life up to you

haft en bra dag med martina, hängde som sagt på hennes jobb. det var kallt och blött, men det funkade med bra sällskap. sedan tog vi oss en tur till donken där vi åt som aldrig förr, galet gott! åkte hem och kollade på skräckfilm, börjar bli standard för oss nu.
nu ska jag snart slå på en film, fortsätter min kamp att kolla igenom alla harry potter filmer så man kan se den nya sen, tror jag är på femte nu. hur grymt?
imorgon ska jag försöka röra lite på mig, känns som att det kan behövas efter allt ätande.. annars så har jag inga andra planer, förutom en lång och skön sovmorgon då!
men ja, vi snackes imörgen då.




huuuur söt? nährååååå, jag driver.
torrhumor.se

what am i gonna do to show you i need you

drog en försovning och vaknade ganska nyss. därmed sprack våra planer, men livet går vidare. hinner ändå uträtta mina ärenden innan martina börjar jobba, ska stå med hon ute i fyra timmar i regnet.. galet vilken bra vän jag är!
när hon slutar drar vi nog hem till någon av oss med lite jordgubbar för att kika på film, sen ska vi ju förmodligen gråta glädjetårar också! blir bra det.
men nu ska jag väl lägga på ett kol så jag blir klar, tjarå!




nytagen cambild, jag bjuder! //megatrött brud!

¸



- what to do when your life is upside down?

Ψ




(förlåt martina att jag tattade bilden av dig, tyckte den var bra. hoppas du har överseende med det)

vill inte tänka mer men jag kan inte sluta hoppas

haft en fin kväll med en fin vän. och ja, vi överlevde filmen. dock så oroar jag mig över natten som antagligen kommer vara full av drömmar om filmen, värt att dygna?
nej, ganska ovärt med tanke på att jag och martina ska ner på staden vid tolvtiden. men aja, får se hur det blir.
nu ska jag he på en film och chatta (okej, haha vad mesigt det lät med att 'chatta'.. men aja).
men som sagt, nu her jag på filmen så hörs vi när vi hörs.

@ torvalla

hänger f1 i torvalla, gangsta ya0. nejdå, men jag är hos martina, hon äter och jag hänger med datorn på hennes rum. rätt chill sådär. när hon är klar beger vi oss uppåt till tc, om vi vågar? nej vi är gangsta ju, klart vi vågar!
i tc skall vi besöka prix. läsk, popcorn och godis skall inhandlas! coolt, right?
sen är det dags för filmtittande, ska se indosius (?) eller nåt sånt. blir nog bra det!
vi höres väl någon gång.

170711

hänger med martina i min säng ya0, vi försöker peppa inför yran.. går ju lite sisådär för mig. ikväll ska vi kika på skräckfilm, så jag lär ju avlida. så jag tackar er nu för att nu läst min blogg, om jag nu inte skulle palla trycket ikväll.
pusshej.

saknaden är för stor..

                                                   




yousif, jag tycker att du bara ska ta och pallra dig hem till östersund nu på direkten!
det funkar liksom inte när du inte är här, jag behöver dig..
och baby, jag älskar dig. ♥


160711

efter en god middag sitter jag nu med min familj och kollar på fotboll, sverige vs frankrike. spännande trots att det är tjejer som spelar.
dagen har varit precis som gårdagen och dagen innan det. jag har varit trött, uttråkad, opepp och allt sånt. hate it!
kvällen spenderas med familjen, filmmys står på schemat. precis som igår!
nu ska jag återgå till fotbollstittande, hörs.


svårt val..

klockan är halv tre snart,
gå och lägga sig? ja.
sova istället för att chatta med min älskling? helt uteslutet.

så jag kämpar mit tröttheten (skrev så för att det skulle låte mer dramatiskt, jag är inte alls trött) och stannar uppe ett tag till. good girl!


dag sex – mitt första djur

seriöst. helt ärligt, vem fan bryr sig?

och om det nu skulle vara någon som bryr sig, det var en hamster.


stoppar handen i halsen för att bli likadana

sitter i sängen, är kissnödig (okej, det där behövde ni inte veta), känner mig lite småhungrig, ganska trött. i knät har jag min dator, från den spelas musik. jobbigt att nästan varenda låt påminner mig om antingen något bra eller dåligt, och jag med mina känsliga nerver (?) och några jävligt grova humorsvängningar så funkar det inte alls bra.
slutpratat om det, kladdkakan jag åt idag (den som jag bakade igår) kan ha varit den godaste jag någonsin ätit. helt underbart! ville bara göra er lite avundsjuka hehe.
antar att jag snart ska kila ut i köket för att hämta en nektarin eller två, har en liten fet 'krash' på det alltså!
kul, allt jag skriver om är mat.. fett0 girl.
nejdå, men jag ska väl sluta skriva nudå. imorgon ska jag hänga med martina, blir grett det.
hörs!


varför ska man tänka på nån annan än sig själv? eg0.



lite av tröjan syns, lite av slingningen med. två flugor i en smäll helt enkelt.

i really gotta know

chill dag, käkat max mat, varit ute och promenixat, tagit ett galet långt och skönt bad. nu ska jag klä på mig och så, kanske tar kort på min nya tröja också. sen blir det matlagning, tacoooo! kvällen kommer avslutas med filmmys med bror, mor och kladdkaka. känns bra det här.
kollar runt lite på facebook också, kul att jag och mina kära vänner finns med på tusen bilder med mexikanarna. fränt ya0.
men som sagt, nu ska jag klä på mig.
höres!




jag, elin, alva, tova con amigos mexicanos.

vaken om natten och drömmer på dagen

jag som såg fram emot en lång sovmorgon blev väckt halv tio av en arg bror med mamma i telefonen. hon gav mig den sura nyheten att jag skulle till hälsocentralen halv elva, jobbigt. nu har jag precis kommit hem därifrån, och jag lovar er, mitt liv suger. det gör verkligen det!
för att salta såren ännu mer ska jag bara vara hemma idag, känns ju lagomt surt.
men för att få in lite glädje i livet, om två veckor är det yran! känns ju helt okej liksom, dock så drar jag till skara och danmark direkt efter. men tillochmed det känns okej, bara man kommer bort från östersund är jag nöjd!


fjortonde juli tvåtusenelva

mamma, jag älskar dig. du är bäst! ♥



idag har jag slingat mitt hår, fet fail på det! men den här gången syns det iaf. juste, var ju på stan idag. fick med mig en asmysig tröja hem från jc, på rea tillochmed! köpte även skyddsplast till telefonen som jag nu så fint har satt på plats. 
nu under kvällen har jag bakat en kalasgod kladdkaka, kollat på film och nu hänger jag i vardagsrummet framför tvn med mamma. morgondagen skulle spenderas med martina, men får se hur det blir med det. ska förmodligen knalla iväg till hälsocentralen också, fml.
men mer om morgondagen imorn, snart ska jag förflytta mig till min sköna säng för att hänga där resten av kvällen, natten, morgonen och förmiddagen. chill!



bilden tillägnas min otroligt saknade älskling yousif, i know you like it.

.

när man verkligen behöver någon som mest, då finns ingen.


one world, it's what we got

har just nu kletat på mig en ansiktsmask, tror att den var lite väl gammal för det känns ovanligt stelt. kan inte ens le, tråkigt.
om någon timma eller så drar jag in mot staden för att träffa mamma, eller jag har inte pratat med hon om det än men jag tvingar med hon i vilket fall. har presentkort på gina så tänkte att jag kunde utnyttja det en fin dag som denna.
annars då? jag har gogglat mig fram till att jag antagligen är sjuk, men om man bortser från det (och att jag inte har träffat yousif sedan i tisdags (!!!!!!!)) så rullar det på.
men ja, vi hörs sen då. right?




gammal bild ya0.


the part of me will stay here

vaknade kvart i åtta idag helt av mig själv, hur sjukt? under morgonen/förmiddagen har jag bara hängt hemma, låg ute och sov i solen i någon timma men flydde in när jag upptäckte ett bi och ett annat kryp som var oroväckande nära. ska försöka tvinga mig ut på en promenad sen, men kommer antagligen inte orka.
seg dag och opepp brud, härlig combo.

×

jag vill inte, jag vågar inte, men jag måste. fml.

du går med blicken vänd

vad fan gör jag uppe nu? klockan är snart halv tre.. detta är verkligen inte bra. hela min kväll har jag spenderat med datorn i min säng. har nyss läst lite i min blogg från februari och mars i år, trevligt. men nu börjar jag faktiskt äntligen bli lite trött, lägger nog ifrån mig datorn och spelar angry birds (♥) på telefonen min.
underbart!
men vi hörs imorgon, då står storstädning, träning och slingning av mitt hår på schemat. spännande!

where is the love?

i skrivande stund sitter förrmodligen min älskling på ett flygplan, påväg bort från mig. 39 dagar kvar tills vi ses igen, herregud.. 39 dagar utan att jag får se ditt underbara leende, känner redan nu efter bara en dag att den här tiden kommer bli den jobbigaste på länge..
och just nu skulle jag göra vad som helst för att ha dig här, att få fira våran fyra månadersdag utan dig känns riktigt tragiskt.

allt blir bara osammanhängande nu när jag är tankarna på annat än min fucking blogg, orkar därför inte skriva mer för tillfället.
men yousif, jag älskar dig helt sjukt mycket. bara så du vet! och jag längtar verkligen tills jag träffar dig och kompis igen, puss!




sweet.

smutsigt vatten speglar också

gårdagen var bra men jobbig. började med att dra ner på stan med martina, vi hängde på törners och tänkte sedan gå hem, men vi ändrade oss när vi hade gått ungefär hundra meter så vi flummade på i busskuren i väntan på bussen. flummet fortsatte hemma hos mig, då var även yousif med. sen drog martina och jag hängde f1 med yousif. sen var han tvungen att åka så vi tog farväl och jag hängde med martina. vi slaggade hos mig och idag har vi bara degat på.
när hon drog kring femsnåret så tog jag mig en cykeltur på träningscykeln i mitt rum, jag har ett vad med mig själv att börja träna i sommar. jag har ändå inget annat att göra. men jag är tveksam på hur det kommer funka, ska nämligen 'fira' det ikväll med att äta upp min ben&jerry's. känns ju helt okej ändå.
men nu är det dags för käk! så vi hörs senare yao!


dagen är inne..

har fruktat efter denna dag i flera månader, känns jobbigt att vara här nu.. men that's life.
drar snart på stan med martina, ska bara hitta mitt jävla bankkort först! känns inte helt okej att ha tappat bort det..
men nu ska jag vända upp och ner på huset för att hitta det, vi höres ikväll med massa deppiga inlägg.
pusss!


120711

pallade inte förra headern så slog till på en ny. får se när jag orkar fixa till en annan, känns som att det kommer ta ett bra tag men det får ni leva med. ja, det var väl det jag skulle skriva.

i'm going back to the start

är sjuk idag, galet förkyld och bara allmänt seg. men jag trotsade det och tillbringade kvällen med en ännu sjukare pojkvän. sweet.
drog på ica och köpte en ny glass, gick på en nitlott och köpte en äcklig igår så nu fick jag äntligen njuta. soft!
morgondagen ska spenderas med martina på staden och på kvällen ska jag vara med yousif en sista gång, kommer inte träffas på över en månad.. en månad utan smsande eller telefonsamtal, vi får hålla till på facebook. galet tragiskt..
men jag får spara deppandet till imorgon, nu ska jag vara glad. *fakesmile*





måste bara säga att jag rådiggar min outfit!


dag fem – vad är kärlek?

kärlek för mig är..




..yousif såklart. ♥


.

torkar tårarna och startar en film, måste komma på bättre tankar.

jag vill se dig som gud skapat dig

storsjöcupen är nu slut (okej, det slutade igår men so what), känns både skönt och tråkigt. så igår hängde jag på sportfältet med martina, kollade när våra kära vänner från mexiko tog hem hela skiten! grymt!
var en rätt jobbig dag men en hel del tårar.. men det ordnade sig och nu känns det bra igen. kvällen blev också lite mysko, men bra ändå.
martina slaggade hos mig och när klockan slog halv sex befann vi oss på sportfältet för att vinka av mexikanrna.
åkte hem till mig igen och somnade, vaknade och åt lunch, somnade igen, martina drog hem och jag somnade än en gång, vaknade halv sex av att yousif kom och var lite oskillad och odiskret, trevligt det!
hängde med han några timmar, följde han en bit sen och drog sedan på ica och köpte glass. sen har jag bara hängt i sängen med datorn, mys!
något som däremot inte alls är särskilt mysigt är att jag har gått och blivit galet förskyld, min hals gör ont som aldrig förr och näsan bara rinner. inte alls härligt, dessutom har jag bränt mig i knävecken. känns ju lite sisådär..
men nu ska jag kila ut på jakt efter näsdukar, höres yao!




tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

imorgon är det slut, storsjöcupen har då nått sin sista dag. jag har under veckan fått nya helt underbara vänner, kommer verkligen sakna dom. och för att salta såren ännu mer så drar min ena hälft utomlands på onsdag. kommer antagligen lyckas insätta mig i någon slags koma och inte komma ur den förns någon gång i slutet av agusti, då jag blir hel igen.
annars rullar det väl på utan något storslaget som händer, men känns som att jag snart är på banan igen för bloggandet. ni lär ju märka när jag är fit for fight igen.
- peace.

life's a bitch and then you die.


'you're the angel of my dreams..'

är helt förvirrad. förstår ingenting.. det händer massa saker omkring mig, vet inte hur jag ska reagera eller vad jag ska göra. fan det här suger, opepp på exakt allting..
bloggen får ta stryk av det och det blir som en sorts bloggpaus tror jag, får se hur det känns imorgon men ni märker väl när jag är tillbaka på banan igen.
- take care!

what are words if you really don't mean them when you say them,
and what are words if they're only for good times?


dag fyra - det här åt jag idag

en macka och några pannkakor.

@ the place to be

som ni ser på rubriken så hänger jag för tillfället i martinas bäddsoffa/extrasäng/soffa, jag har inte helt koll på vad det är. men chill äre iaf!
martina är för tillfället i duschen, när hon har fixat sig och så drar vi ut och gör torvalla osäkert!
uppdateringen kommer bli lite sisådär den här veckan, storsjöcupen is coming to town! det resulterar i tidiga mornar och sena kvällar.
men det får ni ta.
juste, slingade håret idag, haha fail på det. syns nästan ingenting så får göra det igen när jag får tid. grett!
men nu hoppas jag att martina är klar, vi höres yao!

030711

dagen till ära ska jag hänga med martina, mitt hår ska slingas och lite gamla kläder ska snyggas till. jag slaggar hos henne inatt också, känner att detta blir en bra dag!


dag tre – mina föräldrar



ja, antar att ni ser vilka mina päron är på bilden.

pappa anders, 50+ och kommundirektör i strömsund. vi hade precis samma humor förut, men nu har jag växt upp. lite likheter vi har är att vi nyser i när vi kommer ut i solen och ingen av oss tål mjölk. 

mamma anna-karin, 40+ läkarsekreterare (tror jag) på sjukhuset. vetinte riktigt vad jag ska skriva om henne, hon är snäll.

allting var så enkelt då

gårdagen, den var bra den. hängde med martina på stan och sen käkade vi på eastern. efter det träffade vi på två störtsköna grabbar vid namn yousif och ahmad som vi hängde med. vi övetog lekplatsen i badhusparken och hade skoj vid fontänen. drog sedan upp till torvalla där vi skiljdes åt och jag och martina gick ner till hon för att sedan åka till mig och slagga.
vaknade runt ett idag, åkte på stan vid tre. hängde där ett tag, åkte på max och sedan vidare till willys. därefter åkte vi hem till var och en. jag käkade och stack sedan ner till sportfältet där jag hängde med yousif, trevligt. vi stack sedan hem till mig och myste på som alltid. nu har jag nästan precis kommit hem efter att ha lämpat av pojken min i skogen, skogsturken 4ever.
men nu ska jag käka glass, puss!

cause baby tonight..

haft en bra dag med martina på stan, fick med mig ett linne och en tubtopp hem. nu blire snart käk och ikväll kommer yousif hit. grejt!

dag två – min första kärlek

sebastianparralopez.

pepp på livet.., eller hur vare?

dag ett - tio saker du inte visste om mig

- jag kan börja gråta för ingenting, är det kanske en sjukdom..?
- jag är alltid rädd för någonting, spelar ingen roll vad det är men rädslan finns alltid.
- jag hatar när man blir mållös och vet att man måste säga något men inget kommer fram.
- jag tycker det är så fruktansvärt pinsamt att få stillblick när man har ögonkontakt med någon.
- jag tycker inte om att vara i skara, förut älskade jag det men nu skulle jag nästan göra vad som helst för att slippa.
- jag drömmer om att flytta till usa, och självklart ta med mina nära och kära.
- det enda jag lägger pengar på är ätbara saker.
- jag lyckas alltid bränna mig när jag solar, skillz.
- jag är ingen djurvän direkt.
- jag är den lyckligaste människan i hela världen.

ja köra ba kör

Dag 01 - Tio saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mitt första djur
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Skolan
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Viktigast här på jorden
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig


jag vägrar att inse, du sviker mig alltid

kom typ nyss hem, har med hjälp av mamma skjutsat hem yousif. blev en chill dag idag, låg som sagt ute och stekte ett tag, sedan tog jag mig en promenad/joggingtur upp och runt i torvalla och ängsmon. helt galet vad varmt det är, redan vid sportfältet (som förövrigt är påväg att byggas upp av allt storsjöcupsgrejs) var jag helt sönderlökad. tillslut träffade jag yousif, vi tog då bussen hem till mig. jag käkade och duschade, sen drog vi till tallvallen och kollade på fotboll. när den slutade runt nio drog vi ner på stan, hängde f1 @ bt yao. efter det drog jag och yousif hem till mig, myste f1. sen skjutsade vi somsagt hem honom och nu sitter jag här i sängen och käkar lite jordgubbar, ballt yao.
imorgon drar jag på stan tidigt, runt tio! ska hänga med martina på hennes jobb och sen drar vi och käkar kinamat. känner på mig att det kommer bli grymt!

RSS 2.0