20 minuter kvar av detta år..

.. och det känns jätte jobbigt! sitter med tårar i ögonen, fan! men vad finns det att göra? bara hänga med i svängarna och ta det som det kommer. och det blir ju inte bättre än vad man gör det.
det här har lätt varit det bästa och sämsta året i mitt liv, ever.
har nästan tappat kontakten helt med en så underbar vän, eller två stycken faktiskt. känns som det bara kommer bli värre under 2011. men ändå så har jag haft så underbart roligt, lisa salomonsson och martina speijer ni har gjort mitt år bäst. ni är guld värda ♥

nu ska jag sörja att 2010 år slut, hörs nästa år då!
fuck.

årsresumé 2010

JANUARI
var i skara med martina, åh underbara minnen! vi sov hos mig också, chattade med jonte och bestämde att vi skulle ha typ sju-kant (?) haha!

FEBRUARI
martina fyllde år, vi var hos henne och åt tacos. även jag fyllde år, då firade vi hemma hos mig med fjortissminkning och såna grejer. klarade också en redovisning på so;n inför helklass, på min födelsedag haha.
umgicks mycket med llisa, det var en bra månad helt enkelt.

MARS
kom inte ihåg något så jag fick kolla i arkivet på bloggen, haha minnes värd månad?
iaf, jag var med pappa i norge en dag på sportlovet. det var intressant, fick sitta i biblioteket i byn där vi var för jag inte ville vara med på mötena haha. jag umgicks mycket med lisa och sebastian då, myys! 

APRIL
jobbig månad, depp.
vi hade påsklov, vi köpte systemkameran då. vi var i ullared och shoppade loss rejält också! jag var med martina på frigga en dag, tog första sprutan för livmoderhalscanser och dan därpå på idrotten kunde jag inte andas. läskigt.
jag var mycket med sebastian, vi firade 4månader den 29. kommer aldrig glömma den dan. dagen efter var det majbrasa, checkade in den med härliga brudar. cyklade med hjälm, dit och tillbaka till mig i spöregn. hos mig gjorde vi tacos som alfred också åt av. haha, glömmer aldrig det!

MAJ
sebastian flyttade, jobbigt!
det var sjukt varmt och fint väder, jag blev brun. singel blev jag också. vi firade elin på kinaresturang, satt där i cirkus fyra timmar och oj så kul vi hade! vi hade avslutning i kyrkan, jag martina och felicia var där och sen gick vi till ica, minnen säger jag bara!

JUNI
åkte ner til sthlm med mamma, mötte mormor och åkte hem igen. jag fick min mobil då också. jag slutade 7an, åkte till göteborg med mamma och mormor. det var en underbar dag med strålande väder! annars hängde jag mycket med martina.

JULI
åh, vilken månad! en dag var jag med lisa och martina på stan, vi köpte subway macka och gick till nån ö och åt. det var underbart väder och på bussen hem träffade vi malta boys. dagen efter började storsjöcupen, det var bland de bästa dagarna i mitt liv! ååh, jag saknar det som en tok. alla nya vänner, kärlek till dom asså!
månaden avslutades med yran, segt.

AUGUSTI
var på bilsemester i europa, besökte danmark, tyskland, holland, belgien och frankrike. en semester värd att minnas. när jag kom hem var jag med martina mycket. jag badade i storsjön med lisa, med kläderna haha. ååh, det var så kul!
jag började åttan också, coolt.

SEPTEMBER
lisa fyllde år, vi firade henne och jag sov över. vi käkade ofattbart mycket popcorn haha! sen minns jag typ inget mer från den här månaden.

OKTOBER
skolarben tog upp nästan all min tid. hade vår första konfaträff, det var bara jag, lisa, martina och felicia där, haha piinsamt! vi fick höstlov ockå, drog till skara med martina och min familj. mycket trevligt.

NOVEMBER
lovet fortsatte, vi åkte till ullared och träffade morgan.  sjukt coolt!
jag hade världens julkänsla och hade nedräkning till jullovet.

DECEMBER
skidskytte världscup i stan, julkänslan försvann. fick mitt första betyg samtidigt som jollovet kom, firade det hos lisa med pizza och underbara vänner! även jullafton kom, noll julkänsla under hela dagen. bra juklappar fick jag iaf, och en mysig dag med familjen.
jag har varit med martina nästan varje dag också, häng lite på stan. men inte köpt en enda grej på mellandagsrean, hur sjukt liksom?

slutsats av året; underbart!


facelook & outfit





nu blire käk!

yeey!

sitter på golvet framför spegeln och fixar mig nu med smink och grejs. det var segt i kyrkan, höll på över en timma. men dom som uppträdde var iaf duktiga. och nu behöver jag bara gå på en gudstjänst till, hur skönt liksom?!
men nu har nog limmet till fransarna torkat tillräckligt, herregud jag kommer typ dränka mig i smink!
bild kommer sen på resultatet, puss!

bild tagen för cirkus en minut sedan.


the curch, here i come

nu drar jag till kyrkan, coolt!

2 iskristaller-på-rutan-bilder




sista dagen på året

vaknade till liv ungefär klockan nio, då gick jag upp och fotade helt random. det var en otroligt fin soluppgång, som jag dock inte fick några bilder av. lite frost kunde jag fota iaf. dagen ska spenderas med elin och martina, sen blir det brakmiddag med familjen på kvällen. idag kommer också min årsresumé upp offentligt, håll utkik!
nu blir det att hoppa in i duschen, sen ska jag kontakte mina vänner. tjarå!




tro på dig själv, då gör andra också det.


jag är unik, precis som alla andra.

herregud, allt kommer på en gång!
imorrn börjar vi fixa väggarna i mitt rum, slipa och spackla och sånt. så jag fick fort som attan ta ner alla kort och affischer jag hade på väggarna. utan saker på väggarna känner jag min naken, rädd exposed.
och inte nog med det, jag drar ju till skara på söndag! har inte tänkt på det som en nära resa, alltså inte packat någonting! åh, jag har nästan lite panik. för imorrn kan man ju inte tänka på sånt? då äre party som gäller!
nejdå, blir en kväll med familjen haha.
imorrn blir det martina och elin på dagen, sen finmiddag med familjen och mys med dem och nedräkning till 2011. sen blir det väl att fälla några tårar för att detta året som varit underbart är slut. men 2011 ska bli minst lika bra!
jag gör nog som alla andra och kör en resumé på året som gått, kommer antagligen upp ikväll eller på lördag.
börjar med den nu, men först ska jag hämta min sjukt stora godispåse!


nästsistadagenpååret

vilken dag, vilken vän. när jag knallade på bussen och såg att martina satt brevid en söt gubbe i 70årsåldern med en haka som räckte ner till naveln nånstans fick jag bita mig i tungan för att inte ett asgarv skulle utbryta. när jag sedan satte mig på andra sidan gången och vi satt och smsade, haha oj det var roligt. satt med ett smile till örenen skulle jag tro. vi hoppade av i kp och gick upp till maxi, köpte en hel del godis. tog sedan bussen hem till mig, där vi kollade på camp rock 2 och svullade godis. nu har martina åkt och jag har blivit utskälld. trevlig dag.
nu får jag ta tag i mitt rum och röja upp, hörs sen om jag överlever.


bilden är tillägnad martina, jag vet att hon beundrar den.


spotifyplylist

bjuder på min rand0m lista på spotify, klicka på bilden så kommer ni dit!


ny dag - nya möjligheter

dagen spenderas med martina, vi drar antagligen på ica maxi. rea på godiset, den här dagen kan inte bli annat än bäst!
hörs sen då!


 

jag kröp ihop i fosterställning, tryckte knäna mot kroppen så hårt jag kunde. allt för att smärtan skulle bli mindre. samtidigt kände jag kudden bli blöt, av mina tårar. det var ännu en jobbig natt där tankarna blev för stora och alldeles för jobbiga. jag trodde det hade slutat, men det visade sig bara vara början.




rawrr..

there's always a reason to smile.

blev inget the hills tittande idag. istället bestämde jag och martina oss för att gå ut i det fina vädret (det som fanns när vi möttes), men innan planen sattes i verk var vi tvugna att först gå till hon för att hämta kamera och varmare kläder. inte nog med det, sen skulle vi till mig också så jag fick göra detsamma. vilket resulterade att solen gått ner innan vi kom ut och fotade. så vi gick ungefär 100 meter från mig, sen gick vi hem igen och kollade på camp rock. förjävla bra film det!
nu har jag cyklat lite, ska snart duscha och klockan nio blir det morden i midsomer. känns som en ganska bra kväll. dock så har jag oerhört ont i magen, jävla träningsvärk. kan inte ens gå upprätt, måste gå med kutrygg. härlig hållning jag kommer få efter det här! försökte träna bort den men klarade inte ens situp haha. får väl gå runt och bli plågad då, yeah.
nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, höres!




bild från idag

min förändring 2010

'tidsinställt'

fick en kommentar om jag kunde lägga upp en bild på mig från varje månad. och det ska jag väl kunna fixa.

januari



februari. (den enda jag kunde hitta)


mars.
finns ingen

april.


maj.


juni.


juli.


augusti.


september.


oktober.


november.
finns ingen

december.

r u b r i k

fan att jag alltid ska sova så länge. vaknade halv tolv, precis som igår!
men livet rullar på ändå och dagen till ära blir det fortsättning på the hills marathonet, så jag lär väl snart gå till martina. men först mat!

svar på kommentar

Anonym om julklappar som fastnat på bild:
vart är skuggpennorna köpta?
och eftersom du fick pennor ,ritblock osv antar jag att du ritar. så kan du inte lägga på en bild på ngt du ritat?


Svar: allting är köpt på slöjd-detaljer. haha, jag tycker om att rita men jag är verkligen inte duktig så jag vågar nog inte lägga upp och visa. men kanske kan göra det om jag blivit nöjd med nån bild.

dag 30

om mig

jag är en fjortonårig tjej som heter moa. jag går åttan på torvallaskolan, trivs ganska bra. jag är född i skövde men bor numera bor i östersund, som jag har gjort sedan 2000. jag bor i ett parhus i stadsdelen odensala med min familj som består utav mamma anna-karin, pappa anders och storebror alfred. jag har ganska få vänner men de jag har är underbara så jag är nöjd. någon pojkvän har jag inte, har haft ett seriöst förhållande. men nu har jag varit singel i mer än ett halvår. jag går inte i någon sport eller fritidsaktivitet utan tillbringar min lediga tid med vänner och familj. brukar oftast vara nere på stan och dryga runt. jag har egentligen inga intressen, eller jag gillar att fota men mitt tålamod drar en hel del gränser för det. i framtiden hoppas jag på att ett mirakel ska ske och ge mig världens sångröst så jag kan leva på den. men eftersom det inte kommer hända så satsar jag på att gå natur på gymnasiet och ta studenten med bra betyg.
det var väl allt om mig tror ja.

291210

h e l t   s j u k t ! ♥


något verkar ha gått fel när gud skapade mina händer

fick en kommentar idag om hur jag räknar med fingrarna.
det normala sättet att räkna på är ju tumme, pekfinger, långfinger, ringfinger och sist lillfinger. alltså i ordningen som de sitter. men inte jag inte, nej jag räknar istället tumme, pekfinger, långfinger, lillfinger och sist ringfinger. har alltid gjort det och kommer alltid att göra, jag är unik ju!

när jag ändå håller på att skriva om mina händer, det är ju så intressant för er, så kan jag berätta att jag får en del kommentarer angående min tumme. den blir ganska bakåtböjd när jag t.ex. gör 'tummen upp'.
tog faktiskt en bild på den så får ni se min tumme, den är frän.



haha, läste igenom inlägget nu. blev rädd för mig själv, vilken normal tjej sitter och skriver om sina fingrar?
men jag ser detta som ett stöd för andra tjejer och killar som kanske har komplex för sina fingrar.
var inte rädda, ni är inte ensamma om mysko fingrar!


låren konrad

mitt och martinas the hills marathon avbröts, jag åkte hem. min mage ställer alltid till det. så kvällen har spenderats i sängen med en rispåse, det hjälper ofantligt bra!
dock så började vårt marathon lite sent, ungefär vid fyra tiden. när vi sedan insåg att första och andra säsongen var ungefär fyra timmar vardera kändes det helt okej, men när vi insåg att den tredje var elva jävla timmar och den fjärde åtta timmar kändes det lönlöst! vi käpade oss igenom halva första iaf, imorgon fortsätter vi. 

hörs sen!

magrutor till sommaren? kanske funkar det.

näe, jag tar det inte så himla seriöst. men det kan ju vara lite kul att försöka eftersom jag lovade haha. så igår tog jag fram alfreds yoga matta och körde lite. vilket har resulterat i en ganska kraftig träningsvärk i magen. tur att det blir chilldag framför tvn!
nu kilar jag ut i köket för att se om jag kan hitta något ätbart, tjingeling!



dag 29

film

jag gillar att kolla på film, speciellt hitta nemo! jag gillar också såkallade "tonårsfilmer" som clique. harry potter gillar jag också, twilight serien också.

allt som flyger upp måste landa tillslut

förflyttar mig till sängen för en dejt med kudden, imorrn blir det the hills marathon med martina. något att se fram emot!


bjuder på en nytagen egobild såhär på kvälls kvisten, jag bjuder!


dag 27 & 28

min favoritplats

jag har typ ingen favoritplats tror jag, men det var härligt att vara i bryssel. men det är nog ändå inte den bästa, jag gillar verkligen att vara i göteborg och där på västkusten. ja, västkusten är nog min favoritplats.


det här saknar jag

finns så mycket jag saknar, kan ju dra upp några saker. sommaren, februari 2010, hösten 2009, storsjöcupen, sebastian, vännerna i boden, att vara liten och värmen. det var en del.


ååh, ge mig sommar!

jag har kommit fram till en sak, jag hatar vintern! ååh, jag fryser hela tiden. kör nedräkning till sommarn!
förövrigt så har dagen spenderats med martina, hon slaggade här och vi drog ner på stan vid halv ett nånting. äckligt mycket folk som trängdes, så vi var inte där så länge. vi åkte hem till mig och inte gjorde så mycket, martina har nu åkt hem och jag fryser ihjäl. ska nog kolla på nån film, låter grejt!

rand0m bild,


annandagjul

åh, jag är glad! jag och mamma var och fixade min klocka på stan idag, den var så sjukt stor men nu passar den. haha, jag är sjukt glad över den! iaf, dagen ska spenderas med martina. vet inte riktigt vad vi ska göra men nått hittar vi väl på.
måste bara tipsa om blondinbellas bok egoboost!
sjukt bra och verkligen peppande, alla borde läsa den!
så alla tjejer (okej, killar kan ju också läsa den), spring och köp direkt!


nu vet ni det och jag kan sluta skriva.


åh, såå fin!


tvåtusentio

Hur har året nolltio varit för dig? - underbart, skit, jobbigt, roligt 
Bättre än förra året? - absolut!
Någonting du aldrig kommer glömma av år nolltio? - massor, sommaren bland annat
Har du flyttat under år nolltio? - nej
Har du varit tsm med någon under året? ja
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ja
Har du kysst en främling? -  ja

Hur har din kärlek varit nolltio? - vetinte 
Har du varit kär nolltio? - ja  
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nej, inte vad jag vet iaf.. 
Har någon i din släkt avlidit? - ja, men ingen nära släkting
Har du slagit någon med knytnäven? - tror inte det
Har någon slagit dig? - ja
Varit i slagsmål? - nope
Skrikit åt någon? - ja

Har du gjort någonting du ångrar? - haha aa 
Isåfall vad? - ;p
Har du skämt ut dig? - har jag säkert
Har du ljugit för en vän? - tror inte det
Har du varit ute en hel natt? - tältat?
Har du blivit tagen av polisen?  - nejnej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - tror nt det 
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja.

Vilken skola går du på? - torvallaskolan
Trivs du där? - jarå
Vilka är du med mest i skolan? - lisa och felicia
Hatar du någon på din skola? - nästan

Har du gjort något framsteg? - ?

Haft alla rätt på ett prov? - aa
Har du hållt på med någon sport på fritiden? - nej


Har du träffat nya vänner? - ja!

Har du förlorat en vän? - typ
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du ljugit för en bästavän? - nej!
Vem har du umgåtts mest med? - martina

julklappar som fastnat på bild




detta fick jag av martina. för er som inte ser så är ugglan en ring.

resten av sakerna fick jag av familjen, mormor och morfar.










dag 26

mina rädslor

min största rädsla är att förlora någon nära vän eller någon i familjen. det skulle jag aldrig klara av, dom betyder allt för mig. att något ont skulle hända dom skulle vara det värsta, fan vill inte ens tänka på det.

detaljerad beskrivning av min dag hittils

jag är uttråkad, väntar på att harry potter filmen ska laddas ner lite fortare. får ta och käka lite juleskum medans.
om ni undrar så har min julafton varit seg, men ändå toppen bra. blev dock lite kris imorse när ingen av våra bilar startade när vi skulle till kyrkan, men efter ett antal tusen försök startade den och vi tog oss iväg till kyrkan. vilket dramatiskt liv jag lever insåg jag nu. haha, efter gudstjänsten drog vi in på prix sen åkte vi hem och åt. tråkade på, kollade på kalle, öppnade julklappar. blev lite besviken i hemlighet när jag bara fick sex paket, haha. men jag blev oerhört nöjd, fick egoboost, eclipse, vanilla parfym med en body lotion också, en klocka, ritblock, pennor, skugggrejer och pengar! kanske kommer bild sen.
men nu blev filmen klar, yess!

bild från i måndags.


j u l a f t o n

nej, det känns fortfarande inte alls som julafton. året har gått för fort.
men nu är det som det är och jag hoppas på julstämmning under dagen.
vaknade typ klockan 6 och kunde inte somna om. gick up vid sju och kollade på julkalendern, sött. paket i julstrumpan fick jag också, jag har tillochmed tagit bild på det. cool tjej.
nu ska jag duscha, klockan 11 blir det kyrkan. ännu coolare!
god jul på er förresten!



min julstrumpa innehöll en påse juleskum och veckorevyn, trevligt det.
jag kände mig tvungen att täcka över mina ögon, för ert bästa.

dag 25

om jag vann en miljon skulle jag..

lägga några tusen på mitt kort som jag kan shoppa en massa för. familjen skulle självklart få en del också, men det mesta skulle jag spara. tänkt vad härligt att inte behöva ta ett stort lån för att köpa lägenhet när man blir äldra, att inte ha ekonomiska kriser. oerhört härligt!

god jul förresten!

dan före dopparedagen..

.. och noll julkänsla, härligt.


dag 24

det här får mig att gråta

att prata om han, att jag inte träffat han på äckligt länge. jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar han, sjukt.
att en person inte finns här längre kan göra så olidligt ont och att det fortfarande smärtar, trots att det var såpass längesedan, det är riktigt jobbigt. att försöka glömma är absolut inte ens något att tänka på. kommer aldrig glömma han, oavsett vad. men att tänka på det hela tiden gör det bara jobbigt.
vill inte glömma, men vill inte komma ihåg.

091229

du vet att jag vet att du vet

jahapp, då har jag ätit knäck för första gången i år. pyntat granen har jag också gjort idag. annars då? näe ingenting annat som ni inte redan vet har hänt idag. skulle slaggat hos martina, men jag mådde inte alls bra tidigare ikväll. usch.
imorrn kan man säga asså shiiiiet imorrn är det julafton, känns ganska härligt.

jag skriver det här, även fast ni säkert inte ens kommer att läsa det. men spelaroll..?
tidigare idag lät jag tänkarna bara vandra iväg litegrann, det händer ibland. de stannade på hösten 2009, jag kom på att jag verkligen saknar det. att allt bara kändes bra, och det blev bara bättre ju närmare 2010 man kom. och det känns som att det har varit precis så det här året, det har kännts så bra på höstterminen och jag blir lyckligare och lyckligare ju närmare det nya året man kommer. men det känns också ganska jobbigt att hösten/vintern  2009 och 2010 har varit lika, för då vågar jag inte ens tänka på hur våren kommer bli. antagligen förjävlig. och jag kommer verkligen att sakna år 2010, det har hänt så himla mycket. både hemska och underbara saker, men jag tar med mig de underbara minnena in i det nya året. lämnar det gamla och dåliga bakom mig och blickar framåt.
fattar inte varför jag skrev det här men det kändes bra, nu tänker ni säkert haha okej..? :o, but I don't care.

pissdag

ååh, vilken dag. har varit äckligt trött hela dagen. martina slaggade här och vi somnade runt två snåret och vaknade 08.54! drog ner på stan kvart i elva, var där i nån timme. drog hem till martina och slöade. sen åkte jag hem när hon skulle ner på staden. hemma har jag bara drygat och blivit irriterad för allting, och jag menar verkligen allt. snart blir det pannkaka till middag och sen åker jag till martina och sover. hare gött.

detta var vad jag åstakom under pysslet i måndags.


dag 23

det här får mig att må bättre

att prata ut får mig alltid att må bra, även om det kostar både tårar och en stor smärta så mår jag så sjukt bra efteråt. och att prata ut med vännerna är såklart bäst, det betyder sjukt mycket och det får mig verkligen att må bra.

haha! martina, känn dig hedrad!


dan-före-dan-före-dan före-dopparedagen

tog en lång sovmorgon, klockan halv två slog jag upp mina ögon. men sånt behövs också, och det är ju fan jullov!
blir att umgåd med martina denna dagen till ära, ingen aning vad vi ska göra. men det löser sig säkert!

eftersom jag inte har något mer att skriva så kan jag dela med mig av mig julspellista på spotify, some christmas stuffs klicka på länken och lyssna och njut.

dag 22

det här upprör mig

något jag verkligen hatar, som jag själv varit med om, är när folk försöker sabba för någon annan bara för att den personen ska sluta gilla den andra. det är så sjukt fittigt och det är verkligen något som gör mig sjukt upprörd. speciellt när det är en nära vän som man kan kunde lita på som gör det, usch säger jag bara!

j u l l o v

yess, nu har man jullov då. känns fan underbart!
avslutningen var rätt dryg, började med att vi gjorde pärlkrokodil haha. det gick inte helt toppen bra.
sen fick vi äta korv, yeey.
därefter ljuspyssel, pimpade ett ljus på typ tio minuter. haha, sen skolkade vi. bUs!
själva avslutningen började med att luciakören, bland annat jag och felicia, sjöng två låtar. lasse deltog också med en riktig kraft i sången som gav mig både skrattanfall och hörselskada. sen uppträdde några elever också, sjukt duktiga säger jag bara!
samling i klassrummet, där betygen också delades ut. känns bra att mitt slitande med skolarbeten gett reultat, inget ig iallafall!
sedan åkte jag, lisa, felicia och martina ner till lisa där vi käkade pizza, kollade på film, åt en hel del popcorn och pratade. hade riktigt trevligt!
kom hem för ungeför en timma sen, ska försöka sova snart. kommer inte gå bra, är inte det minsta trött.
och förresten så har jag växtverk. det borde vara ett bra tecken, men nu är det så att värken (?) sitter i armen. har haft växtvärk i armen sen igår, ååh den kommer typ bli två meter lång. kul..
asså seriöst, här sitter jag och skriver om att min arm kommer bli två meter lång. hur normal kan man bli liksom?
okej, nu ska jag inte skriva mer ointressant här.


jag är nu redo för avslutning!


dagens outfit



störd bild, jag vet.

byxor- ?
linne- gina tricot
tröj- monki

n y v a k e n

gaah vad trött jag är!
sitter uppkrupen med täcket i min underbara skrivbordstol och väntar på att toan ska bli ledig så jag kan duscha,
haha jag skulle väl halka och dö om jag duschade i badkaret..
har ju typ inget att skriva, kan ju lägga in en liten sång.

medina-sagoland


dag 21

ett annat ögonblick

fattar inte riktigt vad som menas, hoppar över denna dag!

fjärde advent

dunkar musik och njuter av livet, jag spricker snart av lycka. jag får fan jullov imorrn! s j u k t !
iaf, dagen har gått till att städa rummet. känner mig riktigt stolt över mig själv. jag har även julpyntat lite, bakat med martina och elin har jag också gjort.
ska snart göra ansiktsmask och ta bort naglacket, sen ska jag lägga mig tidigt.
kan ju berätta lite hur min dag imorrn kommer se ut,
sovmorgon till halv elva, sjukt härligt! på skolan ska vi bara städa ur skåpen och typ städa korridoren, sen äter vi lunch tio i tolv och sen slutar vi. klockan kvart över tre ska vi tillbaka till skolan, då för avslutning. halv fyra börjar vi pyssla, gör det en timma. sen fika och efter det en timmas pyssel igen. klockan sex börjar själva avslutningen, den håller väl på nån timma. sen samling i klassrummet då vi också får våra betyg, nervöst!
sen går jag, lisa, felicia och martina ner till lisa och käkar och är där ett tag och firar att vi fått jullov!
asså guuud vad jag längtar! okej, nu ska jag inte skriva det mer haha.
slänger kanske in ett inlägg innan skolan imorrn, sharå!



bild från i måndags, luciatåget på skolan.

dag 20

den här månaden,

har verit bra. rikitgt bra faktiskt!
skolan har gått bra, jag har köpt klart alla julklappar, varit med martina en hel del, fått lite julkänsla då och då, bakat pepparkakor och livet har rullat på bra och känts underbart.

dagens

DAGENS VILL HA: sommar
DAGENS KLÄDSEL: jeans, linne, magtröja, underkläder, tjocksockar
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: down to earth
DAGENS PLANER: sova
DAGENS SAKNAD: mycket
DAGENS DUMMASTE: att johan var sjuk
DAGENS MISSLYCKANDE: vetinte
DAGENS DROG: musik
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: lättirriterad
DAGENS CITAT: vetinte
DAGENS ROLIGASTE: vetinte


181210

flippad dag.
vaknade halv ett, martina slaggade här och vi somnade rätt sent inatt. vi gick upp, åt lunch och så bakade vi pepparkakor. sen stack martina hem och jag fixade mig inför kvällen. jag, elin, sandra och tova skulle kolla på johan alander i nått rand0m hus nära mig. men så är han sjuk och det kommer nån äcklig gubbe som skulle spela ist. då gick vi hem till mig, haha när vi gått ut från huset öppnar han dörren och skriker 'kooom tillbakaaa tjejeeeeer!', creepy eller vad!
vi var hos mig i typ tio minuter, sen åkte dom hem och jag åkte och köpte pizza med mamma. svull!
under kvällen har jag bara slappat framför datan, chill det.




undra varför jag och martina är så glada?

dag 19

något jag ångrar

det är få saker jag ångrar, jag ser ingen mening med det för det går ju ändå inte att ändra på nu i efterhand.
never regret anything that made you smile.

hejhejdå

drar på stan med en cool b-rud, hörd sen!

dag 18

min favoritfödelsedag

jag älskar att fylla år, men jag har inte dirkekt någon jag minns som extra bra, dock var min fjortisfest detta år rätt lyckad. jag hade iaf sjukt kul! men jag tror fan att min födelsedag 2011 kommer bli bäst!

dag 17

mitt favoritminne

det här blir svårt, jag har så sjukt många underbara minnen! ett av de är första molima kvällen, 28-29 mars 2009. jag, lisa och martina var hemma hos martina. det var första gången jag sov över med dom. det var även earth hour så vi släckte ner allt och tände en massa ljus, vi sminkade oss som fjortisar, drack monster, var vaken hela natten, tog massa bilder, alla tre somnade i martinas säng och det blev hyfsat trångt, vi smsade med ****, skrattade och hade så jävla roligt! ja, det är helt klart ett av mina favoritminnen. ♥








om ni kollat på bilderna förstår ni nog hur kul vi hade!

Dag 16

Min dag, har varit bra. Skolan var rätt seg men fick sluta typ en halv timma tidigare, soft. Tog senare en promenad som beskrivas som, kall, läskig, mörk, obehaglig och gråtig. Men vistelsen hos martina var trevlig och det blev en hel del skratt. Ska snart slagga tror jag, sharå.

@ martinas place.

tjaah, sitter i martina soffa och kollar på när hon städar. ska snart plugga tror jag, vi är duktiga vi!
skoldagen var bra, stack på stan efter skolan. jag är numera klar med mina julklappsinköp, ska bara brodera klart en grej till morfar. nu är martina klar tror jag, vi kanske bakar innan pluggningen. låter helt okej för mig.

minns denna sockerkaka väl. den blev oerhört god trots den svarta färgen haha!


dag 15

mina drömmar

jag är en riktig drömmare, drömmer dag som natt och hela tiden. oftast bra drömmar, men som troligen aldrig kommer att uppfyllas. men det kanske var framtids drömmar som den som gjorde den har lista syftade på, iaf. när jag blir stor drömmer jag om att få ett bra jobb som jag trivs med, skulle också vilja att någon mer än jag blev glad över mitt jobb, asså att det hjälper någon. sen vill jag ju självklart vara lycklig, det är det viktigaste. helst med en pojkvän som sedan blir min man och sen några barn också, två tror jag att jag vill ha. jag skulle även vilja bo i los angeles, men det känns som det inte kommer inträffa. ja, det är väl mina drömmar det.
och kom ihåg. dröm inte livet, lev dina drömmar.

i brist på annat att göra.

- jag önskar att jag blivit uppfostrad på ett annat sätt.
- jag har inte varit kär på riktigt länge.
- jag önskar att jag kunde sjunga som miley cyrus.
- jag blir inte nöjd med ett g på prov och sånt.
- jag har börjat lyssna på ted gärdestad rätt mycket.
- jag har blivit nöjdare med mitt liv efter so-arbetet vi gjorde nyss.
- jag har förändrats negativt på grund av en bok, sjukt!
- jag älskar att bara ta det lugnt och sova.
- jag saknar dig sjukt mycket.
- jag tycker inte om vintern, jag vill ha sommar.
- jag känner mig väldigt egoistisk.
- jag önskar att jag var amerikan eller engelsk.
- jag känner mig ganska rik för tillfället.
- jag har aldrig haft så stressig skolgång som i åttan, det är hemskt.





i'm not ready to let it move on,
it has taken me so hard.


l u c i a

asså shiiiiiet, jag är sjukt trött! gick fan upp fem i sex imorse, sjukt! men värt vare, under dagen har jag hunnit med tre luciatåg och en lektion. först inför skolan, sen på två ålderdomshem. en rast på 75 lyckades jag också klämma in, rätt oskönt.
som alla redan vet så är det julafton nästa vecka, kan inte släppa att vi får jullov om en vecka! gaah vad jag längtar!
annars då? nej ingenting annat kul har hänt.
nu tänker jag bannemej starta en film, lägga mig i sängen och somna. känns hyfsat frestande, puss på det!

bilden, som blev jävligt stor, är från femman.


dag 14

mina vänner

LÄS HÄR

don't dream your life, live your dreams.

tjenixen alla glada!
dagen har varit hyfsat bra, har varit i kyrkan med lisa också. ganska otippat sådär. vi trodde det skulle vara luciatåg men allt som hände var att några präster sjöng. imorrn är det lucia, tre luciatåg för min del. är sjukt glad att firre ska med, skulle inte klarat det själv med massa nior!
känner mig rätt stressad, hoppades på att få lite plugg gjort idag. vilket det inte har blivit, dags att ta tag i det nudå.
ni får klara er utan att min underbara blogg uppdateras under ett litet tag, hörs igen när stormen lugnat sig!

beundra mig och martina så länge;



no comment på vad jag gör på bilden.

i'm bad, who's bad.

ojojoj, så jag har städat mitt rum! känner mig äckligt duktig, har plockat igenom min såkallade sladdlåda och smyckelådan. nu har jag ragit paus och kollar på skidskytte, härligt! jag har somvanligt inget att skriva, kan ju dra till med ännu en hissa/dissa lista haha.

moa dissar;
- söndagar, det är alltid slappa hemmadagar för mig. tråkigt men ändå rätt behövligt.
- parasiten i kranvattnet, kokat vatten är äckligt. 
- självmordsbombaren i sthlm, sjukt hemsk! men om man nu vill spränga sig själv kanske man kan välja en lite mer avskild plats än sthlms innerstad?

moa hissar;
- julen, det är helt klart vinterns höjdpunkt! sjukt mysig stämmning och allt, me lajk!
- drömmar, drömde en sjukt härlig dröm inatt. kommer dock inte alls ihåg vad den handlade om men den gjorde min dag ändå.
- torvallas julavslutning, pyssel, fika, pyssel, avslutning. tycker det är kanon mysigt! 

tredjeadvent

ja, idag är det ju tredje advent. känns sjukt att det snart är jul! dagen skulle spenderas med martina men så blev inte fallet. får plugga lite själv då, annars tänker jag bara ligga i soffan eller sängen hela dagen och bara flytta mig till köket när jag ska äta. bygga på magrutorna alltså.
jag ska också kolla på alla avsnitt av julkalendern som jag missat, jag har alltså himla mycket att göra idag.
sångerna som vi ska framföra imorrn ska jag också lära in, hårt jobb.
nu ska jag ta en dusch tror jag, puss!

bild från min rand0m mapp.


dag 13

den här veckan

har varit bra, var dock sjuk i måndags och tisdags. men skolan har rullat på bra, lätt matteprov, redovisat svenskan och luciaträningar och varit på stan. helgen var också grym!
vad mer att säga?
jo, hejdå.

eg0


absoluteperfect

måste bara få skriva det här, jag mår bäst och mitt liv känns underbart! det är perfekt, eller nästan iallafalll!
nu vet ni.
gårdagen och dagens tidigare del spenderades med martina. träffades på stan igår, sen kom hon till mig runt åtta. hon slaggade här och vi tog en hel del kort, underbart! idag vaknade vi ungefär halv elva, bakade scones och stack till martina vid två. klockan tre åkte vi igen, jag hem till mig och hon på match. resten av dagen har jag spenderat med min familj, ikväll blir det dansbandskampen och slagga tidigt!
jag har också fått för mig att jag skulle plugga med martina imorrn, ingen aning om det stämmer. får ta och checka det.
btw så har jag lärt mig ett nytt ord, bojwolb haha.

slänger in en låt som jag mår bra av, yeah!


m o a a n d e r s s o n .



kolla fort så ser det lite ut som kristen stewart, haha.


hiss/diss

i brist på annat att skriva kör jag på en hissa & dissa grej.
börjar med dissa för att avsluta inlägget trevligt.

moa dissar;
- vinterkyla, känns inte helt underbart att förfrysa så fort man tar ett steg utanför dörren.
- förkylning, speciellt sånna här långvariga äckliga och allmänt störda. 
edit, - kyrkparken. vet inte varför men martina tyckte att jag kunde göra det.

moa hissar
;
- rött läppstift, hur snyggt liksom?
- lampan i vårat vardagsrum, vi tapetserar och har ställt in en jätte stark lampa. den är sjukt ful men oj så den värmer, känns som man är i spaninen när man står framför den.
- luciatåg. fyra ord, hur mysigt som helst!
- mig själv, bara för att dra upp självkänslan lite!

livet känns bra, finns inget mer att disa och listan skulle bli på tok för lång om jag skulle hissa allt jag ville. så detta får räcka. pusspåer!


Dag 12

viktigast här på jorden

ja, det är självklart min familj och mina vänner. utan dom skulle livet vara ännu svårare. fast egentligen är ju mat och vatten allra viktigast, annars dör man ju? aja. finns typ inget mer att skriva här, hejdå!

christmasmusic

nattbloggning, det kan vara bra det med. sitter nu i mitt rum med martina, chattar på omegle och är allmänt osociala. kvällen har varit trevlig, en hel del kort har knäppts. en stor del av de kommer inte ut i bloggen haha. 
nu äter vi chokladmuffins om ni ville veta.
har somvanligt inget att säga,
hejdå! 

snygga b-rudar.


dag 11

mina mitt syskon

min bror är 16 år och heter alfred. vi brukar nästan aldrig bråka och han hjälper mig nästan alltid när jag behöver hjälp med något. som när jag spillde vatten på min dator skruvade han isär den helt och sen satte ihop den, och den funkar! jag är väldigt stolt över han, han har tillexempel tagit kontakt med ett gym och pratat om att alla 1500 elever på wargen ska få gymma gratis eller med stor rabatt där. han är underbar.
jag älskar dig.

hela världen känns så underbar

allt känns fan bäst nu! förutom att jag mår ganska illa.
skoldagen var bra, kan berätta lite kort.
so- gjorde typ inget?
svenska- redovisning på poesiporträtt, scary men känns bra att det är gjort!
idrott- hade luciaträning istället.
lunch- blä
matte- skoj!
luciaträning- var typ själv med massa nior, haha.
spanska- rätt chill.
gick ner till martina med lisa, sen stack jag och martina till mig och hade trevligt.
hon åkte hem för ungefär en halvtimma sen.
btw så känner jag mig poppis, tre stycken har sagt grattis på namnsdagen till mig idag! mamma, pappa och martina. haha kul med tre som har koll iaf!
nu måste jag nog plugga lite matematik, har nämligen prov imorrn. gaaaaah!


snygging!


dag 10

något jag är stolt över

jag är stolt över mina vänner, dom är alltid underbara och finns alltid för mig. och att dom stannar hos mig även fast dom antagligen märkt att jag kan vara lite konstig med min sära humor. jag älskar er!

jag är också stolt över min familj, som orkar med mig och inte lämnar bort mig till nån random. dom finns också alltid här för mig, oavsett vad. jag älskar er!

lite spontant sådär

drar till martina och pluggar efter maten, känns gött eftersom jag inte träffat den tjejen sedan måndagen förra måndagen.
dagen har också varit bra, kan skriva om den i brist på annat att göra.
no- skulle skriva en reflektion med fakta och hur man såg på sex och sånt, normalt?
ea- skulle jobbat svenska, pratade istället.
matte- gjorde fel på ett tal, orkade inte fortsätta så jag var social med min klasskamrater.
lunch- satt typ 50 minuter i matan med lisa, trevligt det!
engelska- hörövning, gick hyfsat fail för mig med tanke på några respektlösa personer i klassen.
so- skulle läsa i en uråldrig bok, vi pratade istället. fick också reda på vilket betyg man har, o n ö j d !
fick sluta typ 40 minuter tidigare, vi är g33k så vi stannade på studiegården till kvart i fyra ungefär (?). måste bara säga att min och lisas humor är bäst, underbart!
drog hem och nu sitter jag och väntar på mat som aldrig blir klar!
ska väl fortsätta med det nu då, tjarå!

erkänn att jag skulle vara sjukt snygg som avatar gubbe?



haha, värsta minen!

dag 09

musik

jag älskar musik, lyssna och njut.









k ä r l e k

i've my eyes on you.

hola mi amigo,
que tal?
bien, y tú?
bien tambien.

kul liv? nej. har däremot skrivit en hel del på poesiporträttet, hyfsat skönt. ska gå och ta en macka snart också, matvrak som jag är. ååh, jag längtar nästan till skolan! sjuk tjej? ja, faktiskt. snart äre ju luciatåg också, jag kan inte låtarna lalala, jag kommer skämma ut mig lalala, jag har inget lucia linne, lalala.
fan, jag måste tvätta håret! ååh, det hinner jag ju inte ikväll..
livet är hårt, hörs!




äkta fjortis? nej.
oseriös? ja.


t o n å r s h u m ö r .

jag lagade mat, och sen kom pappa hem och skulle hjälpa mig. så häller han smör i det som ska bli skinksås, då skrek jag på han och nu sitter jag i mitt rum med datan och tjurar. humorsvängningar? jo kanske det, men glöm att jag äter skinksås med smör i!
får väl bara äta pasta då, ååååh vad jag är sur!
egnjäfklägnmgtoesamdwjåfregdsnglkdrnglkefäg!
så, var tvungen att skriva av mig.



ja, sähår pigg på att vara med på kort är jag.



no comment.

haha, satt och ritade lite också. so not serious!

man behöver pauser för att orka fortsätta.

nu har jag tagit en paus från mitt arbete, det blir faktiskt en hel del pauser om jag ska vara ärlig..
och jag har som vanligt ingenting att skriva om, herregud.
haha, jag kan ju berätta en sak. jag har inte rört på mig någonting sen i lördags men jag har ändå ätit en massa. då borde man ju självklart gå upp i vikt men konstig som är så har jag gått ner istället, sjukt?
en till sak, jag har precis råkat dra av halva tånageln på ringtån. ser ganska ofräscht ut. jag känner mig ju väldigt fräsch jag också som skriver om sånt här. haha usch.
då kan ni få en fräsch bild som lättar upp det hela.

våran rumskompis i bryssel, söt va?



ni är inte ensamma, jag var också livrädd för den!

nejdå!

min första tanke när jag vaknade och såg att klockan var så mycket som 10:50 var FAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
jag rusade upp, snöt mig och då börja näsblodet. typ sjunde gången sen i lörsags, inte helt okej.
och på tal om sims som jag skrev om i går, jag installerade det aldrig! samvetet satte stopp för det, fick liksom välja mellan skolaarbete och the sims. sjukt.
nu ska jag inte slösa bort tiden på att skriva ännu ett onödigt inlägg.
hörs!



jag saknar dig martina..


dag 08

skolan

jag går i åttan på torvallaskolan i torvalla som ligger nån mil utanför östersund. skolan har inte världens bästa rykte men jag tycker den är helt okej ändå. dock är åttan väldigt påfrestande och nästan dödande. äckligt mycket skolarbete. har haft mellan 15-20 prov hittils, sjukt äckligt jävla mycket. men jag håller tummarna för att det lugnar ner sig till nästa termin.
klassen min kan vara underbar, men den kan också vara hemskt jobbig. lite hatkärlek.

love me love me, say that you love me.


tevefyranyheterna

hola,
me duele la cabeza y el cuello. so inte bien!
körde på lite svengspa (?) såhär på kvällskvisten. dagen har varit oerhört dryg, började lipa för jag inte kommer inte bli klar med svenskan. spräck en hel del blodkärl i mina ögon har jag också gjort, ser äckligt ut. blir ingen skolan imorrn heller, fan jag ville ju va med på elevens val! jag har även fått en tid till tandläkarn, 17 januari. sjukt att man ska behöva vänta mer än en månad för att kolla upp några tänder som har hamnat på sniskan. aja, bättre sent än aldrig. och jag måste bara få säga det här en gång till, snart är det julafton och det är så sjukt jävla otroligt härligt! okej, känns skönt att ha fått ut det igen.

hittade en gammal outfitbild, fyfan vad jag saknar tröjan!


I gave you my heart, i gave it to someone special.

proppmätt tjej som skriver. har prcis ätit världens godaste potatisbullar, seriöst! och det var jag som gjorde dom, känner mig lite smått stolt haha. jag känner mig duktig också, jag har nämligen skrivit en del på svenskan. dock inte så jätte mycket men ändå! jag har egentligen inget att skriva om, skriver bara för att skriva liksom.
kan ju berätta att det är cirkus 20 minusgrader ute, lite för kallt även för norrland. skönt för mig ändå som inte har gått utanför dörren sedan i lördags.
åh, jag fick värsta idén, jag ska installera sims som jag hittade igår! fan vad jag är smart, hejdå!


vadå sur..?


rubrik saknas

sitter och kollar på mtv, just nu är det alla som inte dansar är våldtäktsmän som spelas. dagen spenderas hemma i min ensamhet, datorn och tv;n för göra mig sällskap. har knarkat hostmedicin och alvedon, mysigt. mamma tycker synd om mig så hon drar och köper nya adidasbyxor till mig sen, hon är snäll. hon ska också hämta en bok på biblioteket om ted gärdestad, känns hyfsat segt att läsa. och helt rand0m så är det två veckor kvar till julavslutningen, hur härligt? och imorrn äre bara en vecka kvar till betygen sätts,  nervösare tjej! håller tummarna för att det ska gå bra och att jag hinner klart med fittsvenskan i tid, känns inte helt okej. på tal om inte helt okej så får jag inte gå på avslutningen på kyrkan idag, ååh det suger!
nu ska jag gå och ta en muffins som tröst, haha svull!


dag 07

min bästa vän.

jag är lite oklar med vad som gäller bästa vän så jag skriver om mina närmaste vänner.
martina, lisa och felicia. ni betyder!

martina- skrattar alltid när jag är med dig, du är underbar! kan verkligen prata med dig om allt, men vi träffas typ aldrig längre. det suger! men jag älskar dig sjukt mycket systra mi!

lisa- vi har verkligen samma sära humor, underbart är det. du har verkligen hjälpt mig upp från det svarta och jag är så jävla tacksam för det. vi träffas tyvärr inte heller lika ofta längre, förutom på skolan. men du betyder fortfarande lika mycket! jag saknar verkligen när det var vi, jag älskar dig!

felicia
- härlig humor och underbart snäll. har många härliga minnen med dig och kan prata med dig om allting. tre ord kvar, jag älskar dig.


jag saknar oss!


andraadvent

tja!
sitter och kollar på tv, så mycket bättre tror jag det är?
är fortfarande sjukt förkyld, blir antagligen ingen skola imorrn. missar avslutningen på kyrkan också, inte så härligt.
dagen har tillbringats i soffan och i sängen framför vinterstudion. rätt uttråkande efter ett tag.
ska nog pallra mig till duschen om ett tag, vill baka sen också.
idag är det ju andra advent också, helt sjukt faktiskt. och imorrn är det bara en vecka kvar till lucia och två veckor kvar till julavslutningen, vilket är ännu sjukare. men jag är sjukast och jag har verkligen ingenting att skriva om, ville bara hitta en anledning att inte göra skolarbeten.
tjarå.

bild på en genomfrusen tjej från igår.


dag 06

mitt första djur,

var en hamster. dvärghamster rättare sagt. jag tror att jag var 8 år och jag köpte den för egna penger, 125 kr, och det var jag väldigt stolt över. han hette ludde och var ljusgrå med en mörkgrå rand på ryggen och vit mage. han var jätte söt, även fast han bet dom han inte var van vid. jag tror att han blev nästan två år, vilket är mycket för en dvärghamster. när jag hittade han död grät jag i flera timmar. sedan begravde jag han i en skog nära vårat hus.
r.i.p

041210

dagen har varit hemsk.
mår inte bra, tror det är den jävla parasiten som har ställt till det för mig. inte för jag vet om man blir förkyld av den. men aja, natten var också hemsk. drömde värsta drömmen, vakande kvart i åtta av att min kudde var dyngsur av tårar, yeey..
förövrigt har jag varit på skidstadion och kollat på skidkytte, var ganska kallt men trevligt faktiskt. åkte hem runt halv fyra tror jag. kommer inte ihåg vad jag gjorde då men typ sju blev det middag. chinamat.
sen kollade jag på dansbandskampen och robins.
ska snart slagga tror jag, sova bort smärtan och hoppas på att det är bättre imorrn.

hejdå.


trodde att jag upplevt riktig smärta, men inget kan vara värre än det här.


dag 05

vad är kärlek?

när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
när man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
när all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
när man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
när jag dansat med elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
när elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går,
vad är fegt, vad är mod, what is löve?
baby, don't hurt me, don't hurt me no more.

jag sover när detta inlägg publiceras.

min hals gör ont, jag är trött, jag har tråkigt. går och lägger mig. nu vet ni det. puss!

03122010

hola,
jag är lat. telefonen ringde nyss men jag orkade inte gå och svara. haha.
sitter och kollar på skidskytte nu, rätt långtråkigt faktiskt.
ska snart äta tror jag, om jag orkar.
dagen har varit bra, väldigt bra faktiskt.
skoldagen var rolig och bara rullade på, fick sluta tidigare men jag hade luciaträning till halv tre.
sen skojade jag, lisa, filip, kim, john och simon i tc i väntan på bussen.
jag och filip åkte hem till mig, kollade på film och sen åkte han hem.
nu går jag och kokar honungsvatten, jag ska dricka och tycka jävligt synd om mig. jag har ont i halsen.
hejdå!



dag 04

det här åt jag idag.

två potatisbullar och lite kosskoss (ja vet liksom inte hur det stavas), en banan och ett äpple.
ja, vad mer att säga? inget.

dag 03

mina föräldrar

mamma- anna-karin heter hon. jobbar på sjukhuset och gör goda pannkakor. väldigt snäll är hon också tycker jag. hon gillar färgen blå och känner sig som en ungdom. hon tycker även om att titta på biggest loser.

pappa- anders andersson, komiskt. han jobbar som komunchef i strömsund, han är nästan aldrig hemma för han jobbar så mycket. när han väl är hemma tycker han om att dra roliga skämt, han tycker iallafall att dom är roliga. jag är lik pappa på många sätt, t.ex. vi nyser när vi kommer ut i solljus, vi har samma störda humor och vi gillar matte.

jag gillar mina föräldrar och vi brukar inte bråka. dom brukar säga att jag är deras favoritdotter, känns smickrande..?



gölligt.


första december tvåtusentio

om sisådär tjugo minuter sitter jag bänkad framför tvn. premiär i skidskyttevärldscupen, awesome!
dagen har varit helt okej.
luciaträning som gick ganska fail för mig.
fick sluta tidigare idag också, skulle haft so i åttio jävla minuter. men eftersom reidar skiter i vad vi gör och inte behöver vara på lektionerna så fick man gå hem. men geek som jag är felicia är så stannade vi faktiskt på skolan. frivilligt, fatta sjukt!
fast vi stannade typ tio minuter, sen åkte jag hem.
men nu ska jag gå och starta tv;n så jag inte missar nåt viktigt försnack.
hejdå!



drogbild från i påskas.

Dag 02

min första kärlek.

ganska privat, men kan berätta litegrann iallafall. första gången jag var tillsammans med nån var på dagis när jag bodde i Boden. kan dock inte kalla det min första kärlek eftersom jag knappt visste vad kärlek var. så den första riktiga kärleken var sebstian. no more details.


RSS 2.0